Rubberstempels

Rubber stempels van Bureaustempels, de beste kwaliteit. 

Bij Bureaustempels gaan wij voor de hoogste kwaliteit. Als wij uw gepersonaliseerde stempel maken, dan plaatsen wij een rubberen plaatje met uw ontwerp op de stempelplaat. Ook het frame van de stempel is van hoge kwaliteit. 

De combinatie tussen een sterk stempelplaatje en een uitstekend frame is van cruciaal belang als u uw stempel efficiënt wilt gebruiken.

 

ALTERNATIEF VOOR STEMPELS:

 

Homepage

Rubberstempels

Waarom kiezen voor een stempel met rubber?

Wij zien bij andere stempelfabrikanten dat zij vaak polymeer gebruiken voor het stempelplaatje. Wij gebruiken echter rubber. Dit is het enige materiaal dat een perfect afgelijnde afdruk geeft en duurzaam is. Rubber brokkelt namelijk niet af. Stempel rubber is ook elastischer en is geschikt voor alle inktsoorten w.o. ook de inkten op alcohol basis. Dit in tegenstelling tot polymeer. Polymeer is ook minder sterk dan rubber. Omdat wij voor het beste gaan, kiezen wij ook voor de beste oplossing: rubber.

 

Welke rubberen stempels kiest u?

Wat u ook met uw stempel wilt doen, goed materiaal is onmisbaar om goed te kunnen werken. Daarom hebben wij een groot assortiment aan stempels. Wij hebben zowel zelfinktende stempels als houten handstempels met een rubber stempelplaatje. Maar ook andere stempels zoals bijvoorbeeld onze pocketstempels voor onderweg of onze stempelpennen krijgen een rubberen stempelplaat. Per soort van stempel met rubber kiezen wij de juiste dikte en de juiste samenstelling van het rubber. Zo zal het rubber bij zelf-inktende rubber stempels een andere dikte hebben dan bij grote houten rubber stempels. De dikte van het rubber wordt bepaald o.a. door het armatuur van de rubberen stempels. Door langdurig onderzoek zijn wij tot rubberen stempels gekomen van de beste kwaliteit. Heeft u nog vragen over het type van stempel met rubber, het gebruik ervan of de mogelijkheden die u heeft voor uw specifieke toepassing? Laat het ons weten, wij adviseren u graag.

 

ONTWERP UW EIGEN STEMPEL IN RUBBER

Wilt u een stempel in rubber kopen en hem door ons laten personaliseren? Het kan perfect! Ontwerp uw rubberstempel bij Bureaustempels. U kunt via onze website zeer eenvoudig uw gepersonaliseerde rubberstempel maken. U kiest eerst welke rubberen stempels u wenst en dan start u met uw rubber stempel te maken. U gebruikt hiervoor het online ontwerptool die u bij de stempels vindt. Het is een gebruiksvriendelijke tool die u stap voor stap helpt. Ontwerp nu uw eigen rubberstempel. 

Voor een gepersonaliseerde rubberen stempel kiest u het lettertype en de grootte van de letters en maakt u uw tekst of naam zoals u dit zelf wilt. U kunt dit combineren met een afbeelding zoals bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. Deze kan u uploaden en daarmee finaliseert u uw stempel in rubber. Meer hoeft u niet te doen om uw rubber stempel te maken. Een logo zegt veel over uw bedrijf. Maak het zorgvuldig en overdacht. Kies een sprekend ontwerp en een duidelijke tekst. Elke keer dat u ergens een gepersonaliseerde stempel zet, is het een extra vorm van reclame voor uw onderneming.

 

UW STEMPEL IN RUBBER KOPEN BIJ BUREAUSTEMPELS

Rubberstempels zijn snel en makkelijk te maken en te bestellen via onze webshop. Daarna stuurt u uw bestelling door en wij gaan onmiddellijk aan de slag om uw rubber stempel te maken. Uw gepersonaliseerde rubberen stempels worden in onze stempelfabriek gemaakt. Daardoor heeft u voor de bestelling van uw rubberen stempel geen kosten voor tussenpersonen. Stel zelf uw rubberstempel bij ons samen en u krijgt kwaliteit voor uw geld! Wij laseren uw stempel zeer gedetailleerd uit. Dit gaat met een hoge resolutie waardoor de stempel een mooie afdruk geeft. Als u nog vragen heeft over het ontwerp of het maken van uw rubberen stempels, contacteer ons via onze website, per mail of per telefoon. Onze medewerkers zijn er voor u! Bestel vandaag nog voor 15:00 uur en uw stempel wordt rechtstreeks vanuit onze stempelfabriek vandaag nog verstuurd. U heeft hem binnenkort in huis.

Wist u overigens dat wij onze rubberen stempels vakkundig produceren in onze productiehal te Riemst? Ons team neemt uw opdracht met plezier in behandeling en na een gedegen controle door onze controle afdeling gaat de stempel op de post. Bureaustempels.be gaat altijd voor het beste resultaat. Is het ontwerp dat u aanlevert niet in orde, te klein of onscherp? Dan nemen wij direct contact op met u. Zoals hierboven reeds vermeld, komt uw order dus 2x langs een handmatige controle alvorens de stempel op de post gaat. De productie is bij ons in goede handen. Na het plaatsen van de order voor een rubberen stempel ontvangt u deze binnen 1 à 2 werkdagen.