Droogstempel bek

Met een extra droogstempel bek maakt u optimaal gebruik van uw blinddrukstempel.

Wilt u uw droogstempel graag voor verschillende doeleinden gebruiken? Bestel dan een extra droogstempel bek bij Bureaustempels. De inzetstukken kan u eenvoudig zelf verwisselen en op deze manier kan u dan ook met één blinddrukstempel verschillende ontwerpen weergeven. 

Gemakkelijk zelf te verwisselen Incl. logo en/of tekst Zeer snelle levertijd
 1. Trodat Blinddruk bek
  Complete Trodat bek met blinddruk Zwart 50x25mm

  Trodat reliëfstempel bek met rechthoekig montuur in de kleur Zwart.

  Afdrukformaat: 51 x 25mm

  44,80 Excl. btw 54,21 Incl. btw
 2. Trodat blinddruktang bek Zwart
  Complete Trodat bek met blinddruk Zwart rond 50mm

  Trodat reliefstempel bek met rond montuur in de kleur Zwart.

  Afdrukformaat: Ø50mm

  44,80 Excl. btw 54,21 Incl. btw
 3. Trodat blinddruktang bek Zwart
  Complete Trodat bek met blinddruk Zwart rond 40mm

  Trodat reliefstempel bek met rond montuur in de kleur Zwart.

  Afdrukformaat: Ø40mm

  44,80 Excl. btw 54,21 Incl. btw

Droogstempel bek

Met een extra droogstempel bek maakt u optimaal gebruik van uw blinddrukstempel.

Wilt u uw droogstempel graag voor verschillende doeleinden gebruiken? Bestel dan een extra droogstempel bek bij Bureaustempels. De inzetstukken kan u eenvoudig zelf verwisselen en op deze manier kan u dan ook met één blinddrukstempel verschillende ontwerpen weergeven. 

Gemakkelijk zelf te verwisselen Incl. logo en/of tekst Zeer snelle levertijd

Wat zijn de voordelen van een droogstempel?

Met een droogstempel creëert u een uniek reliëf op al uw documenten, waardoor elk papier een unieke en luxueuze uitstraling krijgt. De stempel wordt ook wel eens een reliëfstempel, blinddrukstempel of preegstempel genoemd. Een blinddrukstempel is een stempel die zonder inkt gebruikt wordt. Het grote voordeel van dit soort stempels is dan ook dat de afdruk niet uitwisbaar is en dat het reliëf ontzettend moeilijk te vervalsen is. Een droogstempel wordt daarom vooral voor officiële documenten gebruikt. Door het bedrijfslogo of de naam van uw onderneming in het papier te drukken, ziet uw document er erg professioneel uit en maakt u een uitstekende indruk bij uw zakenrelaties.

 

WAARVOOR WORDT EEN BLINDDRUKSTEMPEL GEBRUIKT?

Blinddrukstempels worden meestal gebruikt om waardevolle documenten te bestempelen, zoals diploma’s of certificaten. Op deze manier wordt de originaliteit van de documenten benadrukt en kunnen ze niet nagemaakt worden. Verder zijn droogstempels ook ideaal om uw zakelijke correspondentie een authentieke uitstraling te geven. Zo maakt uw bedrijf een professionele indruk en springt uw onderneming zeker in het oog bij huidige en potentiële klanten. Ook particulieren gebruiken de stempels steeds vaker. Met een reliëfstempel kunnen uitnodigingen of geboortekaartjes op een unieke manier gedecoreerd worden, waardoor ze dan ook zeker bij familie of vrienden in de smaak vallen

 

HOE GEBRUIKT U EEN PREEGSTEMPEL?

Een droogstempel is erg eenvoudig te gebruiken. De stempel bestaat uit twee drukplaten, een positieve en een negatief deel, die perfect in elkaar passen. Door een document of papier tussen de twee platen te plaatsen en zachtjes te drukken, ontstaat er een mooie kleurloze verhoging. Deze unieke en onuitwisbare afdruk heeft bovendien een driedimensionaal uiterlijk en straalt dan ook luxe en klasse uit.
De dikte en het gewicht van het papier kunnen het resultaat beïnvloeden. De meeste droogstempels zijn geschikt voor papier van 70 - 120 gram. Neem even contact met ons als u een stempel zoekt voor zwaarder papier. We maken graag een blinddrukstempel op maat, zodat de afbeelding of tekst zeker duidelijk wordt afgedrukt.

Een unieke droogstempel bek bestellen bij Bureaustempels

Een droogstempel kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Bij ons kan u daarom een losse inzet voor blinddrukstempels kopen. Elk inzetstuk, ook wel droogstempel bek genoemd, kan volledig worden gepersonaliseerd. Op deze manier kan u de droogstempel voor diverse afdrukken gebruiken en hoeft u geen extra stempel aan te kopen. Het is wel belangrijk dat u voldoende informatie doorgeeft als u een losse inzet voor een blinddrukstempel laat maken. Zo speelt de dikte van het papier een grote rol en ook de positie van de stempel is erg belangrijk. De afdruk kan namelijk linksboven, linksonder, rechtsboven of rechtsonder geplaatst worden. Deze informatie is erg belangrijk voor de manier waarop de blinddruk in de tang gemonteerd wordt en kan later niet meer aangepast worden.

 

EEN RUIME COLLECTIE DROOGSTEMPEL BEKKEN

Bij Bureaustempels beschikken we over een mooi assortiment aan losse bekken voor droogstempels. Bij ons vindt u een losse inzet voor blinddrukstempels in verschillende formaten en diverse kleuren terug. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een roze bek van 40 mm of een zwarte bek van 50 mm. Alle producten zijn van een uitstekende kwaliteit en u kan de inzetstukken eenvoudig zelf verwisselen. Let er wel goed op dat de bek bij uw droogstempel past. Bij twijfels of vragen kan u ons altijd contacteren en we zorgen ervoor dat u het juiste product uitkiest.

 

Bestel nu een nieuwe losse inzet voor een blinddrukstempel

Bij ons kan u snel en eenvoudig een unieke droogstempel bek laten maken. Eerst en vooral kiest u het juiste model uit en stuurt u ons uw afbeelding of tekst via onze online creator door. Vergeet niet het gewicht van het papier en de positie van de stempel aan te duiden. Vervolgens sturen we u meteen een proefdruk toe, zodat u het resultaat rustig kan controleren en de bestelling kan bevestigen. Twijfel dan ook niet langer en bestel nu nog een nieuwe losse inzet voor uw blinddrukstempel!