Lakstempels compleet

Lakzegel stempel
Wil u uw documenten voorzien van een lakzegel en hiermee een zeer luxe uitstraling geven? Dit kan met een lakzegel. Wij hebben diverse lakzegels van uitstekende kwaliteit. Kies hier het formaat van uw lakstempel uit en ontwerp de gravure online d.m.v. onze ontwerp module. Hiermee kunt u uw tekst vormgeven en/of uw logo uploaden.

Incl. logo en/of tekst Ruim aanbod Levertijd lakstempels 1 à 3 werkdagen
 1. Lakstempel Ø 45 mm

  Lakstempel met een doorsnede van 4,5 cm doorsnede. Plaats een prachtige afdruk.

   

  Afdrukformaat: Ø45mm

  74,09 Excl. btw 89,65 Incl. btw
 2. Lakstempel Ø 40 mm
  Lakstempel Ø 40 mm

  Grote ronde lakzegelstempel met uw eigen ontwerp.

  Afdrukformaat: Ø40mm

  69,86 Excl. btw 84,53 Incl. btw
 3. Lakstempel Ø 35 mm

  Lakstempel met 3,5 cm doorsnede. 

   

  Afdrukformaat: Ø35mm

  66,07 Excl. btw 79,94 Incl. btw
 4. Lakstempel Ø 30 mm

  Lakstempel van 3 cm met eigen ontwerp. Start snel met het uploaden van je gewenste afdruk.

  Afdrukformaat: Ø30mm

  61,91 Excl. btw 74,91 Incl. btw
 5. Lakstempel Ø 25 mm
  Lakstempel Ø 25 mm

  Mooie kleine lakstempel voor het aanbrengen van een ronde lakzegel. U bepaalt zelf het ontwerp.

  Afdrukformaat: Ø25mm

  58,86 Excl. btw 71,22 Incl. btw
 6. Lakstempel Ø 20 mm
  Lakstempel Ø 20 mm

  Lakzegelstempel met uw eigen ontwerp. Maak 'm hier!

  Afdrukformaat: Ø20mm

  55,92 Excl. btw 67,66 Incl. btw
 7. Lakstempel Ø 15 mm

  Lakstempel met eigen ontwerp, doorsnede van 1,5 cm.

   

  Afdrukformaat: Ø15mm

  53,56 Excl. btw 64,81 Incl. btw

Lakstempels compleet

Lakzegel stempel
Wil u uw documenten voorzien van een lakzegel en hiermee een zeer luxe uitstraling geven? Dit kan met een lakzegel. Wij hebben diverse lakzegels van uitstekende kwaliteit. Kies hier het formaat van uw lakstempel uit en ontwerp de gravure online d.m.v. onze ontwerp module. Hiermee kunt u uw tekst vormgeven en/of uw logo uploaden.

Incl. logo en/of tekst Ruim aanbod Levertijd lakstempels 1 à 3 werkdagen

ZEGELLAK STEMPEL

Wij bieden zegellakstempels aan die op maat zijn gemaakt. Maak uw eigen gepersonaliseerde lakzegelstempel. Van een eenvoudig ontwerp tot een heel gecompliceerd ontwerp, onze lakzegelstempels zijn geheel gepersonaliseerd naar wens van de klant. Het productieproces garandeert een uitstekende afdruk in de zegellak.

 

LAKZEGEL KOPEN

Bij Bureaustempels koopt u uw lakzegel stempel eenvoudig online. U kiest het formaat, maakt uw eigen stempel dankzij uw eigen ontwerp en u stuurt uw bestelling door via onze webshop. U hoeft niet lang te wachten om uw zegellak stempel bij u thuis geleverd te krijgen. Als u uw lakzegel laat maken voor 15:00u, dan gaat begint onze eigen stempelfabriek onmiddellijk uw lakzegel te maken en wordt hij dezelfde dag nog verstuurd.

 

UW EIGEN LAKZEGEL MAKEN

U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten ontwerpen. U kiest voor het ontwerp van uw wax zegel bijvoorbeeld een korte tekst, uw eigen logo of een afbeelding of een combinatie ervan. In onze online shop vindt u verschillende formaten. Zo kiest u niet alleen het ontwerp van de zegel, maar u bepaalt ook hoe groot uw zegel moet zijn.

Hoe bestel ik mijn lakstempel bij Bureaustempels.be?

1) Kies het formaat lakstempel van uw keuze.

2) Ga naar de creator en maak uw ontwerp online of upload uw kant-en-klare ontwerp.

3) Indien u de lakstempel online ontwerpt keurt u de drukproef goed. Let daarbij ook op tikfouten.

4) Bestel uw lakzegelstempel en ga naar afrekenen.

 

HOE UW LAKZEGEL MET STEMPEL GEBRUIKEN?

Een lakzegel maken is niet zo moeilijk. Met de stempel kunt u zeer snel een mooie lakzegel aanbrengen. U verwarmt de lakstaven boven een vlam en u laat de lak op het papier druppelen. Als er voldoende lak op het papier is gedruppeld, dan blaast u op de lakstaaf om hem af te koelen. U drukt de kaarsstempel in de gesmolten lak. U houdt de zegel stempel een paar ogenblikken roerloos in de lak. Het duurt slechts eventjes en u heeft een mooie perfect afdruk.

U bent klaar om een volgende afdruk te maken. Het beste is nog dat u uw lakzegelstempel in de koelkast bewaard voordat u hem gaat gebruiken. Dan krijgt u het beste resultaat.

U kunt de lak ook op een ander manier verwarmen, namelijk door stukjes van de lakstaaf af te brokkelen en hem te verwarmen in een lepel. Eens de lak is gesmolten, giet u hem op het oppervlak waarop u de zegel wil aanbrengen. Deze manier verhindert dat u zich zou verbranden aan de vlam waarmee u de lakstaaf opwarmt.

 

EEN TIP OM NOG BETER TE WERKEN

Lak is een materie die onderhevig is aan temperatuur. Het kan best wel vergeleken worden met kaarsvet of was. Een tip om makkelijk te werken en een mooi resultaat te hebben is om uw lakzegel stempel in de koelkast te bewaren. Door het contact tussen de koude kaarsstempel en de lak krijgt u een perfect resultaat. De zegel zal niet aan de lak kleven en laat makkelijker los eens de lak is afgekoeld.

EEN ANDERE LAKZEGEL STEMPEL NODIG?

Wanneer u een lakzegel hebt besteld, dan kunt u zonder problemen meerdere lakstempels bestellen. Een stempel set bestaat uit een houder en de stempel zelf. Als u extra lakstempels gaat bestellen, hoeft u enkel een extra lakstempel gravure te bestellen en u plaatst hem eenvoudig in de houder die u al heeft.

Zo bespaart u heel wat kosten en kunt u meerdere stempels met één houder gebruiken. Met een kleine moeite heeft u verschillende soorten lakzegels in huis. Steeds vaker maken mensen gebruik van meerdere afbeeldingen als zij hun lakstempel kopen.

 

GUTENBERGLAK VOOR UW ZEGELLAKSTEMPEL.

Onze zegellak stempels worden ook wel kaarsstempels of wax stempels genoemd. Voor een echte mooie zegel gebruik u de speciaal hiervoor bestemde lak. Lakzegels ziet u meestal in de klassieke rode kleur. Maar bij Bureaustempels hebben wij heel wat meer tinten.

De enige echte Gutenberg zegellak is bij ons te verkrijgen in verschillende kleuren. U kiest bijvoorbeeld een kleur die bij een evenement van uw bedrijf past of u kiest bijvoorbeeld zegellak in uw bedrijfskleuren. In functie van wat u met uw zegel wil bereiken of de boodschap die u wil geven kiest u een bepaalde tint.

In ons gamma vindt u zelfs tinten zoals roze of blauw. En wat denkt u van zilver, koper en goud? Hiermee maakt u pas écht een zeer unieke zegel op uw document.

 

VOOR BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN

Wij zien dat zowel bedrijven als particulieren lakzegels kopen. In ondernemingen wordt een zegellak stempel bijvoorbeeld gebruikt op uitnodigingen, diploma's of bijvoorbeeld bij felicitaties voor promotie of jubileum. Particulieren zullen vaak een lakzegel kopen voor hun hobby. Een namiddagje knutselen met de kinderen en lakzegels plaatsen op verjaardagskaartjes of uitnodigingen voor een feestje is altijd een prettige bezigheid.

Met een lakzegel stempel scoort u gegarandeerd. Het document waar een persoonlijke lakzegel is op aangebracht, wordt veel langer bewaard. Het wordt geapprecieerd en gekoesterd. Klanten zullen merken dat u met hen begaan bent als u een mooie gepersonaliseerde lakzegel op uw documenten aanbrengt. Het is een kleine moeite met een groot resultaat.

 

WAAROM BIJ BUREAUSTEMPELS.BE UW LAKSTEMPEL LATEN MAKEN?

* Productie in de Benelux

* Snelle levering

* Kijk naar onze reviews en u weet genoeg

* Alle prijzen direct zichtbaar

* Wij hebben lange ervaring met het maken van deze lakzegelstempels

* Een lakzegel kopen doet u heel eenvoudig online