Blinddrukstempels

Reliefstempel, droogstempel, blinddrukstempel en preegstempel. Dit zijn allemaal benamingen voor stempels die een verhoging in het papier maken zonder inkt te gebruiken. Deze verhoging in het papier zorgt ervoor dat uw document uniek wordt en niet te kopieren is. Tevens geeft het uw document een chique uitstraling. U kunt online zelf uw afbeelding ontwerpen. Geef bij uw opdracht aan  waar u de verhoging op het papier wilt plaatsen.

Met logo en/of tekst Levertijd 1 werkdag De beste kwaliteit

Blinddrukstempels

Reliefstempel, droogstempel, blinddrukstempel en preegstempel. Dit zijn allemaal benamingen voor stempels die een verhoging in het papier maken zonder inkt te gebruiken. Deze verhoging in het papier zorgt ervoor dat uw document uniek wordt en niet te kopieren is. Tevens geeft het uw document een chique uitstraling. U kunt online zelf uw afbeelding ontwerpen. Geef bij uw opdracht aan  waar u de verhoging op het papier wilt plaatsen.

Met logo en/of tekst Levertijd 1 werkdag De beste kwaliteit

Blinddruk geeft allure aan uw documenten

Met een blinddrukstempel verhoog je het papier met een afbeelding. Het papier krijgt daardoor een chique uitstraling. een droogstempel is ook erg leuk om kado te geven. Enkele voorbeelden waarvoor je een blinddruk kan gebruiken zijn:

  • Diploma's
  • Oorkonde's
  • Menu's
  • Briefpapier
  • Geboorte kaartjes
  • Huwelijks kaartjes

Een blinddrukstempel, ook wel preegstempel, reliëfstempel of droogstempel genoemd, is een eenvoudige en makkelijke manier om aan uw documenten een chique uitstraling te geven. Door middel van een blinddrukstempel maakt u een verhoogde indruk in uw papier. Hiervoor heeft u een blinddruktang nodig. Deze stempels werken dus niet met inkt, maar persen een mooie afbeelding in het papier. Het aanbrengen van de stempel duurt slechts heel even, maar het resultaat mag er wezen! Uw documenten krijgen extra uitstraling!

Toepassingen van blinddrukstempels

U kunt als bedrijfsleider ervoor kiezen om brieven naar klanten met een blinddruk te decoreren. Zelf een blinddruk maken in uitnodigingen, oorkondes en diploma's zorgt voor een grote meerwaarde. Met een blinddruktang geeft u op een makkelijke manier een extra cachet aan uw documenten. Klanten appreciëren gegarandeerd uw extra inspanningen om met een blinddruk uw papier te decoreren. Het geeft een persoonlijke touch aan brieven. Het is net alsof u hen persoonlijk de brief of uitnodiging overhandigt. Om uw droogstempel nog meer in de kijker te zetten, kunt u stickers kopen die speciaal voor reliëfstempels zijn gemaakt. U vindt deze bij onze accessoires. U kleeft eerst de sticker op het papier en gaat dan de indruk maken. Zo komt uw preegstempel nog veel meer tot uiting. Kies een mooie en passende kleur van stickers en geef hiermee uw documenten nog meer allure!

Uw blinddrukstempel kopen bij Bureaustempels

Om zelf een blinddruk te maken kiest u eerst de vorm die de blinddruk moet hebben: rond of rechthoekig bijvoorbeeld. Dan kiest u de afmeting van de blinddrukstempel. U kiest ook de uitvoering van de blinddruktang: zwart of chroom bijvoorbeeld. En dan gaat u zelf de blinddruk maken met onze online creator. Hiervoor gaat u naar 'personaliseer'. U maakt gebruik van onze templates of u laadt uw eigen ontwerp voor de blinddrukstempel op. U kunt kiezen voor een tekst, een afbeelding, uw bedrijfslogo of een combinatie van dit alles. U bepaalt zelf wat er op uw blinddruk komt te staan. U hoeft dan nog enkel uw bestelling door te sturen om uw blinddrukstempel te kopen. Wij leveren uitsluitend kwaliteit. Daarvoor kiezen wij gerenommeerde merken. Daarnaast geven wij scherpe garanties en een uitstekende service!

GA AAN DE SLAG MET UW DROOGSTEMPELS

Wanneer u meer dan één droogstempel wilt aankopen, hoeft u niet per sé de volledige stempel aan te kopen. Of heeft u al een droogstempel en wilt u er nog een bij aankopen? Dit kan perfect. U koopt bij ons een afzonderlijke droogstempel bek die u zeer makkelijk vervangt in de droogstempel tang van hetzelfde type. Hiermee drukt u uw kosten van reliëfstempels enorm. Met een beperkt budget kunt u al met meerdere droogstempels werken.

WIJ ZIJN ER OOK VOOR PARTICULIEREN

Kinderen knutselen enorm graag met reliëfstempels. Met droogstempels geven ze aan brieven naar vrienden of bijvoorbeeld verjaardagskaartjes een persoonlijke touch. Ook voor uw vereniging of hobbyclub kunt u blinddrukstempels kopen. Het doet altijd een plezier bij uw leden als ze zien dat u een extra inspanning doet, ook al gaat het maar om een uitnodiging, een menukaart of een bedankbriefje. Een blinddrukstempel is ook altijd een mooi geschenk. Verras eens iemand door een gepersonaliseerde blinddrukstempel te geven! Uw geschenk zal veel gebruikt worden en zal nog lang gekoesterd worden.

WIJ HELPEN U BIJ UW KEUZE

Weet u nog niet goed welke blinddruk u wilt maken, hoe u precies een blinddruk aanbrengt op uw documenten of wat de mogelijkheden zijn? Vraag ons gerust raad, onze klantenservice is er voor u. Wij hebben jarenlange ervaring en staan u graag bij in uw keuze. Wij zijn te bereiken via telefoon of mail. Op bepaalde uren kunt u ook via onze live chat terecht. Vraag wat u wilt weten, wij geven u graag raad.
Eens uw bestelling is doorgestuurd, gaan wij snel aan de slag. Als u voor 15:00 uur bestelt, wordt uw reliëfstempel dezelfde dag nog verstuurd. Wij hebben onze eigen stempelfabriek. Daardoor gaat het leveren snel. En bovendien werken wij zonder tussenpersonen. Dit merkt u aan onze lage prijzen.
Bent u nu al benieuwd wat uw droogstempel voor meerwaarde aan uw documenten zal geven? Binnen enkele dagen kunt u er al mee werken.