Lakstempel accessoires

Zegellak

Voor mooie lakzegels op enveloppen, diploma's e.d. Lakstaven in diverse kleuren van het topmerk Gutenberg uit Duitsland
Heeft u al een lastempel gravure maar nog geen houder? Dan kunt u deze hier bestellen. Zorg er wel voor dat ze van hetzelfde merk zijn. Gemakkelijk te wisselen.

 

Snelle levertijd Ook de originele rode Gutenberg lak Diverse kleuren

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lakstempel accessoires

Zegellak

Voor mooie lakzegels op enveloppen, diploma's e.d. Lakstaven in diverse kleuren van het topmerk Gutenberg uit Duitsland
Heeft u al een lastempel gravure maar nog geen houder? Dan kunt u deze hier bestellen. Zorg er wel voor dat ze van hetzelfde merk zijn. Gemakkelijk te wisselen.

 

Snelle levertijd Ook de originele rode Gutenberg lak Diverse kleuren

Kies uitsluitend zegellak van de hoogste kwaliteit

In onze webshop vindt u enkel lakstaven van topkwaliteit. Bij Bureaustempels hebben wij al jarenlange ervaring met lakstempels en lakstaven. Deze ervaring delen wij graag met u. In de handel vindt u staven en korrels, veelal uit China en in dit gevale soms van een niet zo goede kwaliteit. De beste kwaliteit zegellak vindt u bij ons. Wij kiezen voor het merk Gutenberg van Duitse makelaardij. Deze zegellak geeft geen zwarte rookwalmen en u krijgt ook geen zwarte vlekken op de zegel of op uw papier. Gutenberg zegellak is bovendien makkelijk te gebruiken.

HOE GEBRUIKT U DE LAKSTAVEN?

Lakstavan van Bureaustempels zijn zeer eenvoudig in gebruik. U neemt een kaars en u houdt de lakstaaf boven de vlam. De staaf begint te smelten en u kunt de lak op het papier laten druppelen. Als u voldoende lak heeft voor uw lakzegel, blaast u even op de lakstaaf zodat hij afkoelt. U drukt vervolgens uw lakstempel in de zegellak en houdt deze een tijdje roerloos op zijn plek. Van zodra de zegellak droog is, verwijdert u uw stempel.
Een andere manier om uw lak te laten smelten is door een oude metalen lepel te gebruiken. U brokkelt wat lak van de staaf af, legt het in de lepel en u verwarmt de lepel boven een vlam. Als de lak is gesmolten, giet u langzaam de inhoud van de lepel op het papier. Deze manier zorgt ervoor dat u uw vingers niet verbrandt aan de vlam van de kaars.
Om het u nog makkelijker te maken, legt u uw stempel van tevoren in de koelkast. Door de indruk van een koude stempel gaat de lak sneller stollen.

LAKZEGEL MAKEN

Wij hebben in onze webshop een heel aantal kleuren lakstaven. Van zwart tot rood, van roze tot zilver, u vindt ze bij ons. Zo bent u, om een lakzegel te maken, niet gebonden aan één bepaalde klassieke kleur, maar kiest u een kleur in functie van uw project. Kies voor een lakzegel maken bijvoorbeeld uw bedrijfskleur of een kleur die bij een bepaald thema past.

UW EIGEN LAKZEGEL ONTWERPEN

Lakzegels zijn ideaal om bijvoorbeeld brieven, documenten, uitnodigingen of oorkonden een persoonlijke touch te geven. U wilt dan ook een gepersonaliseerde lakstempel maken. U kunt dit zeer makkelijk via onze website door gebruik te maken van onze online ontwerptool. U laadt eenvoudig uw ontwerp op en uw stempel is klaar.

GA VOOR MEERDERE STEMPELS

Als u graag met zegellak werkt, zult u gauw merken dat u ook meerdere lakzegels wilt laten maken. Dit kan perfect. En wat nog meer is: u hoeft er niet telkens een andere stempel voor te bestellen. Bij onze lakstempel accessoires ziet u dat u enkel het stempelplaatje, ook gravure genoemd, kunt laten maken. U monteert die dan op een lakstempelhouder die u al heeft. Dit dekt de kosten en laat u toe meerdere lak stempels aan goedkope prijzen te gebruiken.

BESTEL UW LAKSTAVEN EN LAKZEGELS BIJ BUREAUSTEMPELS

U bestelt bij Bureaustempels eenvouding online. Op onze webshop vindt u een uitgebreide keuze aan benodigdheden om met zegellak te werken. Ook aan particulieren leveren wij graag het nodige materiaal om met lak te stempelen. Als u voor 15:00 uur bestelt, dan gaat uw bestelling dezelfde dag nog de deur uit. Wij werken met onze eigen stempelfabriek, zonder tussenpersonen, en daardoor kunnen wij de levertijden én onze prijzen zeer scherp houden. Heeft u soms nog vragen over lakstempels, lakstaven of andere producten uit ons uitgebreid assortiment? Laat het ons gerust weten, wij helpen u om de juiste stempel te kiezen. Binnenkort werkt u efficiënt en aangenaam met lakzegels en lakstaven van Bureaustempels