Sjabloon 150x150 mm

Sjabloon 150x150 mm met eigen tekst/afbeelding

Witte kunststof sjabloon met een formaat van 150x150mm. Van zeer hoge kwaliteit.

Afdrukformaat: 130 x 130mm

16,95 Excl. btw
20,51 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Sjabloon 150x150mm.

Onze Mylar sjablonen zijn geschikt voor het sjabloneren van pallets, kisten en andere materialen. Ook zijn ze ideaal voor het (tijdelijk) markeren van stoep, staat of muur voor speciale gelegenheden zoals huwelijk, bedrijfsopening, festival e.d.

Kies het gewenste formaat uit en houd rekening met een rand eromheen. Ga vervolgens verder met “personaliseer” en start met het ontwerpen van uw tekstsjabloon. In dit geval heeft u gekozen voor een sjabloon van 150x150mm. Wij maken gebruik van het lettertype stencil. Stencil is speciaal geschikt voor tekst sjablonen, aangezien met Stencil de open delen van de letters niet uit het sjabloon wegvallen.

Onze sjablonen 150x150mm. zijn  gemaakt van Mylar. Dit is een dunne, flexibele witte kunststof. Gaat u regelmatig tot vaak sjabloneren dan is Mylar de beste keuze. Uw ontwerp snijden wij met één van onze lasers uit het materiaal.

Uw ontwerp op het formaat 150x150mm mag niet groter zijn dan:

- 14x14cm  indien u sjabloneert met een roller met verf of inkt. Dus aan iedere zijkant 1 cm niet gebruiken

- 13x13cm (minimaal) indien u met een spray, zoals bijvoorbeeld onze krijtspray speciaal voor sjablonen gaat sjabloneren. Dus aan iedere zijkant 2 cm niet gebruiken

Bij het gebruik van een spuitspray is het zeker aan te raden ene bredere rand aan te houden. Dit kunt u doen door een groter sjabloon 200x200 mm. te kiezen of met schilders tape de rand te verlengen met een krant of een stuk karton.

U kunt ook met een spuitlijm op rubberbasis de achterzijde van het sjabloon 150x150mm voorzien van een tijdelijke plaklaag zodat tijdelijk beter hecht op de ondergrond. In dat geval voorkomt u dat de inkt of verf achter het sjabloon terecht komt.

Onze sjablonen hebben zeer veel mogelijkheden en toepassingen. Wij fabriceren deze sjablonen, 150x150mm., met vakmanschap en enthousiasme.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.