Colop Stamp Mouse 30 blauw

Stamp Mouse 30 Blauw

Stamp Mouse met montuur kleur Blauw. Max. 5 regels tekst en/of logo. Handige zakstempel.

Afdrukformaat: 47 x 18mm

22,74 Excl. btw
27,52 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Stamp Mouse 30 Blauw: Compacte Stempel voor Diverse Toepassingen

 

Over de Colop Stamp Mouse 30 Blauw:

De Colop Stamp Mouse 30 Blauw is een veelzijdige stempel met een stijlvol blauw montuur. Met een royale afdrukgrootte van 47x18mm en een ingebouwd inktkussentje, biedt deze stempel een praktische oplossing voor uiteenlopende situaties. Hieronder staan de kenmerken en toepassingsmogelijkheden van deze stempel:

 

Belangrijkste Kenmerken:

 • Ruime Afdrukruimte: Met een maximale afdrukformaat van 47x18mm kunt u gedetailleerde ontwerpen, logo's en tekst helder weergeven.
 • Geïntegreerd Inktkussentje: Het ingebouwde inktkussentje bevat inkt op waterbasis, wat perfect is voor afdrukken op standaard (niet-glad) papier. Uw stempelafdrukken zullen scherp en levendig zijn.
 • Tot Vier Regelteksten: Deze stempel biedt plaats aan maximaal vier regels tekst, waardoor u flexibel bent in het overbrengen van verschillende boodschappen en informatie.
 • Ideaal voor Geocaching: Naast alledaags gebruik is deze stempel ook zeer geschikt voor geocaching, waarmee u uw sporen kunt markeren en uw avonturen kunt documenteren.

 

Toepassingsmogelijkheden:

 • Uiterst Draagbaar: Dankzij het compacte formaat past de Stamp Mouse stempel gemakkelijk in uw zak, tas of portemonnee. Zo heeft u altijd een stempel binnen handbereik, waar u ook bent.
 • Versterk Uw Bedrijfsidentiteit: Deze stempel is perfect voor het afdrukken van kleine logo's, bedrijfsgegevens en contactinformatie. Zo geeft u een professionele uitstraling aan uw communicatie en documenten.
 • Unieke Personalisatie: Voeg een persoonlijk accent toe aan uw stempels met creatieve tekst of ontwerpen. Creëer gepersonaliseerde stempels voor speciale gelegenheden, uitnodigingen of geschenken.
 • Duurzaamheid Gegarandeerd: Standaard afdrukkend in zwart, biedt elke stempel duizenden heldere en scherpe afdrukken. U hoeft zich geen zorgen te maken over frequente inktkussenvulling.

 

De Colop Stamp Mouse 30 Blauw biedt een compacte en betrouwbare stempeloplossing voor diverse toepassingen. Kies uit verschillende montuurkleuren om uw persoonlijke stijl te benadrukken en geniet van de draagbare en hoogwaardige stempelervaring die deze stempel te bieden heeft.

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.