Stempelplaatje voor de Colop Printer 20 | Bureaustempels.be

Stempelplaatje Colop Printer 20

Stempelplaatje Colop Printer 20. Ter vervanging van uw huidige tekstplaatje.

Afdrukformaat: 38 x 14mm

8,94 Excl. btw
10,82 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Stempelplaatje voor Colop Printer 20 vervangen

Heeft uw bedrijf recentelijk een naamswijziging ondergaan? Of bent u verhuisd naar een nieuwe locatie? Wat uw reden ook is, het aanpassen van uw stempelafdruk is eenvoudig met een nieuw stempelplaatje voor uw Colop Printer 20. Met een maximale afmeting van 38x20 mm biedt dit stempelplaatje de perfecte oplossing voor het bijwerken van uw stempel.

  • Speciaal ontworpen voor Colop Printer 20
  • Afmetingen: 38x20 mm
  • Eenvoudig te installeren en te vervangen
  • Voorzien van dubbelzijdig kleefband voor snelle montage
  • Personaliseer uw stempel met behulp van onze intuïtieve creator-tool
  • Snelle levering na goedkeuring van de drukproef

 

Noodzaak van vervanging van het inktkussentje

Bij het vervangen van het stempelplaatje van uw Colop Printer 20 is het cruciaal om ook het inktkussentje te vernieuwen. Langdurig gebruik kan ervoor zorgen dat de afdruk van het oude stempelplaatje in het inktkussentje wordt gedrukt, waardoor de nieuwe tekst mogelijk niet overal gelijkmatig inkt pakt. Door zowel het stempelplaatje als het inktkussentje te vervangen, bent u verzekerd van heldere en consistente stempelafdrukken.

Geef uw Colop Printer 20 een frisse look en zorg ervoor dat uw stempel voldoet aan de laatste updates van uw bedrijf. Met een nieuw stempelplaatje en inktkussentje blijft uw stempel up-to-date en produceert het moeiteloos professionele afdrukken.

Vergeet niet om ook een reservekussentje voor de Colop Printer 20 aan te schaffen, zodat uw stempel altijd klaar is voor gebruik en u nooit zonder scherpe afdrukken komt te zitten.

 

E/20

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.