Kantoorstempels

Kantoorstempels voor alle toepassingen

Sinds vele jaren zijn wij toonaangevend stempelbedrijf, niet alleen nationaal maar ook internationaal. Wij specialiseren ons in kantoorstempels, zowel standaard stempels als gepersonaliseerde stempels. Zoekt u een tekststempel of een stempel met een afbeelding, een combinatie van de twee of nog iets totaal anders? U vindt het gegarandeerd bij ons. En moest u toch niet vinden wat u zoekt, dan contacteert u onze klantenservice en wij helpen u verder. Ook qua prijs zijn onze stempels zeer concurrentieel. U vindt bij ons zeer goedkope en tegelijk toch degelijke stempels. Wij luisteren naar uw wensen en leveren u precies die kantoorstempels die u wenst.

  • Kies uw stempels online uit
  • Start online met het ontwerp
  • Keur de drukproef goed
  • En bestel online uw stempel
  • Levertijd: indien op werkdagen voor 15.00 uur bestelt versturen wij dezelfde dag

Stempels bestellen

Tekststempels

Bureaustempels, dé specialist in kantoorstempels

Om te beginnen vindt u bij ons de gangbare kantoorstempels: datumstempels, naamstempels, zelfinktende stempels of handstempels die met een inktkussen gebruikt worden. Daarnaast hebben wij talloze kantoorstempels, die elk voor specifieke toepassingen ontworpen zijn. Denk bijvoorbeeld aan pocket kantoorstempels die u makkelijk kunt mee nemen. Of denk ook aan EOS kantoorstempels die veel langer meegaan dan andere stempels. Milieuvriendelijke stempels die voor 80% uit gerecycleerd materiaal bestaan, stempelpennen waarmee u zowel kunt schrijven als kunt stempelen of formulestempels, incognito kantoorstempels waarmee u uw gegevens onleesbaar maakt... het is slechts een kleine greep uit ons enorme aanbod. In onze webshop vindt u ook zeer exclusieve stempels. Maak bijvoorbeeld een eigen stempel met een wiegstempel. Hiermee kunt u makkelijk en correct zeer grote teksten stempelen. Met Woodies, leerstempels en brandstempels markeert u specifieke materialen zoals leer, rubber, hout en kunststof. Denkt u aan een bepaalde toepassing? Laat het ons weten, wij denken met u mee en zoeken voor u de gepaste stempel.

 

CREËER UW EIGEN STEMPEL

Een eigen stempel maken betekent uw stempel een persoonlijke touch geven. Denk bijvoorbeeld aan een kantoorstempel bestellen met een afbeelding: een logo of een typische tekening voor uw bedrijf. De prijs van de stempel die u zelf maakt valt heel goed mee. Wij bieden deze aan gunstige prijzen aan. 

Als u de prijs van een stempel vergelijkt met de tijd dat u uw teksten met de hand zou schrijven, dan is de rekensom snel gemaakt. Met een eigen stempel werkt u snel en levert u proper werk af. Als stempelbedrijf gaan wij met onze tijd mee. U creëert uw eigen stempel op een zeer eenvoudige manier online, via onze website. U bepaalt welke tekst er moet opkomen en/of u laadt een afbeelding op. U maakt zelf de lay-out op: u kiest de grootte van de letters en het lettertype. Meer hoeft u niet doen om uw eigen stempel te maken. U ziet op uw scherm hoe uw ontwerp er uiteindelijk zal uitzien op een stempel. Wij zorgen voor de rest.

 

WIJ LEVEREN OOK AAN PARTICULIEREN

Wilt u voor uw kinderen of voor uw hobby een gepersonaliseerde stempel laten maken? Dit kan ook. Wij leveren niet alleen aan privébedrijven, maar ook aan overheidsinstanties, scholen, verenigingen en particulieren. Een persoonlijke stempel is aangenaam om te gebruiken. Het is makkelijk om telkens dezelfde tekst of afbeelding te stempelen. Het bespaart u alvast veel tijd.

 

KANTOORSTEMPELS BESTELLEN ONLINE

Kunt op werkdagen voor 15:00 uur uw kantoorstempels bestellen, dan worden ze dezelfde dag ook nog naar u toegestuurd. U zult snel aan het werk kunnen gaan met uw stempels voor kantoor. Moest u nog vragen hebben of u zoekt een bepaalde stempel voor kantoor, laat het ons gerust weten. Contacteer ons en wij zoeken samen met u naar de juiste standaard of gepersonaliseerde stempel.