Stempel met logo

Voor een stempel met tekst en logo hebben wij een ruime keuze. 

Kies de stempel uit met de juiste toepassing en het juiste formaat en ontwerp online uw eigen stempel. Keur de drukproef goed en doe de stempel in de winkelwagen. Vergeet niet een stempelkussen erbij te kopen indien dat nodig is. Sommige stempels hebben reeds en ingebouwd stempelkussentje.

  • Kies uw stempels online uit
  • Start online met het ontwerp
  • Keur de drukproef goed
  • En bestel online uw stempel
  • Levertijd: indien op werkdagen voor 15.00 uur besteld versturen wij dezelfde dag

Zelfinktende stempels maken

Houten stempels maken

Stempel met logo

Kies uw stempel met logo bij Bureaustempels

Een logo stempel, al dan niet gecombineerd met een tekst, is een tool die u waarschijnlijk bijna dagdagelijks zult gebruiken. Een stempel met eigen logo is een persoonlijk item dat u als zaakvoerder of medewerker bijna altijd bij u zou moeten hebben. Maar welke logo stempel is voor u nu het meest geschikt? Wij hebben namelijk heel wat types van stempel met logo. Loop gerust door onze webshop en bekijk de verschillende mogelijkheden van een eigen stempel met logo. Een stempel ontwerpen met logo doet u bij ons online. Bijna al onze stempels zijn te verkrijgen in de versie van een logo stempel waarbij u eventueel tekst toevoegt.

 

Talloze mogelijkheden voor een logostempel

Als u een logo stempel gaat bestellen, dan heeft u talloze opties. Denk bijvoorbeeld aan een zelfinktende logo stempel of een logostempel met stempelkussen. Deze zijn de meest voorkomende types van logo stempel. Daarnaast hebben wij heel wat andere mogelijkheden voor een stempel met logo. Denk er bijvoorbeeld aan om een passende stempel met logo te bestellen als u veel onderweg bent. Onze pocket stempels zijn kleine en compacte types van stempel die u gewoon in uw zak steekt. Denk ook aan onze milieuvriendelijke versies van de stempel met logo. Deze logo stempel is gemaakt van +/- 80% gerecycleerd materiaal. Door een milieuvriendelijke logo stempel te laten maken, doet u mee aan de vermindering van de afvalberg. Onze EOS stempel met logo is dan weer een categorie apart. Deze stempel gaat veel langer mee dan gewone stempels. Hij is perfect geschikt voor kantoorwerk, maar minder voor in werkplaatsen. En wist u dat u bij ons een stempel met logo kunt bestellen met sneldrogende inkt? Een stempel laten maken met logo en/of tekst is dus eventjes uitkijken welke stempel u kiest. In functie van de toepassing en de manier van gebruik zal u een bepaald type van stempel laten maken met logo.

 

Hoe uw stempel laten maken met logo?

Een stempel laten maken en een logo bij een tekst toevoegen is bij Bureaustempel heel eenvoudig. U maakt onmiddellijk via onze website uw ontwerp voor uw stempel met logo op. Met onze creator gaat u uw stempel met logo en tekst vormgeven. Wilt u een stempel met bedrijfslogo of het logo van uw vereniging? Het kan allemaal! Om een stempel te laten maken en een logo toe te voegen volgt u stap voor stap hoe het moet. U laadt de afbeelding van uw logo op en voegt er tekst aan toe. Voor de tekst kiest u zelf hoeveel regels u wenst, welk lettertype en wat de grootte van de letters moet zijn. U krijgt dan op het scherm een voorbeeld van stempel met logo en tekst te zien. Eventueel kunt u het nog zelf aanpassen. Meer hoeft u niet te doen.

DOE EEN BEROEP OP ONZE EXPERTISE!

Wij zitten al vele jaren in het vak en helpen u graag om een eigen stempel te maken met logo. Onze stempels zijn van zeer hoge kwaliteit en wij gaan altijd op zoek naar nieuwe modellen en toepassingen. Efficiënt en aangenaam werken begint bij het kiezen van de juiste stempel. Door een logo stempel te bestellen en hem veel te gebruiken, maakt u onrechtstreeks reclame voor uw bedrijf. Een tekst stempel laten maken en een logo toevoegen zegt meer dan wanneer u enkel een tekst gebruikt. Een logo is visueel aantrekkelijk, een stempel met bedrijfslogo springt dan ook onmiddellijk in het oog. Dat is de voornaamste reden om een stempel met logo te laten maken. Wij adviseren u graag wanneer u een eigen stempel wilt maken.

 

WIJ ZIJN ER OOK VOOR PARTICULIEREN

Wilt u als privé persoon een stempel met eigen logo laten maken? Dit kan perfect. Misschien wilt u een stempel met eigen logo laten maken om met uw kinderen te knutselen. Of u kunt een stempel met logo laten maken om uw brieven en postkaartjes een persoonlijke toets te geven. Een stempel met logo laten maken kan ook een leuk cadeautje zijn. U kunt uw stempel met logo zonder problemen bestellen via onze website. Heeft u zelf ideeën om een eigen stempel te maken met logo? Wij luisteren graag naar u.

 

UW STEMPEL BESTELLEN EN EEN LOGO KIEZEN BIJ BUREAUSTEMPELS

U kunt perfect uw stempel ontwerpen en het logo kiezen dat u wilt. Wilt u vandaag nog een stempel maken met logo? Een stempel laten maken en er een logo in aanbrengen, is zeer snel gedaan. Bestellen doet u eenvoudig online. Uw stempel bestellen met logo doet u voor 15:00 uur? Dan gaan wij dezelfde dag in onze eigen stempelfabriek uw stempel met logo maken. Een stempel met logo laten maken doet u met veel zorg. Met dezelfde zorg gaan wij uw stempel en het logo maken. Kwaliteit en service staat hoog in ons vaandel. Een stempel maken met logo duurt niet zo heel lang bij Bureaustempels. U krijgt uw stempel heel snel toegestuurd. Wanneer u een stempel gaat bestellen met logo, doen wij er alles aan zodat u de juiste stempel kiest. Wij helpen u graag met een eigen stempel te maken met logo. Laat ons gerust uw wensen weten, ons team van experts staat voor u klaar!