Eierstempel

Eierstempel zijn die alleen handig vanwege de datum maar ook steeds populairder voor thuis, hotels en eigenaren van B&B's. 

Wat is er nu leuker om uw gasten of uw geliefde 's-morgens een eitje voor te zetten met een leuke tekst of spreuk! Omdat u uw tekst zelf bepaald wordt deze boodschap nog persoonlijker. Laat uw creativiteit gaan en bestel hier uw eierstempel.

  • Koop uw ei-stempel niet te groot, u moet n.l. "bol" stempelen op het ei
  • 40 x 10 mm of kleiner is nog goed te doen
  • Gebruik altijd de Noris 170 inkt voor op eieren
  • Levertijd 1 à 2 werkdagen
Eierstempel

Eieren stempelen met onze eierstempel

Eieren stempelen wordt nu makkelijk, veilig en snel dankzij onze eierstempel. Een handmatige eierstempel is een mooi alternatief voor het automatische eieren stempelen. Met onze stempel voor eieren stempelt u zeer veel eieren op korte tijd.

 

Eierstempels ook voor particulieren

Wij leveren ook aan privé personen die graag een ei stempel kopen. Pasen is bijvoorbeeld dé ideale gelegenheid om eieren te stempelen. Maar natuurlijk kan dit ook het hele jaar door. Met een eierstempel decoreert u uw eitjes zoals u het wilt. Of als u regelmatig gasten over de vloer krijgt, dan is een eierstempel met datum een verrassing en een onderwerp tot gesprek. Stiekem eieren stempelen en bij het ontbijt serveren, u scoort gegarandeerd! Wedden dat men nog heel lang over uw datumstempel voor eieren zal praten?

 

HOTELONTBIJT OF B7B ONTBIJT MET EITJES VOORZIEN VAN EEN LEUKE TEKST

Verras uw gasten met een leuke tekst op het ontbijt ei. Wat is nu leuker dan ieder eitje te voorzie van een andere tekst. B.v. “ei♥you”, of wEI wensen u een fijne dag. Of een leuke tip voor die dag. Zo kunt u zelf uw creativiteit erop loslaten en de gast een glimlach bezorgen.

 

ONZE EIER STEMPEL HEEFT TALLOZE VOORDELEN

In vergelijking met inkjet markeren van eieren, zijn handmatige eider stempels goedkoper. Ze vragen geen onderhoud en zijn zeer makkelijk te bedienen. U plaatst de stempel op het ei waar u maar wilt. Onze stempels gaan heel lang mee, u kunt honderden eitjes stempelen zonder ophouden.

 

KIES DE JUISTE INKT VOOR UW EIEREN STEMPEL

Als u eieren wilt markeren om te verkopen, moet u de gecertificeerde inkt gebruiken. Deze is te verkrijgen in rood, groen of zwart en het moet voedselwaardige inkt zijn. Met onze eieren stempel, gecombineerd met de juiste inkt, is het resultaat altijd duidelijk zichtbaar. 

Met onze ei stempel zet u op een veilige manier de stempel op het ei. Wij hebben voor deze toepassing de Noris 170 inkt in combinatie met een standaard stempelkussen (onbedrenkt) of ons Soli Stempelkussen. Deze laatste sluit wat beter en daardoor droogt de inkt minder snel uit op het kussen.

 

ELK EITJE KRIJGT EEN PERSOONLIJKE TOUCH

Kiest u voor een datumstempel voor de eieren, gaat u voor een ei stempel met een naam of een tekst? Het kan allemaal. U bepaalt zelf welke stempelafdruk op het ei moet komen. Een datumstempel op eieren is wettelijk bepaald. U bent verplicht een ei stempel met datum te voorzien wanneer u de eieren wilt verkopen. Ook in de horeca wordt een ei stempel met datum zeer veel gebruikt. Stel dat u in een hotel of restaurant bent en u krijgt bij uw ontbijt een hardgekookt eitje voor waarop een eistempel met datum staat. Als horeca-uitbater geeft u met een eistempel extra allure aan het eitje en uw klant is altijd zeker van de versheid. Met een eierstempel met datum maakt u reclame voor uw zaak. Een datumstempel voor eieren is voor u een kleine investering die zeker loont. Uw klanten komen gegarandeerd terug!

 


ONTWERP ZELF UW EIERSTEMPELS
Volgens de wettelijke bepalingen moeten eierstempels bepaalde codes bevatten. Deze codes op de ei stempel zeggen uit welke kippenhouderij de eieren komen (traceerbaarheid), en uit welk type van kippenhouderij : biologisch, vrije uitloop, scharrelkippen, legbatterij... Daarnaast moet de ei stempel ook de houdbarheidsdatum vermelden. Het soort voer en de grootte van de eieren komen ook in de ei stempel voor. Dit is een hele hoop informatie in één kleine ei stempel. Als u een eieren stempel gaat kopen, dan kunt u gewoon uw eigen ontwerp voor uw eierstempel maken. Zo kunt u exact die stempel op eieren plaatsen die volledig aan uw eisen voldoet.

 

UW EIERSTEMPELS KOPEN BIJ BUREAUSTEMPELS

Wilt u een eierstempel met datum of met een tekst? Maak uw keuze en maak uw eigen stempel voor eieren. Wilt u graag meer informatie over een bepaalde stempel voor eieren of weet u niet goed welke inkt u moet gebruiken om eieren te stempelen? Laat het ons weten, onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u de juiste eieren stempel te kiezen. Bestel vandaag nog voor 15:00 uur en uw eieren stempel gaat vandaag nog de deur uit. Binnenkort kunt u eitjes aanbieden met een mooie, duidelijke en persoonlijke eierstempel.