Preegstempel

Een preegstempel wordt ook wel een droogstempel genoemd. Dit type van stempel werkt namelijk niet met inkt maar drukt een reliëf in uw papier.

Een andere benaming voor deze stempels is blinddrukstempels. Ze worden zo genoemd omdat ze niet direct opvallen maar a.h.w. een soort braille effect geven.. Deze stempels zijn enerzijds discreet, anderzijds toch wel heel bijzonder. Ze worden soms vergeleken met een watermerk. Maar deze stempels met reliëf vallen meer op omdat u het reliëf duidelijk ziet en voelt op het papier.

  • Zoek de preegstempel uit met het juiste formaat
  • Upload uw ontwerp of ontwerp online met onze "creator"
  • Bestel uw preegstempel
  • Levertijd 1 à 2 werkdagen

Alle andere stempels bestellen

Preegstempel

Geef uw documenten meer klasse met onze preegstempels

Bij bureaustempels maakt u op een makkelijke manier zelf uw preegstempels. Preegstempels zijn een eenvoudige tool om documenten te personaliseren en ze een stijlvol cachet te geven. In deze tijd van internet, digitalisatie en mail worden persoonlijke brieven nog altijd erg geapprecieerd. Voor uw klanten of andere zakenrelaties zullen documenten met een blinddruk een grote meerwaarde zijn. Kies een stijlvol eigen ontwerp en decoreer hiermee uw documenten. Wij helpen u hier graag mee!

 

Maak uw eigen reliëfstempels

Bij ons maakt u op een zeer snelle en vooral eenvoudige manier uw eigen preegstempels. Een preegstempel maken begint met het type van reliëfstempel te kiezen. Kiest u voor een ronde vorm met een logo of een rechthoekig type met een tekst? Beide kan! Daarna kiest u de afmeting van de preegstempel. U kunt zelfs de kleur van de preegtang kiezen. U kiest bijvoorbeeld voor zwart of chroom. Het oog wil immers ook wat en uw stempel mag best wel in de stijl van uw kantoorinrichting uitgevoerd worden. Daarna gaat u uw preegstempel met een eigen ontwerp maken. Plaats bijvoorbeeld op de preegstempel het logo van uw onderneming, een tekst, een naam of een combinatie hiervan. Om uw preegstempel te maken kiest u een template op onze website. Hiermee maakt u snel en makkelijk mooie stempels. Of u gebruikt voor uw reliëfstempel een eigen ontwerp en laadt dit op. U levert het ontwerp aan in gangbare formaten zoals jpg, pdf... Een preegtang maken duurt niet zo heel lang. Met een paar muisklikken geeft u uw preegstempel een eigen ontwerp. U ziet meteen op het scherm wat het resultaat is van uw ontwerp. U kunt uw ontwerp op dat moment nog altijd wijzigen als u dat wilt. Laat u leiden door uw fantasie en maak er iets stijlvol van. Komt u er zelf niet goed uit wat u op uw droogstempel wilt of heeft u nog geen ervaring met het maken van eigen stempels? Geen nood! Wij geven u graag geven zodat u de perfecte stempel kiest.

 

WAARVOOR KUNT U RELIËFSTEMPELS GEBRUIKEN?

Preegstempels met logo worden bijvoorbeeld voor brieven gebruikt. Met de preegtang maakt u een reliëf in het papier. Daardoor krijgen uw brieven een persoonlijke touch. In ondernemingen wordt een reliëfstempel met eigen ontwerp bijvoorbeeld gebruikt om oorkondes, diploma's en uitnodigingen te voorzien van een herkenbare stempel. Denk bijvoorbeeld aan evenementen voor klanten. U past de reliëfstempel toe op alle documenten die met het evenement te maken hebben. Dit getuigt van uw zin voor perfectie en aandacht voor uw klanten. 

Of wilt u bijvoorbeeld uw medewerkers extra bedanken voor hun prestaties? Een brief met een persoonlijke blinddruk stempel wordt heel erg geapprecieerd en vooral lang gekoesterd. U weet waarschijnlijk nog heel wat andere toepassingen voor droogstempels? Het gebruik van deze stempels kent geen grenzen!

Ook particulieren hebben de mogelijkheden van een preegtang ontdekt. Jongeren brengen graag een reliëfstempel aan op hun brieven of verjaardagskaartjes. Kleine kinderen knutselen graag met een preegtang. Het is een veilig en leuk speelgoed. Kies bijvoorbeeld een mooi ontwerp voor uw sportvereniging of muziekband en voorzie al uw documenten met een mooi reliëf. Van stijl gesproken! Een preegtang is immers makkelijk te hanteren en het resultaat is vaak verbluffend!
Ga ook eens kijken bij onze accessoires. Wij hebben stickers in diverse kleuren die u samen met uw preegtang kunt gebruiken. U kleeft eerst de sticker op het papier en drukt dan de indruk in het papier én de sticker. Uw reliëfstempel met eigen ontwerp komt dan nog veel meer tot zijn recht.

 

HEEFT U MEERDERE RELIEFSTEMPELS NODIG?

Stel dat u graag meerdere reliëfstempels met eigen ontwerp wenst. Dan hoeft u zeker niet telkens een volledige stempel te kopen. Wij verkopen ook afzonderlijke blinddrukstempel bekken. Deze monteert u zeer eenvoudig in de stempelhouder. U gebruikt telkens een andere stempelbek om de verschillende reliëfstempels te maken. Waarom zou u meer geld uitgeven als het met minder ook kan? Bij Bureaustempels helpen wij u om uw budget voor stempels nog efficiënter te gebruiken!

 

UW RELIËFSTEMPELS ONLINE BESTELLEN BIJ BUREASTEMPELS

Als u uw preegstempel bestelt, dan gaat uw bestelling rechtstreeks naar onze eigen stempelfabriek. Wij werken niet met tussenpersonen en daardoor werken wij sneller en goedkoper. Als u voor 15:00 uur bestelt, zal uw stempel dezelfde dag nog verstuurd worden. U hoeft nooit lang te wachten, dat is één van onze sterke punten. Als u vandaag een idee heeft voor een droogstempel, aarzel niet. Bestel het gewoon en binnen enkele dagen kunt u uw stempel al gebruiken!
Heeft u nog vragen over preegstempels, andere stempels of accessoires die u in onze webshop vindt? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar. Onze klantenservice is te bereiken per telefoon of mail. Of u kunt uw vragen stellen aan een van onze chatmedewerkers. Bij Bureaustempels helpen wij u om de perfecte preegstempel met eigen ontwerp te kiezen.