Numeroteur

Reiner numeroteurs‌ ‌zijn‌ ‌ontzettend‌ ‌handige‌ ‌cijferstempels‌ ‌die‌ ‌automatisch‌ ‌doortellen‌ ‌na‌ ‌het‌ ‌stempelen.‌ ‌

Deze praktische stempels zijn bovendien van een uitstekende kwaliteit en gaan ontzettend lang mee. De Reiner stempels kennen‌ ‌enorm‌ ‌veel‌ ‌mogelijkheden‌ ‌en‌ ‌zijn‌ ‌dan‌ ‌ook‌ ‌geschikt‌ ‌voor‌ ‌zeer uiteenlopende ‌toepassingen.‌ Deze Reiner numeroteurs hebben 6, 8 of 12 automatisch doordraaibare cijfers.

 

Hoogwaardige Reiner numeroteurs Automatisch doornummeren Zeer snelle levertijd
 1. Reiner numeroteur B6K/8
  Reiner B6K met 8 raderen

  Automatische numeroteur met metalen raderen en kunststof frame. Mogelijkheid tot 8 raderen.

  119,48 Excl. btw 144,57 Incl. btw
 2. Reiner numeroteur C1 met 10 raderen
  Reiner numeroteur C1 met 10 raderen

  Reiner numeroteur C met 10 metalen raderen. Cijferhoogte 4.5 en 5.5 mm.

  299,95 Excl. btw 362,94 Incl. btw
 3. Reiner numeroteur B6K
  Reiner numeroteur B6K

  Reiner numeroteur B6K met 6 metalen raderen en een kunststof frame.

  73,92 Excl. btw 89,44 Incl. btw
 4. Reiner numeroteur B6
  Reiner numeroteur B6

  Reiner numeroteur B6 met 6 metalen raderen en een metalen frame.

  76,13 Excl. btw 92,12 Incl. btw
 5. Reiner numeroteur B2
  Reiner numeroteur B2

  Automatische numeroteur met metalen raderen, frame en montuur. Mogelijkheid tot 6 raderen.

  121,35 Excl. btw 146,83 Incl. btw

Numeroteur

Reiner numeroteurs‌ ‌zijn‌ ‌ontzettend‌ ‌handige‌ ‌cijferstempels‌ ‌die‌ ‌automatisch‌ ‌doortellen‌ ‌na‌ ‌het‌ ‌stempelen.‌ ‌

Deze praktische stempels zijn bovendien van een uitstekende kwaliteit en gaan ontzettend lang mee. De Reiner stempels kennen‌ ‌enorm‌ ‌veel‌ ‌mogelijkheden‌ ‌en‌ ‌zijn‌ ‌dan‌ ‌ook‌ ‌geschikt‌ ‌voor‌ ‌zeer uiteenlopende ‌toepassingen.‌ Deze Reiner numeroteurs hebben 6, 8 of 12 automatisch doordraaibare cijfers.

 

Hoogwaardige Reiner numeroteurs Automatisch doornummeren Zeer snelle levertijd

DE BEKENDE AUTOMATISCHE STEMPELS VAN REINER

Het‌ ‌Duitse‌ ‌Reiner‌ ‌is‌ ‌de‌ ‌absolute‌ ‌marktleider‌ ‌als‌ ‌het‌ ‌gaat‌ ‌over‌ ‌automatisch‌ ‌doornummerende‌ ‌stempels.‌ ‌Het‌ ‌bedrijf‌ ‌werd‌ ‌in‌ ‌1913‌ ‌opgericht‌ ‌door‌ ‌Ernst‌ ‌Reiner‌ ‌en‌ ‌is‌ ‌ondertussen‌ ‌uitgegroeid‌ ‌tot‌ ‌een‌ ‌gerenommeerd‌ ‌bedrijf‌ ‌dat‌ ‌bekend‌ ‌staat‌ ‌om‌ ‌zijn‌ ‌innovatieve‌ ‌ideeën en nieuwe technologieën.‌ ‌Hun productengamma kan in drie categorieën onderverdeeld worden:‌ ‌elektrische of automatische ‌stempels,‌ ‌precisie-onderdelen ‌en‌ ‌scanners.‌ ‌ ‌

Reiner beschikt zowel over numeroteurs als over elektrische stempels. Alle ‌stempels‌ ‌worden‌ ‌uit‌ ‌stevige‌ ‌en‌ ‌duurza‌me materiëlen ‌geproduceerd.‌ ‌De bekende Reiner ‌numeroteur stempels ‌zijn uit‌ ‌hoogwaardig‌ ‌staal‌ ‌en‌ ‌kunststof‌ ‌vervaardigd‌ en zijn dan‌ ‌ook‌ ‌haast‌ ‌onbreekbaar. De stempels staan voornamelijk bekend om de talloze mogelijkheden. De optelfrequentie van de verschillende modellen kan namelijk handmatig ingesteld worden en de numerator stempels kunnen dan ook voor ontzettend veel toepassingen gebruikt worden.

 

WAT IS EEN NUMEROTEUR STEMPEL JUIST?

Een numeroteur is een stempel die uit verschillende cijferbanden bestaat en zo een lang nummer vormt. Er bestaan twee soorten numerator stempels, namelijk handmatige en automatische. De meest gebruikte zijn de automatische Reiner cijferstempels. Deze bijzonder praktische stempels beschikken over een handig ingebouwd mechanisme, waardoor de cijferband bij elke afdruk automatisch naar het volgende nummer springt. De stempels worden dan ook voornamelijk gebruikt om opeenvolgende nummers of codes op documenten of producten te drukken.

Reiner numerator stempels worden als de beste in zijn soort beschouwd. De stempels zijn namelijk niet alleen ontzettend stevig, ze gaan ook erg lang mee en zorgen voor een scherpe afdruk. Bovendien zijn de stempels van Reiner in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een datumstempel, een douanestempel of een invoerstempel. De mogelijkheden zijn eindeloos en deze innovatieve stempels van Reiner kunnen dan ook in alle mogelijke vakgebieden gebruikt worden.

 

WAARVOOR WORDEN DE REINER STEMPELS HOOFDZAKELIJK GEBRUIKT?

De numeroteur stempel van Reiner wordt vaak ingezet voor zakelijke, juridische en medische toepassingen. In het bedrijfsleven vormen de stempels een ideale ondersteuning om uw papierwerk snel en georganiseerd af te handelen. U kan ze bijvoorbeeld gebruiken om documenten te nummeren of om dossiers te archiveren.

Verder worden ze ook vaak in de eventsector ingezet. Met de stempels kan u namelijk alle entreekaarten van een opeenvolgend nummer voorzien. Op deze manier weet u exact hoeveel bezoekers er op het evenement verwacht worden en zorgt u er ook meteen voor dat de kaartjes niet vervalst kunnen worden. Tenslotte is een numeroteur onmisbaar voor douanemedewerkers. Een afdruk met een uniek nummer is namelijk van essentieel belang voor een douanestempel en de betrouwbare Reiner numeroteurs zijn dan ook de perfect oplossing.

 

REINER NUMEROTEURS, DE MEEST VERKOCHTE NUMMER AUTOMAAT

In onze webshop vindt u de volgende modellen van de Reiner stempels terug:

- Reiner B6K: Een stempel met een kunststof behuizing, indrukbare nullen en zes metalen raderen, waarvan er vijf automatisch kunnen doordraaien.

- Reiner C1: Een stempel met een metalen behuizing, indrukbare nullen en tien metalen raderen, waarvan er vier automatisch kunnen doordraaien. Er is ook een reiner numeroteur C1 met 10 raderen.

- Reiner B6K met 8 raderen: Een stempel met een kunststof behuizing, indrukbare nullen en acht metalen raderen, waarvan er vijf automatisch kunnen doordraaien.

- Reiner B6: Een stempel met een metalen behuizing, indrukbare nullen en zes metalen raderen, waarvan er vijf automatisch kunnen doordraaien.

- Reiner B2: Een stempel met een metalen behuizing, indrukbare nullen en zes metalen raderen, waarvan er vier automatisch kunnen doordraaien. De Reiner numeroteur B2 en de numeroteur Reiner B6 zijn de meest populaire stempels.

We hebben enkel de populairste stempels van het merk Reiner in ons vast assortiment opgenomen. Bent u echter op zoek naar een ander model of wilt u een Reiner numeroteur op maat laten maken? Neem dan contact op met onze klantendienst en we kijken samen wat er juist mogelijk is. Wij kunnen het gehele assortiment van Reiner leveren.

 

CIJFERSTEMPELS VAN COLOP EN TRODAT

Naast de automatische Reiner numeroteur stempels beschikken we bij Bureaustempels ook over handmatige cijferstempels van de bekende merken Colop en Trodat. De numeroteurs van Colop bestaan uit verschillende cijferbanden die u handmatig kan doordraaien. Op de banden staan trouwens niet alleen cijfers afgebeeld, maar kunnen er ook bepaalde leestekens op verschijnen.

De Trodat cijferstempel die we in onze collectie opgenomen hebben, is een standaard stempel met 8 banden waar enkel cijfers op voorkomen.

 

REINER INKTKUSSENS MET INKT OP OLIEBASIS

De automatische Reiner cijferstempels werken enkel met inkt op oliebasis. De stempels beschikken namelijk over metalen raderen en dit is de enige soort inkt die in combinatie met metaal gebruikt kan worden. Vervang het stempelkussen dan ook altijd door een origineel Reiner inktkussen om eventuele problemen te vermijden. Elke stempel heeft bovendien een bepaalde afmeting en u moet er dan ook voor zorgen dat u het correcte stempelkussen uitkiest.

Bent u op zoek naar een Reiner stempelkussen dat niet in onze webshop terug te vinden is? Geef ons dan even door welke Reiner stempel u hebt en wij gaan op zoek naar het gepaste stempelkussen!

 

BIJ ONS STAAN KWALITEIT EN EEN GOEDE DIENSTVERLENING CENTAAL

Als stempelfabriek staat kwaliteit centraal bij ons. We werken dan ook enkel samen met de beste merken, zoals Colop, Trodat en Reiner. Verder mag een goede dienstverlening natuurlijk ook niet ontbreken. Onze klantendienst staat dan ook op elk moment voor u klaar. U kan ons zeven dagen per week telefonisch, per email, per chat of zelfs op whatsapp bereiken. Bij Bureaustempels willen we iedereen zo goed mogelijk van dienst zijn en we zorgen er dan ook voor dat u steeds een juiste stempel voor de gewenste toepassing vindt.