ISPM 15 Handstempel 75x35 mm

ISPM 15 Handstempel 75x35 mm

ISPM 15 Handstempel 75x35 mm voldoet aan de ISPM richtlijnen

Afdrukformaat: 75 x 35mm

48,98 Excl. btw
59,27 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

ISPM 15 Handstempel 75x35 mm voldoet aan de ISPM richtlijnen

Stel je voor: de exclusieve ISPM 15 Handstempel 75x35 mm, een veelzijdige tool op maat gemaakt voor de verpakkingsindustrie. Deze buitengewone handstempel stelt je in staat om moeiteloos je verpakkingen te personaliseren met je eigen gegevens, zodat je voldoet aan de cruciale IPPC-richtlijnen. 

 

Laten we eens kijken naar de opvallende kenmerken en essentiële details die dit product echt uniek maken:

Maximaal Afdrukformaat: Met een indrukwekkend afdrukgebied van 75x35 mm biedt deze stempel voldoende ruimte om je informatie duidelijk en leesbaar weer te geven.

Robuust Montuur: Vervaardigd uit hoogwaardig beukenhout, biedt de ISPM 15 Handstempel een solide montuur dat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook een aantrekkelijke uitstraling heeft.

Inktkussen Afzonderlijk Verkrijgbaar: Onthoud dat dit product zonder inktkussen wordt geleverd. Je hebt de optie om apart te kiezen uit twee opties: het standaard stempelkussen Colop Micro 2 met op water gebaseerde inkt of het Satzon stempelkussen, dat snel droogt en nooit vlekken achterlaat.

ISPM 15 Conformiteit: Deze stempel is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van ISPM 15, wat overtuigend bewijs levert dat het behandelde hout de noodzakelijke warmtebehandeling heeft ondergaan om schadelijke organismen effectief te elimineren.

IPPC-Merken: Het IPPC-merkteken op deze stempel bevat:

  • NL ISO-landcode (NL)
  • 000 3-cijferig registratienummer van de behandelaar
  • Behandelingsmethoden: Heat Treatment (HT), Dielectric Heating (DH) of Methyl Bromide (MB).

Belangrijke Opmerking: Houd er rekening mee dat begassing met methylbromide (MB) als alternatieve behandelingsmethode binnen de EU verboden is sinds 18 maart 2010 vanwege beperkingen op het gebruik van methylbromide. Niettemin blijft deze ISPM 15 Handstempel voldoen aan ISPM 15-eisen, ongeacht de toegepaste behandelingsmethode.

Kaderomlijsting: De markering is voorzien van een duidelijke kaderomlijsting. Binnen dit kader worden de IPPC-aren van tarwe en de codecomponenten van elkaar gescheiden door middel van een verticale lijn.

ISO-Landcode: Om nauwkeurige identificatie en conformiteit te waarborgen, scheidt een koppelteken de ISO-landcode van het unieke 3-cijferige registratienummer van je geregistreerde onderneming.

 

De ISPM 15 Handstempel 75x35 mm is een essentieel gereedschap om ervoor te zorgen dat je houten verpakkingen voldoen aan internationale voorschriften en normen. Met de mogelijkheid om je eigen gegevens toe te voegen, biedt deze stempel flexibiliteit en naleving in één handig hulpmiddel. Bestel vandaag nog je ISPM 15 Handstempel om je verpakkingsprocessen te stroomlijnen en moeiteloos te voldoen aan de ISPM 15-richtlijnen. Het is een unieke oplossing die is ontworpen om het verschil te maken in je verpakkingsactiviteiten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.