Stempelplaatje Colop Printer 35 | Bureaustempels.be

Stempelplaatje Colop Printer 35

Stempelplaatje Colop Printer 35. Ter vervanging van uw huidige tekstplaatje.

Afdrukformaat: 50 x 30mm

16,55 Excl. btw
20,03 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Hoogwaardig vervangend stempelplaatje voor Colop Printer 35

 • Perfecte afmetingen: Speciaal ontworpen voor de Colop Printer 35, biedt dit vervangende stempelplaatje een perfecte pasvorm met maximale afmetingen van 50x30 mm, zodat uw afdrukken altijd nauwkeurig en professioneel zijn.
 • Eenvoudige installatie: Met handig dubbelzijdig kleefband is het vervangen van uw stempelplaatje een fluitje van een cent. Verwijder eenvoudig het beschermende schutvel, plaats het nieuwe plaatje op de stempel en druk stevig aan voor een stevige hechting.
 • Duurzaam en betrouwbaar: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen staat dit stempelplaatje garant voor duurzaamheid en consistentie, waardoor het bestand is tegen intensief gebruik en keer op keer haarscherpe afdrukken produceert.
 • Volledig aanpasbaar: Gebruik onze intuïtieve creator tool om uw stempelafdruk aan te passen aan uw eigen wensen en behoeften. Kies uit diverse lettertypen, lay-outs en ontwerpen om een unieke stempel te creëren die perfect bij uw huisstijl past.
 • Milieuvriendelijk alternatief: In plaats van een geheel nieuwe stempel aan te schaffen, biedt dit vervangende plaatje een milieubewuste oplossing. Bespaar geld en verminder uw ecologische voetafdruk door alleen het noodzakelijke onderdeel te vervangen.

 

Tekstplaatje Printer 35 vervangen? Vergeet het inktkussentje niet!

Wanneer u uw Colop Printer 35 tekstplaatje vervangt, is het essentieel om ook het inktkussentje te vernieuwen. Dit zorgt voor:

 • Optimale afdrukkwaliteit: Door het inktkussentje te vervangen, voorkomt u dat oude indrukken interfereren met de nieuwe tekst, wat resulteert in heldere, scherpe afdrukken die altijd professioneel ogen.
 • Verbeterde functionaliteit: Een nieuw inktkussentje zorgt ervoor dat uw stempel weer als nieuw functioneert, met consistente en vlekkeloze afdrukken bij elke afdrukbeurt.
 • Stempel in topconditie houden: Door zowel het plaatje als het inktkussentje te vernieuwen, zorgt u ervoor dat uw Colop Printer altijd klaar is voor gebruik en optimale prestaties levert.

Breng uw Colop Printer weer tot leven met het juiste afdrukvermogen. Bestel ook een e/35 inktkussentje erbij en zorg ervoor dat uw stempel altijd een professionele indruk maakt.

Reserve inktkussentje E/35

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.