Woord datumstempels

In uw administratieve taken gebeurt het vaak dat u zowel een woord als een datum moet stempelen en u deze liefst naast elkaar hebt staan. In principe zou u dan twee stempels nodig hebben. Met onze woord datumstempels is dit niet nodig. U stempelt in één beweging zowel een woord naar keuze als een datum naar keuze. U vindt bij Bureaustempels.be verschillende types woord datum stempels. Wij geven u graag raad wat de verschillende mogelijkheden en toepassingen van elk type zijn.

Datum met standaardteksten Eenvoudig te verstellen Zwart, blauw, rood en groen
 1. Trodat Printy 4817
  Trodat Printy 4817

  Zelfinktende woord/datumstempel met 12 verschillende woorden.

  21,07 Excl. btw 25,49 Incl. btw
 2. Trodat Professional 5117
  Trodat Professional 5117

  Zelfinktende datumstempel met 12 standaard woorden. Co2 neutrale stempel. (Topkwaliteit)

  47,95 Excl. btw 58,02 Incl. btw
 3. Colop Printer S 120/WD
  Colop Printer S 120/WD

  Zelfinktende datumstempel met 12 standaard woorden.

  15,99 Excl. btw 19,35 Incl. btw
 4. Colop Classic 2000/WD
  Colop Classic 2000/WD

  Zelfinktende datumstempel met 12 standaard woorden (Topkwaliteit).

  41,92 Excl. btw 50,72 Incl. btw

Woord datumstempels

In uw administratieve taken gebeurt het vaak dat u zowel een woord als een datum moet stempelen en u deze liefst naast elkaar hebt staan. In principe zou u dan twee stempels nodig hebben. Met onze woord datumstempels is dit niet nodig. U stempelt in één beweging zowel een woord naar keuze als een datum naar keuze. U vindt bij Bureaustempels.be verschillende types woord datum stempels. Wij geven u graag raad wat de verschillende mogelijkheden en toepassingen van elk type zijn.

Datum met standaardteksten Eenvoudig te verstellen Zwart, blauw, rood en groen

Hand woord datum stempel of zelfinktende stempel?

Om te beginnen heeft u de keuze tussen een hand woord datum stempel en een zelfinktende stempel. Onze handstempels zijn te gebruiken met een afzonderlijk inktkussen. In onze zelfinktende woord datum stempels zit een ingebouwd inktkussentje.

 

DE JUISTE INKT VOOR UW WOORD DATUMSTEMPEL

Gebruik voor uw stempels altijd de juiste inkt. Wij bieden die inkten aan die precies bij dat merk en bij die stempel hoort. Andere inkt gebruiken kan uw stempel en ook het stempelplaatje beschadigen. Wil u toch andere inkt omdat u andere toepassingen heeft voor uw woord datum stempel? Vraag gerust ons advies. Wij zoeken voor u de perfecte inkt.

 

Diverse toepassingen woord datumstempels

Het principe van deze stempels is altijd hetzelfde: er staat een woord naast een datum, en dit in één enkele stempel. Zo werkt u nog sneller uw administratie af. In elke stempel is een reeks woorden voorzien en de datum is nog voor vele jaren van toepassing. Zowel datum als woorden zijn makkelijk door te draaien.

Denk bijvoorbeeld aan een stempel betaald per bank + datum. Als u in de boekhouding werkt, zal u dit vaak moeten vermelden op inkomende facturen. Een stempel betaald per bank, waarbij u dan ook nog eens de datum kan aanpassen is geen overbodige luxe. Maar u heeft hoogstwaarschijnlijk meer nodig dan een stempel betaald per bank.

Ook vermeldingen zoals 'besteld', 'geldig tot' of 'ingekomen' zijn termen die keer op keer terugkomen in combinatie met een datum. In onze stempels zijn al deze woorden voorzien. De combinatie tussen woorden en datum is op die manier bijna eindeloos. En toch heeft u slechts één stempel nodig. Een dergelijke stempel bespaart u veel geld en ook de tijd die u zou besteden aan het zoeken naar de juiste stempel.

 

KIES HET TYPE WOORD DATUMSTEMPEL DAT U HET MEESTE LIGT

We hebben drie grote categorieën als het om het model van stempel gaat. U kiest bijvoorbeeld voor een handstempel met stempelkussen. We hebben deze stempels van gerenommeerde merken zoals Colop en Trodat. Of u kiest voor een zelfinktende stempel.

Binnen deze categorie vindt u een compacte stempel zoals de Colop Printer of de Trodat Printy. Dit is een stempel die makkelijk op te bergen is en daardoor vaak meegenomen wordt. Een derde categorie zijn modellen zoals de Trodat Professional en de Colop Classic. De opbouw is anders. Het zijn modellen die vaak op een kantoor blijven staan en die u onmiddellijk bij de hand heeft.

STEMPELEN IN KLEUR MET UW WOORD DATUM STEMPEL

Bij de keuze van een zelfinktende stempel, kiest u ook voor de kleur van de inkt. U kunt kiezen tussen zwart, blauw, rood en groen. Wil u nog andere kleuren? Bespreek het met ons, wij zoeken naar een oplossing. Het kan immers belangrijk voor u zijn om bepaalde vermeldingen telkens in een andere kleur op uw documenten te plaatsten.

Zo kunt u bijvoorbeeld met uw stempel betaald per bank in zwart willen drukken, maar bijvoorbeeld voor de vermelding 'gefactureerd' in blauw willen drukken. U kiest dan voor twee afzonderlijke stempels of u verwisselt eenvoudig het inktkussentje.

 

Inktkussentjes verwisselen

In onze zelfinktende stempels kan u het kussentje zeer makkelijk vervangen. Op die manier heeft u altijd de hoeveelheid inkt die nodig is voor een mooie afdruk. En u vervangt het ook makkelijk als u een andere kleur wil stempelen. Kies altijd het juiste inktkussentje voor het type van stempel dat u heeft. Mocht u hierover twijfels hebben, contacteer ons en wij helpen u verder.

 

KWALITEIT PRIMEERT BIJ BUREAUSTEMPELS.BE

In ons gamma vindt u uitsluitend merken die zichzelf al decennia lang bewijzen. Voor minder gaan wij niet. Ook wat de bestelling en de levering betreft, zijn wij gekend om onze topservice. Zo zal elke bestelling die voor 15:00u geplaatst is, dezelfde dag nog de deur uitgaan.

Daarnaast staat onze klantenservice voor u klaar. U chat met een van onze medewerkers, telefoneert ons, mailt ons of stuurt ons een berichtje via het invulformulier. Wij antwoorden u zo snel mogelijk.

 

ANDERE STEMPEL NODIG? ONTDEKT ZE IN ONZE WEBSHOP

Heeft u, buiten een woord / datum stempel, nog andere stempels nodig? Ga gerust kijken in onze webshop. We hebben eindeloos veel stempels, ook voor zeer unieke toepassingen. Heeft u een bepaalde taak waarbij u wil stempelen maar weet u niet goed of wij de juiste stempel voor u hebben? Onze klantenservice geeft u graag raad.