Tekstplaatje Colop Printer 38 | Bureaustempels.be

Stempelplaatje Colop Printer 38

Stempelplaatje Colop Printer 38. Is uw tekst niet meer goed? Ontwerp hier uw nieuw plaatje.

Afdrukformaat: 56 x 33mm

16,99 Excl. btw
20,56 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Fris en functioneel: Nieuw stempelplaatje voor Colop Printer 38

Breng nieuw leven in uw stempel met een nieuw stempelplaatje, speciaal ontworpen voor de Colop Printer 38. Dit compacte plaatje, met afmetingen tot 56x33 mm, biedt een verfrissende update voor uw stempel zonder dat u een volledig nieuwe stempel hoeft aan te schaffen. Met nauwkeurige lasergravure staat dit plaatje garant voor scherpe en heldere afdrukken, telkens weer.

 

Ontdek de voordelen van vernieuwing tekstplaatje Colop Printer 38

Kostenbesparend: Waarom investeren in een nieuwe stempel wanneer alleen het plaatje aan vervanging toe is? Bespaar geld en verminder verspilling door simpelweg het plaatje te vernieuwen.

Gebruiksgemak: Dankzij onze gebruiksvriendelijke online ontwerpmodule kunt u moeiteloos uw eigen ontwerp maken. Het plaatje wordt geleverd met dubbelzijdig kleefband. Dat vergemakkelijkt de montage op het montuur.

Flexibiliteit: Pas uw stempel aan aan veranderende behoeften, zoals een nieuw adres of telefoonnummer, zonder gedoe of extra kosten.

Kwaliteitsborging: Met een nieuw plaatje geniet u van consistente en professionele afdrukken, waardoor uw stempel altijd een professionele uitstraling heeft.

Milieubewust: Door alleen het plaatje te vervangen, draagt u bij aan een duurzamere toekomst door afval te verminderen en middelen te besparen.

 

Vergeet niet het inktkussentje

Controleer ook het inktkussentje van uw stempel en vervang deze indien nodig. Een fris Colop Printer 38 inktkussentje zorgt voor optimale inktverspreiding en verbetert de kwaliteit van uw afdrukken.

Geef uw stempel een upgrade met ons vervangend stempelplaatje voor de Colop Printer 38 en ervaar de voordelen van vernieuwing.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.