Deurwaarders-stempel type 1

Deurwaarders-stempel type 1

Deurwaardersstempel voor volledige datums!

148,93 Excl. btw
180,21 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Optimaliseer jouw deurwaarderspraktijk met onze Deurwaardersstempel voor Volledige Datums!

Als deurwaarder begrijp je als geen ander de noodzaak van nauwkeurige en volledige datums op juridische documenten. Echter, het handmatig noteren van datums in letters kan een omslachtig en tijdrovend proces zijn. Hier komt onze Deurwaardersstempel in beeld, een unieke oplossing die speciaal is ontworpen om jouw werk efficiënter te maken.

 

Wat maakt onze Deurwaardersstempel zo bijzonder?

Tijdswinst: Dankzij deze stempel hoef je niet langer kostbare tijd te verspillen aan het uitschrijven van datums in letters. Met één eenvoudige stempelbeweging krijg je de volledige datum correct weergegeven.

Nauwkeurigheid: Fouten bij het noteren van datums behoren tot het verleden. Onze stempel zorgt ervoor dat elke datum perfect wordt vastgelegd.

Professionaliteit: Als deurwaarder is een professionele uitstraling cruciaal. Met onze stempel creëer je uniforme, hoogwaardige documenten.

Betrouwbaarheid: We hebben deze stempel ontwikkeld met duurzaamheid in gedachten, zodat je erop kunt vertrouwen, zelfs bij intensief gebruik.

 

Kortom, onze Deurwaardersstempel voor Volledige Datums is de ideale tool om jouw werk te vereenvoudigen en te focussen op de essentiële taken in jouw beroep. Zeg vaarwel tegen omslachtige administratieve taken en ervaar zelf de voordelen van deze unieke stempel. Bestel vandaag nog de jouwe en ontdek hoe gemakkelijk het kan zijn om datums volledig en correct vast te leggen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.