Colop Printer datumstempel

Onze lijn met Colop stempels met een datum en uw eigen tekst naar keuze is zeer uitgebreid. Kies hieronder het afdrukformaat en ontwerp, met behulp van onze online ontwerpmodule, uw stempel. Print de drukproef en indien u tevreden bent kunt u de Colop stempel online bestellen. Een tekst stempel met datum is altijd handig. Uiteraard kunt u de datum met de hand doordraaien voor steeds weer een nieuwe datum. Er staan 10 jaartallen op de stempel.

Datumstempels met extra tekstruimte Handig in gebruik Zelfinktende stempels

Colop Printer datumstempel

Onze lijn met Colop stempels met een datum en uw eigen tekst naar keuze is zeer uitgebreid. Kies hieronder het afdrukformaat en ontwerp, met behulp van onze online ontwerpmodule, uw stempel. Print de drukproef en indien u tevreden bent kunt u de Colop stempel online bestellen. Een tekst stempel met datum is altijd handig. Uiteraard kunt u de datum met de hand doordraaien voor steeds weer een nieuwe datum. Er staan 10 jaartallen op de stempel.

Datumstempels met extra tekstruimte Handig in gebruik Zelfinktende stempels

Colop datum stempel met en zonder tekst.

De tekst die u op uw datum stempel erbij wilt hebben zit dus altijd om de datum heen. Het datumblok van de Colop Printer dater zit dan in het midden van de afdruk en is met de hand door te draaien naar de juiste datum. Standaard leveren wij de stempel met zwarte inkt maar u kunt ook een stempelkussentje met andere kleuren inkt bestellen of de Colop stempel met datum in 2 kleuren. De stempel datum is dan in het rood en de tekst eromheen in zwart.

 

COLOP DATUMSTEMPELS, DIVERSE MOGELIJKHEDEN

Onze datumstempels met tekst bestaan in veel uitvoeringen. Zo kunt u perfect die stempel uitkiezen die het beste past bij uw dagelijks werk. Bij de rechthoekige modellen kunt u bijvoorbeeld zelf kiezen of de datum links, rechts of in het midden van het tekstblok moet staan. Dit is het geval bij de P700 serie van Colop. Dit biedt u nog meer de mogelijkheid om de datum perfect ten opzichte van de tekst te plaatsen.

In de serie van rechthoekige stempels hebben wij onder meer ook stempels met een dubbele datum. Ook hier voegt u zelf een tekst toe, zoals u het wil. Denk hierbij aan mogelijkheden zoals: ‘verzonden op + te betalen op’, of ‘geldig van + geldig tot’ waarbij u telkens twee verschillende data in één beweging kunt stempelen. We hebben bijvoorbeeld ook stempels met een Franse datum. Het laat zien dat u zich aanpast aan uw Franse zakelijke contacten.

Of kiest u voor onze milieuvriendelijke stempel van Colop met datum en tekst, namelijk onze Green Line? Deze voldoet volledig aan de hedendaagse normen van ecologisch werken. Hij is uit gerecycleerd materiaal gemaakt. Zoekt u nog andere mogelijkheden van stempels met een datum maar vindt u niet onmiddellijk hetgeen u zoekt? Aarzel niet, contacteer ons en wij zoeken samen met u naar de perfecte stempel.

 

KIES VOOR DE TOPKWALITEIT VAN COLOP

Onze Colop datumstempels zijn van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn zeer sterk en perfect geschikt voor dagelijks gebruik. De wieltjes waarmee u uw Colop datumstempel instelt, zijn zeer sterk en lopen heel vlot. Uw Colop Printer datumstempel tot op de gewenste datum draaien is dan ook zeer snel gebeurd.

Wij hebben een eigen stempelfabriek die uw stempel aanmaakt. De datum en tekst worden in de stempelplaatjes met lasertechnologie gesneden. Dit geeft een zeer strak afgelijnd resultaat. De afdruk is altijd haarscherp en u loopt geen risico om vlekken te maken tijdens het stempelen.

 

UW COLOP PRINTER DATUMSTEMPEL VOLGENS UW EIGEN STIJL

Bij Bureaustempels hebben wij Colop datumstempels in verschillende vormen. Zo bepaalt u zelf welke uitstraling uw stempel op uw documenten zal hebben. Kies voor rechthoekig, vierkant of rond. Elk van deze types geven een totaal ander resultaat bij de afdruk. Daarbij kiest u ook het aantal regels dat u op de stempel wil hebben. En door uw eigen stempel te ontwerpen, personaliseert u voor 100% uw Colop Printer datumstempel.

Uw eigen Colop datum en tekst stempel ontwerpen.

De combinatie tussen een Colop datumstempel en een tekst, is zeer populair. Stempel uw datum op documenten en geef meteen ook een tekst mee. De tekst kan bijvoorbeeld de gegevens van uw bedrijf zijn, een slogan, een boodschap of informatie rond een lopende actie. U ontwerpt deze tekst door middel van onze template. Ofwel kunt u zelf een ontwerp maken en dit uploaden in onze online creator. Dit kan bijvoorbeeld een logo of een toepasselijke afbeelding zijn. U kunt uw ontwerp aanleveren in de formaten pdf, jpg, ai, eps, bmp of tif. De Colop datum en tekst stempel is zodanig opgebouwd dat de tekst altijd rond de datum wordt geplaatst. U stuurt ons uw bestelling online door en onze stempelfabriek gaat onmiddellijk aan de slag.

 

EEN NIEUW INKTKUSSENTJE NODIG? BESTEL HET HIER

Wanneer u een Colop Printer stempel bestelt, kiest u uit meerdere kleuren inkt: zwart, blauw, rood of groen bijvoorbeeld. De stempel wordt inclusief een inktkussentje geleverd. Wil u andere kleuren? Dan bestelt u eenvoudig deze inktkussentjes hier online.

 

ANDERE STEMPELS NODIG? VRAAG HET ONS GERUST!

Heeft u nog andere stempels nodig dan onze Colop datumstempel met tekst? Contacteer ons via e mail, chat of bel ons, of stel uw vragen via ons antwoordformulier. Wij staan u graag te woord.

Zoekt u nog andere stempels? U vindt ze waarschijnlijk hier! Bij de datumstempels vindt u onder meer de apotheek stempel met datum. Dit is een stempel met datum en vakken, speciaal voorzien voor het beroep van apotheker. Of zoekt u een woord/datumstempel? Deze bevat een aantal standaardwoorden die toepasselijk zijn voor de boekhouding. Deze stempel met doordraaibare datum laat u toe om zowel de woorden als de datum door te draaien. Ook voor andere beroepen helpen wij u graag de geschikte datumstempel te vinden.

Naast datumstempels vindt u hier ook nog talloze andere stempels, elk voor hun eigen specifieke doeleinden. Stempelpennen, houten handstempels, zelfdoordraaiende stempels en zeer exclusieve stempels zijn slechts enkele voorbeelden. We hebben van heel kleine mini-stempels tot heel grote stempels. Ontdek ze hier of vraag ons gerust meer informatie. Profiteer van onze perfecte ondersteuning. Onze klantenservice staat voor u klaar!