Stempel tekstplaatje Colop Printer 52

Stempelplaatje Colop Printer 52

Stempelplaatje Colop Printer 52. Ontwerp hier uw nieuw tekstplaatje. Vervang ook uw inktkussen.

Afdrukformaat: 30 x 20mm

12,68 Excl. btw
15,34 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Vervang het stempelplaatje Colop Printer 52

Wijziging bestaande afdruk: Of het nu gaat om een verandering van adres, contactgegevens of bedrijfsinformatie, ons assortiment vervangende stempelplaatjes voor de Colop Printer 52 biedt een snelle en gemakkelijke manier om uw stempel weer up-to-date te maken.

Duurzaamheid is troef: Bij ons staat duurzaamheid voorop. Door alleen het stempelplaatje te vervangen, verminderen we afval en dragen we bij aan een schonere planeet, zonder in te leveren op kwaliteit of functionaliteit.

Ontwerp online uw stempelplaatje Printer 52: Laat uw stempelplaatje spreken met onze aanpasbare ontwerptool. Personaliseer uw afdruk met tekst, logo's of zelfs QR-codes en creëer zo een unieke stempel die perfect past bij uw behoeften.

Gemakkelijk op de stempel te monetern: Onze vervangende stempelplaatjes worden geleverd met duidelijke instructies en zelfklevend materiaal voor een moeiteloze installatie. Binnen enkele minuten heeft u een professionele uitstraling zonder gedoe.

Ook inktkussentje vervangen: Bij het vervangen van het stempelplaatje raden we aan om ook het inktkussen te vernieuwen. Zo bent u verzekerd van scherpe, consistente afdrukken vanaf het allereerste gebruik.

 

Wacht niet langer en bestel ook de E/52 voor een volledige vernieuwing van uw stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.