Deurwaarders-stempel type 2 (set)

Deurwaarders-stempel type 2 (set)

Speciale deurwaarders stempel-set met de dagen voluit geschreven

148,93 Excl. btw
180,21 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de Juridische Tijdsbespaarder: De Deurwaardersstempel

In de wereld van de juridische sector, waar elke seconde telt, is efficiëntie van onschatbare waarde. Voor deurwaarders, die dagelijks met complexe documenten werken, begrijpen wij als geen ander het belang van tijdige en nauwkeurige administratie. Daarom stellen wij met trots onze innovatieve Deurwaardersstempel aan u voor, een onmisbaar hulpmiddel voor juridische professionals.

 

Wat maakt onze Deurwaardersstempel uniek?

1. Op Maat Gemaakt voor U: Deze stempel is nauwkeurig ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van deurwaarders. U hoeft niet langer handmatig de volledige datum in letters te schrijven, wat tijdrovend is. Onze stempel neemt dit werk van u over.

2. Volledige Datums met Gemak: Het schrijven van volledige datums in letters behoort tot het verleden. Met onze Deurwaardersstempel wordt de volledige datum moeiteloos en foutloos in letters gestempeld. Denk aan "achtentwintigste januari," met de precisie die uw werk verdient.

3. Twee Stempels in Één Set: Onze set is zorgvuldig ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. De eerste stempel behandelt datums van de "eerste" tot de "zestiende," terwijl de tweede stempel datums van de "zestiende" tot de "eenendertigste" aankan. Het is een complete oplossing in één pakket.

4. Betaalbare Oplossing: Wij geloven dat efficiëntie niet duur hoeft te zijn. Daarom bieden wij deze Deurwaardersstempel aan als een betaalbare oplossing. U krijgt beide stempels in één set, waardoor uw efficiëntie wordt verhoogd zonder uw budget te belasten.

Waarom voor de Deurwaardersstempel kiezen?

Nauwkeurigheid: Onze stempel garandeert foutloze weergave van datums in letters, zonder enige ruimte voor verwarring of fouten.

Tijdsbesparing: Vereenvoudig uw administratieve werkzaamheden door handmatig datum schrijven te elimineren.

Professionaliteit: Maak indruk op cliënten en collega's met de professionele uitstraling en aandacht voor detail die onze stempel biedt.

Kosteneffectief: U krijgt twee stempels voor de prijs van één, waardoor uw efficiëntie wordt verbeterd zonder dat uw budget in gevaar komt.

 

Laat kostbare factureerbare uren niet verloren gaan aan het schrijven van datums. Omarm de Deurwaardersstempel en ervaar een nieuw niveau van efficiëntie in uw praktijk. Uw tijd is waardevol, en met onze stempel kunt u deze optimaal benutten!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.