Houten Handstempel 100x20 mm Deurwaarder

Houten Handstempel 100x20 mm Deurwaarder

Handstempel op maat gemaakt voor deurwaarders

Afdrukformaat: 100 x 20mm

43,03 Excl. btw
52,07 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Houten Handstempel 100x20mm voor Deurwaarders

Onze houten handstempel, met een royaal formaat van 100x20mm, is ontwikkeld met de professionele behoeften van deurwaarders in gedachten. Deze stempel biedt deurwaarders een betrouwbare tool voor het nauwkeurig markeren van essentiële teksten en symbolen op belangrijke juridische documenten.

 

Productbeschrijving:

Op maat gemaakt voor deurwaarders: Deze stempel is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van deurwaarders. Of u nu wettelijke documenten stempelt, officiële correspondentie markeert of certificaten certificeert, deze stempel is uw ideale partner.

Haarscherpe en heldere afdrukken: Onze Deurwaarders Handstempel garandeert altijd haarscherpe en heldere afdrukken, wat zorgt voor een professionele uitstraling van uw documenten, keer op keer.

Stijlvol en duurzaam houten frame: De stempel is uitgerust met een stevig houten frame dat niet alleen duurzaam is, maar ook een vleugje elegantie toevoegt aan uw werkplek. Het ergonomische ontwerp zorgt voor comfortabel gebruik en maximale precisie tijdens het stempelen.

Volledig aanpasbaar: Met deze stempel heeft u de vrijheid om verschillende deurwaardersteksten en symbolen af te drukken, waardoor u zich kunt aanpassen aan de specifieke eisen van elke situatie. Dit maakt deze stempel uiterst veelzijdig en onmisbaar voor deurwaarders.

 

Specificaties:

  • Afmetingen: 100mm x 20mm
  • Houten frame voor duurzaamheid en esthetiek
  • Geschikt voor een breed scala aan deurwaardersteksten
  • Altijd scherpe en heldere afdrukken
  • Een essentiële tool voor deurwaarders

Met de Houten Handstempel 100x20mm voor Deurwaarders kunt u met vertrouwen en precisie belangrijke documenten stempelen, zoals vereist in uw beroep. Investeer in kwaliteit en professionaliteit met deze stempel, die speciaal is ontworpen om aan de unieke eisen van deurwaarders te voldoen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.