Stempelplaatjes Colop Printer 25 | Bureaustempels.be

Stempelplaatje Colop Printer 25

Stempelplaatje Colop Printer 25. Ter vervanging van uw huidige tekstplaatje.

10,82 Excl. btw
13,09 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Stempelplaatje Colop Printer 25 online ontwerpen

  • Op maat gemaakt: Dit stempelplaatje is specifiek ontworpen voor gebruik met Colop Printer 25 stempels, met een maximale afmeting van 75x15 mm, voor een naadloze integratie.
  • Eenvoudige bevestiging: Dankzij het meegeleverde dubbelzijdige kleefband is het vervangen van het plaatje een fluitje van een cent, zonder gedoe of ingewikkelde instructies.
  • Duurzaam ontwerp: Gemaakt van hoogwaardige materialen, staat dit stempelplaatje garant voor langdurige prestaties zonder compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit.
  • Milieubewuste keuze: Door alleen het plaatje te vervangen in plaats van de hele stempel, draagt u bij aan het verminderen van afval en het behoud van onze planeet.

 

Vernieuw uw Colop Printer 25 met een nieuw tekstplaatje

Vergeet niet het inktkussentje te vernieuwen bij het vervangen van het stempelplaatje!

  • Belang van vervanging: Het inktkussentje is net zo belangrijk als het plaatje zelf; bij het vervangen van het plaatje dient u ook het inktkussentje te vernieuwen om optimale afdrukken te garanderen.
  • Verbeterde resultaten: Door zowel het plaatje als het inktkussentje tegelijkertijd te vervangen, kunt u er zeker van zijn dat uw stempel weer als nieuw zal afdrukken, zonder vlekken of vervagingen.
  • Maximale efficiëntie: Een fris inktkussentje zorgt ervoor dat de inkt gelijkmatig wordt verdeeld, waardoor uw afdrukken consistent en helder zijn, telkens weer.

Breng uw Colop Printer 25 terug naar zijn optimale staat met een nieuw stempelplaatje en inktkussentje.

Bestel hier uw reservekussentje e/25

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.