Doe het zelf Printer S 260

Doe het zelf Printer S 260 Dater SET

Met losse lettertjes en cijfers kun je elke gewenste tekst samenstellen

31,16 Excl. btw
37,70 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De Doe het zelf Printer S 260 Dater SET

Maak kennis met de Doe het zelf Printer S 260 Dater SET, een innovatieve stempel die jouw creativiteit tot leven brengt. Deze stempel is jouw persoonlijke canvas, waarop je moeiteloos aangepaste teksten en datums kunt creëren. 

 

Ontdek de opvallende eigenschappen van deze stempel:

Volledige Aanpassingsmogelijkheden: Met losse lettertjes en cijfers kun je elke gewenste tekst samenstellen, waardoor dit een ware doe-het-zelf stempelstudio is.

Ingebouwd Inktkussen: Het inktkussen op waterbasis is ingebouwd, wat betekent dat je altijd scherpe en heldere afdrukken krijgt, zonder knoeien met inkt.

Eenvoudige Datuminstelling: De doordraaibare datum bevindt zich altijd perfect in het midden van de stempelplaat. Voeg tekst toe boven en/of onder de datum voor een persoonlijk tintje.

Duidelijke Afdrukken met 4 mm Datumhoogte: De afdrukken hebben een duidelijke hoogte van 4 mm, wat garant staat voor leesbaarheid.

Geschikt voor 2 Regels Tekst: Deze stempel ondersteunt twee regels tekst, boven en/of onder de datum, met een maximaal afdrukformaat van 45x24 mm.

Duurzaam en Milieuvriendelijk: Net als alle andere Colop stempels is deze stempel CO2-neutraal, wat bijdraagt aan een groenere planeet.

Vervangbaar Inktkussen: Het inktkussen is verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals blauw, rood, zwart, groen en blauw/rood, en kan gemakkelijk worden vervangen.

Gemakkelijke Tekstbewerking: Het meegeleverde pincet maakt het eenvoudig om letters, cijfers en tekens aan te brengen en aan te passen.

Stabiele Afdrukken voor Duurzaamheid: Dankzij het stevige metalen frame krijg je stabiele en betrouwbare afdrukken, wat resulteert in jarenlang gebruiksgemak.

12 Jaarbanden voor Flexibiliteit: Met in totaal 12 jaarbanden kun je datums zo vaak aanpassen als nodig is.

Compleet Assortiment Hoofdletters en Symbolen: De set bevat een uitgebreid assortiment hoofdletters, samen met veelgebruikte pictogrammen en symbolen, waardoor je vrijwel elke boodschap kunt creëren.

 

Kortom, de Doe het zelf Printer S 260 Dater SET biedt ongeëvenaarde vrijheid om je stempelwerk volledig te personaliseren, met de geruststelling van duurzame prestaties en een gebruiksvriendelijk ontwerp. Ontdek vandaag nog de veelzijdigheid en efficiëntie van deze stempel voor al je stempelbehoeften!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.