Stempelplaatje Colop Printer 15

Stempelplaatje Colop Printer 15. Ter vervanging van uw huidige tekstplaatje.

Afdrukformaat: 69 x 10mm

10,59 Excl. btw
12,81 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Verbeterde stempelafdruk met nieuw stempelplaatje voor Colop Printer 15

Geef je stempel een upgrade zonder de kosten van een volledig nieuwe stempel met ons vervangend stempelplaatje voor de Colop Printer 15. Hier zijn de voordelen:

 • Perfecte pasvorm: Speciaal ontworpen om naadloos aan te sluiten op de Colop Printer 15 met maximale afmetingen van 69x10 mm.
 • Eenvoudige installatie: Het nieuwe stempelplaatje wordt geleverd met dubbelzijdig kleefband voor een moeiteloze bevestiging op je stempel.
 • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen om een langdurige en scherpe afdruk te garanderen, keer op keer.
 • Milieuvriendelijk: Verminder afval door alleen het stempelplaatje te vervangen, waardoor je ook een positieve impact hebt op het milieu.
 • Maatwerk: Ontwerp je eigen afdruk met onze creator, waardoor je de mogelijkheid hebt om je stempel aan te passen aan je specifieke behoeften.

 

Optimaliseer met een nieuw tekstplaatje uw Colop Printer 15

Wanneer je ervoor kiest om het tekstplaatje van je Colop Printer 15 te vervangen, is het belangrijk om ook het inktkussentje te controleren en indien nodig te vervangen. Hier is waarom:

 • Verbeterde afdruk: Door het vervangen van zowel het tekstplaatje als het inktkussentje zorg je voor een optimale afdruk zonder vlekken of vervaging.
 • Maximale effectiviteit: Voorkom dat de oude tekst in het inktkussentje wordt gedrukt, wat de kwaliteit van de nieuwe afdruk kan beïnvloeden.
 • Complete vernieuwing: Geef je stempel een volledige upgrade voor een frisse uitstraling en optimale prestaties.

Vergeet niet om ook een reservekussentje voor de Colop Printer 15 aan te schaffen, zodat je stempel altijd klaar is voor gebruik.

Reservekussentje voor de Colop Printer 15

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.