Doe het zelf sets

Doe het zelf stempel 2360

Met ruimte voor vier regels tekst kun je je boodschap duidelijk en impactvol overbrengen.

62,88 Excl. btw
76,08 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Verken de Doe-het-zelf Classic 2360 Dater

De Doe-het-zelf Classic 2360 Dater is de ultieme stempel voor alle gelegenheden. Deze stevige stempel biedt ongeëvenaarde personalisatiemogelijkheden, zowel voor professioneel als creatief gebruik.

 

Wat maakt de Doe-het-zelf Classic 2360 Dater zo uitzonderlijk?

 • Creatieve Vrijheid: Met individuele letters en cijfers kun je moeiteloos je eigen tekst samenstellen en aanpassen wanneer je maar wilt. Of je nu bedrijfsinformatie, datums, namen of persoonlijke berichten wilt delen, de mogelijkheden zijn eindeloos.
 • Ingebouwd Inktkussen: Deze stempel is voorzien van een handig ingebouwd inktkussen, waardoor je altijd kunt rekenen op schone en efficiënte afdrukken zonder gedoe met externe inktkussens.
 • Verstelbare Datum: De draaibare datum bevindt zich altijd centraal op de stempelplaat. Je kunt ervoor kiezen om tekst boven en/of onder de datum toe te voegen. De afdrukhoogte van de datum is 4 mm.
 • Vier Regels Tekst: Met ruimte voor vier regels tekst kun je je boodschap duidelijk en impactvol overbrengen.
 • Maximale Afdrukgrootte van 45x30mm: Je stempelafdruk heeft een royale afmeting, zodat je boodschap altijd in het oog springt.
 • Milieuvriendelijk: Net als alle Colop stempels is de Doe-het-zelf Classic 2360 Dater CO2-neutraal, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere wereld terwijl je stempelt.
 • Navulbaar Inktkussen: Het inktkussen is verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals blauw, rood, zwart, groen en blauw/rood, en kan eenvoudig worden vervangen.
 • Handig Pincet: Met het bijgeleverde pincet kun je de letters, cijfers en tekens nauwkeurig plaatsen.
 • Stevige Afdruk: Dankzij het metalen frame van de Classic stempel ben je verzekerd van een stabiele en consistente afdruk, wat garant staat voor jarenlang gebruiksgemak.

 

De Doe-het-zelf Classic 2360 Dater biedt ongeëvenaarde flexibiliteit en is een onmisbare tool voor kantoren, creatieve projecten en gepersonaliseerde boodschappen. Met de mogelijkheid om je eigen teksten en datums te creëren, is deze stempel een must-have voor wie op zoek is naar precisie en maatwerk. Bestel vandaag nog de Doe-het-zelf Classic 2360 Dater en ontdek zelf de grenzeloze mogelijkheden!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.