Stempelkussen Top!Pad type 3

Absoluut beste stempelkussen voor sneldrogende inkt op olie, water en alcoholbasis, 31x24cm.
Advies: 66 gr. stempelinkt
 

Afdrukformaat: 310 x 240mm

82,74 Excl. btw
100,12 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Top!Pad, onbedrenkt stempelkussen. Het Top!pad kussen is de absolute topper onder alle inktkussens en geschikt voor eigenlijk alle stempelinkten. De specialiteit van dit stempelkussen is dat het nagenoeg helemaal luchtdicht afsluit en dat daardoor de sneldrogende inkten (op basis van vluchtige stoffen) niet snel uitdrogen. Daar waar andere merken inktkussens beïnkt met sneldrogende inkten binnen 1 uur à maximaal 3 dagen al uitdrogen, blijft de stempelinkt in het Top!Pad weken tot minimaal 2 à 3 maanden goed en bruikbaar. Voorwaarde is wel dat het stempelkussen, na gebruik, goed afgesloten wordt en dat het niet langere tijd achter elkaar open blijft staat. Gebruikt u het stempelkussen vaak, en staat het dus vaak langere tijd geopend, dan kan de inkt uiteraard sneller uitdrogen. De unieke inleg van dit inktkussen zorgt voor een zuinig gebruik aan inkt en een perfecte afdruk. Het Top!Pad kussen wordt altijd ongedrenkt geleverd. Let goed op bij het openen en sluiten dat u de deksel gelijkmatig opent en niet vanuit 1 hoek krom trekt.
Formaat inktkussen 240x310mm.

Schaft u dit kussen aan dan bespaart u ook nog enorm op uw inktgebruik. Bedrenk het inktkussen voor de eerste keer met 66 gram inkt. Wij adviseren u een fles met minimaal 250ml (of 1 liter) aan te schaffen. Door het stempelen verbruikt u uiteraard inkt en zal u regelmatig moeten bijvullen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.