Reiner reserve inktkussen

Er zijn heel veel verschillende type Reiner stempels. Voor alles is een vervangkussentje te vinden. Staat uw Reiner reservekussen hier niet bij? Mail ons dan welke stempel u heeft en wij helpen u aan het juiste vervangkussen.

 

 1. Reiner Colorbox 1
  Reiner kussen Type 1

  Reiner Type 1 voor de Reiner B2 en C.

  8,77 Excl. btw 10,61 Incl. btw
 2. Reiner Colorbox 2
  Reiner kussen Type 2

  Reiner Type 2 voor de Reiner B6 en B6K met 6 raderen.

  8,77 Excl. btw 10,61 Incl. btw
 3. Reiner Colorbox Type 4 zwart
  Reiner reservekussen Type 4

  Inktkussen ter vervanging van Reiner stempels N53/a, DN53/a, D53, D53A en D53V. Verkrijgbaar in rood of zwart. Prijs per stuk. Minimale afname: 2 stuks.

  15,19 Excl. btw 18,38 Incl. btw
 4. Reiner reservekussen Type 2
  Reiner 200185 inktkussen

  Reiner reservekussen 200185 voor B6K met 7 of 8 raderen.

  8,77 Excl. btw 10,61 Incl. btw
 5. Reiner reservekussen 13053
  Reiner inktkussen 13053

  Inktkussen 13053 voor Reiner C1 met 7 raderen.

  21,82 Excl. btw 26,40 Incl. btw
 6. Reiner reservekussen 30053
  Reiner inktkussen 30053

  Inktkussen 30053 voor Reiner C1 met 10 raderen. Het inktkussen is 60 mm breed.

  15,99 Excl. btw 19,35 Incl. btw

Reiner reserve inktkussen

Er zijn heel veel verschillende type Reiner stempels. Voor alles is een vervangkussentje te vinden. Staat uw Reiner reservekussen hier niet bij? Mail ons dan welke stempel u heeft en wij helpen u aan het juiste vervangkussen.

 

Reiner reservekussen

Onze Reiner stempels zijn zelfdoordraaiende stempels, ook wel numeroteur genoemd. U hoeft zelf de nummers niet door te draaien. Ze zijn speciaal bedoeld voor veelvuldig gebruik. Daarom zijn onze Reiner reservekussens ook van de hoogste kwaliteit. Kies precies dat Reiner reserve inktkussen uit dat bij het type van uw stempel past. Wij helpen u graag het juiste inktkussentje te vinden.

 

Reiner vervang inktkussen

Voordat u bestelt, bekijkt u goed welke stempel u precies heeft. Bij elk Reiner reservekussen staat het type van de stempel vermeld. Enkel wanneer u het juiste kussen gebruikt, zal uw stempel voor 100% perfect werken. Deze stempel eist namelijk zeer veel van het inktkussentje.

Telkens wanneer u stempelt, stempelt u een ander nummer en dat geeft alweer een andere indruk in uw stempelkussen. Met andere woorden: het kussentje wordt op elke vierkante mm. intens gebruikt.

Onze Reiner reserve inktkussens zijn dan ook van de hoogste kwaliteit. Ze gaan zeer lang mee, maar zijn uiteraard niet eeuwig bruikbaar. Het reservekussentje is zeer makkelijk weg te nemen en een nieuw exemplaar is snel gemonteerd.

 

UW REINER RESERVEKUSSEN in de kleur die u wenst

Onze Reiner inktkussens zijn met verschillende kleuren inkt te verkrijgen. Deze vindt u telkens bij het desbetreffende inktkussen wanneer u uw bestelling plaatst. Kies bijvoorbeeld voor rood, zwart of blauw. Dit zijn de standaardkleuren. Wil u toch in een andere kleur drukken? Dan kiest u voor een Reiner reservekussen dat ongedrenkt is.

U koopt dan een kleur Reiner inkt aan. Deze inkt is speciaal bedoeld voor stempels met metalen raderen. Het is speciale oliehoudende inkt en het is de enige inkt die u samen met uw Reiner numeroteur mag gebruiken. Andere inkt zou de stempel kunnen beschadigen. Wil u toch nog andere kleuren drukken? Laat het ons gerust weten, wij zoeken voor u naar de geschikte oplossing!

 

ANDERE INKTKUSSENTJES NODIG?

Niet alleen voor het merk Reiner hebben wij de geschikte inktkussentjes. Ook voor alle andere merken die wij in ons gamma verkopen, vindt u de bijhorende reserve kussentjes. Elk type van stempel heeft zijn eigen specifieke inktkussentje. Het is zeer belangrijk om het juiste kussentje te gebruiken. Twijfelt u toch welk type van inktkussentje u precies nodig heeft? Wij helpen u graag!

WANNEER UW NUMEROTEUR INKTKUSSENTJE VERVANGEN?

U vervangt het inktkussentje wanneer het leeg is. Maar ook bij stempels met een stempelplaatje gaat u het inktkussentje vervangen telkens wanneer u een ander plaatje aanbrengt. Het oude stempelplaatje heeft namelijk een indruk gemaakt in het kussentje. Dit kan niet bij een Reiner omdat daar een vaste stempelafdruk niet van gewijzigd kan worden.

Bij een volgend stempelplaatje zal het inktkussentje niet effen genoeg meer zijn om het nieuwe plaatje overal van inkt te voorzien. Het gevolg is dat u geen duidelijke afdruk meer krijgt. Daarom dient u uw inktkussentje te vervangen bij een nieuw plaatje.

 

INKTKUSSENS VOOR NIET-ZELFINKETNDE STEMPELS

Wanneer u met houten stempels werkt, namelijk stempels die niet-inktend zijn, dan werkt u met een afzonderlijk stempelkussen. Ook deze hebben wij in diverse types. Afhankelijk van bijvoorbeeld het soort inkt, zal u een kussentje kiezen. Vraag hier gerust raad over, wij zorgen ervoor dat u perfect resultaat heeft, met om het even welke van onze stempels.

 

UW REINER RESERVEKUSSEN BESTELLEN BIJ ONS

Bij Bureaustempels.be bestelt u uw Reiner reservekussen gewoon online. Als u voor 15:00 uur bestelt, dan wordt uw pakketje dezelfde dag nog opgestuurd. 
Onze klantenservice staat u graag te woord als u vragen of twijfels heeft over inktkussentjes, soorten inkt, stempels of accessoires. U kunt ons bereiken via telefoon en e-mail, via chat of via het invulformulier op onze website. Samen met u zorgen wij ervoor dat u een perfect resultaat heeft bij het stempelen.