Woodies stempels

Een mooie stempel zegt vaak meer dan veel woorden. Met onze Woodies plaatst u snel een stempel waar u maar wilt. Het zijn compacte stempeltjes die u overal meeneemt. De prijzen zijn zeer democratisch zodat u er gerust meerdere kunt aankopen. De afdruk die u bij deze stempeltjes krijgt, is van hoge kwaliteit.

Woodies stempels

Een mooie stempel zegt vaak meer dan veel woorden. Met onze Woodies plaatst u snel een stempel waar u maar wilt. Het zijn compacte stempeltjes die u overal meeneemt. De prijzen zijn zeer democratisch zodat u er gerust meerdere kunt aankopen. De afdruk die u bij deze stempeltjes krijgt, is van hoge kwaliteit.

Woodies, onze compacte en zeer praktische stempels

Wij nemen uitsluitend kwaliteitsstempels op in ons gamma. Onze Woodies zijn hiervan een perfect voorbeeld. Ze hebben een montuur van beukenhout met FSC-certificaat. Onze stempelplaatjes zijn van 100% rubber. De afbeelding wordt door middel van lasertechnologie uitgesneden, zodat u een zeer scherpe afdruk krijgt. Onze Woodies zijn zodanig opgebouwd dat ze weinig lawaai maken bij het stempelen. Er zit namelijk een schuimrubber laag van 2 mm dik tussen het montuur en het stempelplaatje. Zelfs wanneer u snel en veel stempelt met een Woodie, blijft het aangenaam om te stempelen. Kies er ook een stempelkussen voor hobby bij en u heeft alles in huis om leuke stempeltjes aan te brengen.

Een Woodiestempel voor elke gelegenheid

Deze stempels worden vooral als hobbystempels gebruikt. Stempel en stempelkussen voor de hobby zijn zeer populair bij particulieren. Maar deze houten stempels voor hobby komen ook altijd goed van pas in bedrijven. Denk maar aan hobbystempels met een mooie afbeelding voor Kerstmis. U personaliseert er uw kerstkaarten naar uw klanten mee. Of denk aan een bedankstempel. U gebruikt hem na een groot evenement om uw klanten te bedanken voor hun aanwezigheid. Of u zegt gewoon 'merci' aan uw medewerkers voor hun geleverde inspanningen. Denk ook aan een stempel voor de bruiloft van een van uw medewerkers. Een origineel stempeltje op een uitnodiging laat zien dat u persoonlijk de moeite heeft gedaan om de uitnodiging te personaliseren.

LAAT U INSPIREREN...

In het zakenleven moet het er niet altijd zo ernstig aan toe gaan. Ook een grappige, gewaagde of bijzondere houten stempel voor hobby kan gerust. U vindt in uw onderneming waarschijnlijk heel wat toepassingen waarbij u onze Woodiestempels kunt gebruiken. Het is misschien een leuk idee om een hobbystempel aan uw medewerkers van de klantendienst of uw Marketingafdeling te geven. Zij weten er zeker raad mee! Hieronder vindt u een paar voorbeelden. Laat u inspireren en gebruik deze hobbystempels waar u ook maar wilt.

  • 100% Handmade
  • Made with love
  • Terrific!
  • Nice job!
  • You did it!


Kies daarbij nog een bijpassend stempelkussen voor hobby. U heeft keuze uit verschillende kleuren. Pittig, discreet of gewaagd, het kan allemaal! U zet er uw stempel nog meer mee in de kijker.

UW WOODIES BESTELLEN BIJ BUREAUSTEMPELS

U kiest de houten stempels voor hobby op onze webshop en u bestelt gewoon online. Wilt u een stempel voor een bruiloft, een bedankstempel, een uitnodigingstempel of om het even welke andere Woodie? U stuurt uw bestelling online door. Als wij uw order krijgen voor 15:00 uur, dan sturen wij uw Woodies dezelfde dag nog op. U kunt er snel mee aan de slag. Wedden dat het niet bij één Woodiestempel blijft? Eens dit type stempel bekend raakt op kantoor, willen ook de collega's met een dergelijk stempeltje aan de slag gaan.
Als u nog vragen heeft over deze leuke houten stempels of over andere producten uit onze webshop, vraag het ons gerust. Contacteer onze klantendienst per telefoon, mail of via chat. Wij geven graag antwoord op uw vragen en vertellen u graag alles over deze kleine maar handige houten stempels