Stempelplaatje Colop Printer 40  | Bureaustempels.be

Stempelplaatje Colop Printer 40

Stempelplaatje Colop Printer 40. Is uw tekst niet meer goed? Ontwerp hier uw nieuw plaatje.

Afdrukformaat: 59 x 23mm

10,37 Excl. btw
12,55 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Op maat gemaakt stempelplaatje voor de Colop Printer 40

Is uw stempel toe aan vernieuwing? Ontdek onze unieke stempelplaatjes, speciaal ontworpen voor de Colop Printer 40. Hier zijn enkele redenen waarom dit belangrijk kan zijn:

  • Maatwerk ontwerp: Met onze geavanceerde ontwerptool kunt u uw stempelplaatje Colop Printer 40 volledig aanpassen aan uw wensen. Voeg nieuwe contactgegevens toe, speel met verschillende lettertypen en kleuren, en creëer een stempelafdruk die echt bij u past.
  • Uitstekende kwaliteit: Onze stempelplaatjes worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en een uitstekende afdrukkwaliteit. Verwacht heldere en scherpe afdrukken, telkens weer.
  • Eenvoudige installatie: Dankzij het handige dubbelzijdige kleefband is het vervangen van uw stempelplaatje Colop Printer 40 een fluitje van een cent. Plak gewoon het nieuwe plaatje op uw stempel en u bent klaar om te gaan stempelen.

 

Optimaliseer afdrukken met een nieuw Colop Printer 40 tekstplaatje

Bij het upgraden van uw stempelplaatje is het essentieel om ook het inktkussentje te vernieuwen. Waarom?

Uniforme inktverspreiding: Een nieuw inktkussentje zorgt voor een gelijkmatige inktverspreiding, wat resulteert in consistente en heldere afdrukken zonder vlekken of strepen.

Verlengde levensduur van je stempel: Door regelmatig het inktkussentje te vervangen, behoudt u niet alleen de kwaliteit van uw afdrukken, maar verlengt u ook de levensduur van uw stempel.

Geef uw stempel een unieke uitstraling met ons op maat gemaakte stempelplaatje voor de Colop Printer 40 en maak elke afdruk onvergetelijk.

Vergeet niet om ook een reservekussentje voor de Colop Printer 40 te bestellen, zodat uw stempel altijd klaar is voor gebruik.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.