Stempelinkt

Stempelinkt is nooit zomaar een inkt. Er zijn veel toepassingen die ieder een eigen inktsoort vereisen. Denk hierbij aan inkt voor op standaard papier, maar ook op vlees, rubber, glad papier, eieren e.d. Sommige inkten zijn speciaal voor voeding, andere weer voor gladde oppervlakten. Alle soorten stempelinkten zijn verkrijgbaar bij Bureaustempels.be.

Alle inktsoorten, alle kleuren Voor alle ondergronden Snelle levering

Producten 1-36 van 42

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Stempelinkt Noris 1421 op karton
  Stempelinkt Noris 1421

  12,02 excl. B.T.W.
 2. Noris 111 stempelinkt
  Noris 111

  11,90 8,93 excl. B.T.W.
 3. Noris 230 stempelinkt
  Noris 230

  4,34 3,26 excl. B.T.W.

Producten 1-36 van 42

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stempelinkt

Stempelinkt is nooit zomaar een inkt. Er zijn veel toepassingen die ieder een eigen inktsoort vereisen. Denk hierbij aan inkt voor op standaard papier, maar ook op vlees, rubber, glad papier, eieren e.d. Sommige inkten zijn speciaal voor voeding, andere weer voor gladde oppervlakten. Alle soorten stempelinkten zijn verkrijgbaar bij Bureaustempels.be.

Alle inktsoorten, alle kleuren Voor alle ondergronden Snelle levering

Stempelinkten

Wat u ook stempelt, u wil de juiste stempel inkt en het juiste stempelkussen voor inkt gebruiken. De keuze van inkt voor stempels hangt af van de ondergrond waarop u wil stempelen. U kunt bij ons bijvoorbeeld stempelinkt kopen voor op gewoon papier. Een voorbeeld hiervan is onze standaard stempelinkt van Colop.

Maar ook voor het stempelen op metaal, kunststof, kraftzakken of hout hebben wij de geschikte stempelinkten. Nog specifieker wordt het als u op voedingsmiddelen wil stempelen: kaas, vlees of eieren bijvoorbeeld, op diepvrieszakken en verpakkingen voor etenswaren. Elke toepassing heeft zijn eigen specifieke inkt nodig. In ons aanbod vindt u enorm veel soorten stempelinkten. Wij helpen u om voor elke toepassing de juiste inkt te bestellen.

Inkt bestellen

Wanneer u inkt gaat bestellen, dan doet u dit snel en eenvoudig bij Bureaustempels.be. U stuurt ons uw bestelling online door. Als wij uw bestelling voor 15:00 uur krijgen, gaat uw inkt dezelfde dag nog de deur uit. Onze levertijden zijn zeer scherp zodat u nooit lang op stempelinkt moet wachten.

Onze stempelinkten, zowel onze gewone als onze speciale inkten, zijn te gebruiken met afzonderlijke inkt stempelkussens, maar ook als navulling van uw zelfinktende stempels. Hoe u uw stempelkussen of zelfinktende stempel vult met inkt, kunt u op onze instructiepagina vinden.

Lees altijd goed de instructies op de verpakking. Mocht u toch vragen hebben, stel ze ons gerust. Het is heel belangrijk dat u de juiste inkt met het juiste stempelkussen voor de inkt gebruikt. Er bestaan namelijk talloze stempelkussens en stempelinkten. Ze hebben elke hun eigen specificaties en zijn een voor een ontwikkeld voor specifieke toepassingen.

WELKE STEMPELINKT KOPEN?

Wij hebben een grote variatie in inkten en stempelkussens. We hebben om te beginnen een uitgebreid gamma aan stempelkussens voor gewone inkt, bijvoorbeeld de gewone stempelinkt van Colop. Dit is inkt op waterbasis.

Daarnaast hebben we ook inkt op basis van olie en op basis van alcohol. Sneldrogende inkten worden onder meer gebruikt voor folders (MC papier), op kunststof en op metaal. Maar er zijn nog talloze andere toepassingen waarvoor u speciale inkt en ook speciale stempelkussens nodig heeft.

SPECIALE TOEPASSINGEN

Welk soort int u koopt hangt af van het materiaal of de ondergrond die u wil stempelen. Voor speciale toepassingen heeft u speciale inkten nodig.
Wij hebben bijvoorbeeld inkt voor op levensmiddelen zoals eieren en vlees. Of zoekt u inkt voor op diepvrieszakken of verpakking van eten? Ook deze hebben wij in ons gamma.
Een andere bijzondere inkt in archiefinkt, die toch wel een andere samenstelling heeft dan de gewone papierinkt.


Inkt voor een Stazon stempelkussen is inkt die snel droogt. Het stempelkussen is speciaal ontwikkeld om de inkt goed vast te houden. Het zijn bijvoorbeeld inkten die gebruikt worden in discotheken en die geschikt zijn voor op de huid, sneldrogende inkt voor op plastic of metaal. De inkt droogt snel en daarom sluit dit inkt stempelkussen zeer goed af zodat de inkt langer goed blijft.
U wil misschien een uv stempel kopen om met uv stempelinkt op papier te stempelen. Hiervoor hebben wij gekleurde uv stempelinkt. Onzichtbare uv stempelinkt gebruikt u bijvoorbeeld met een uv stempel als toegangsbewijs in discotheken. U zet een stempeltje op de hand, de inkt wordt zichtbaar onder blacklight.


Heeft u een Reiner numeroteur? Dan gebruikt u best de inkt die hiervoor bestemd is, namelijk oliehoudende inkt.
Ook op autobanden wordt gestempeld. Met een aantal van onze stempelinkten van Noris is dit perfect mogelijk.
Het stempelen op katoen, textiel en nylon is niet altijd eenvoudig. Denk bijvoorbeeld aan riemen voor draagzakken, armbandjes en t-shirts waarop u een stempel wil drukken. Bij Bureaustempels hebben wij er de geschikte inkt voor. De inkt is water- en dus ook wasbestendig.
Wil u op steen stempelen? Ook dit is perfect mogelijk met onze speciale inkten. En wat denkt u van onze bijzondere metallic inkt? Het is een zeer sneldrogende pigment inkt. U kunt deze inkt eveneens gebruiken om te stencillen en in zegellak.
Misschien heeft u nog andere toepassingen en zoekt u zowel de inkt als het inkt stempelkussen? Als u bepaalde inkt voor het stempelkussen of het stempelkussen zelf hier niet vindt, vraag het ons gerust. Wij zoeken voor u naar de perfecte oplossing.

UW STEMPELKUSSEN EN INKT OPFRISSEN MET ONZE VERDUNNINGSMIDDELEN

Inkt om mee te stempelen gaat uiteraard niet eeuwig mee. Wanneer uw stempel inkt na een tijdje wat uitgedroogd is of te dik aanvoelt, dan hoeft u niet onmiddellijk nieuwe stempel inkt te kopen. Extra stempel inkt bijvullen is ook niet direct nodig. U voegt, afhankelijk van de intksoort, eenvoudig wat van onze verdunningsmiddel toe. Het frist de inkt op en u kunt alweer een tijd voort.

Let wel goed op dat u altijd de juiste verdunningsmiddelen voor de juiste stempelinkten kiest. Stempelinkt voor op dozen heeft bijvoorbeeld een totaal andere samenstelling dan stempelinkt voor op metaal of op elektronica. Voor elk type van inkt bestaat er het gepaste verdunningsmiddel.

VOOR ELKE TOEPASSING DE GESCHIKTE STEMPELKUSSENS EN STEMPELINKTEN

Heeft u een specifieke toepassing waarvoor u stempelinkt Colop, Noris of nog andere merken tof types van stempelinkt wil kopen? Zoekt u inkt voor een stempelkussen of voor uw zelfinktende stempels? Wij bieden voor elke vorm van stempelen, voor elke ondergrond en voor elke stempel de stempelkussens en stempelinkten die hierbij passen.

Laat ons gewoon weten wat u zoekt en wij kunnen u een groot aantal inkten voor stempels en inktkussens voorstellen. Wil u bijvoorbeeld uv inkt kopen, maar weet u niet goed welke te kiezen? U wil inkt bestellen voor een specifiek soort papier of karton en u twijfelt tussen stempelinkt Colop of stempelinkt Noris? Onze medewerkers weten er raad mee. Contacteer gerust onze klantenservice.

DE PERFECTE SERVICE VAN BUREAUSTEMPELS.BE

Wij leveren onze inkten om mee te stempelen uit voorraad. Moet u snel stempel inkt bijvullen of zoekt u stempelinkt voor op dozen die u binnen zeer korte tijd moet kunnen stempelen? Moet u snel uv inkt kopen voor een aankomend evenement? Geen nood, wij leveren snel! Stempel inkt kopen doet u gewoon online in een paar minuten tijd.

Wij doen er alles voor dat u de juiste stempel inkt, het juiste inktkussen en de juiste stempel vindt voor welke taak u ook wil uitvoeren. Onze klantenservice staat voor u klaar. We zijn te bereiken via chat of via telefoon. Of u stuurt ons een e-mail of een berichtje via ons invulformulier. Wij staan u graag te woord voor al uw vragen.