Stempelplaatjes Colop Printer 54
Stempelplaatjes Colop Printer 54

Stempelplaatje Colop Printer 54

Stempelplaatje Colop Printer 54. Ontwerp hier uw nieuw tekstplaatje. Vervang ook uw inktkussen.

Afdrukformaat: 50 x 40mm

18,20 Excl. btw
22,02 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Nieuw stempelplaatje Colop Printer 54

Breng uw stempel weer helemaal up-to-date met een gloednieuw stempelplaatje voor de Colop Printer 54. Of u nu verhuisd bent of gewoon een frisse uitstraling wilt geven aan uw stempelafdrukken, het vervangen van het stempelplaatje is de perfecte oplossing. 

Met maximale afmetingen van 50x40 mm past dit plaatje perfect op uw bestaande stempel en zorgt het voor scherpe en heldere afdrukken.

 

Belangrijke punten om te onthouden:

Eenvoudige installatie: Het vervangen van uw stempelplaatje is een fluitje van een cent. Selecteer eenvoudig het juiste model, gebruik onze handige creator om uw afdruk te ontwerpen, bekijk een proefdruk en plaats uw bestelling. U ontvangt het nieuwe stempelplaatje met dubbelzijdig kleefband voor een probleemloze installatie op uw stempel.

Herstelt functionaliteit: Door het vervangen van uw stempelplaatje kunt u uw stempel weer optimaal benutten. Zelfs na veranderingen in uw gegevens zorgt een nieuw plaatje ervoor dat uw afdrukken weer scherp en duidelijk zijn.

Vervang ook het inktkussen: Bij het vervangen van het stempelplaatje is het belangrijk om ook het inktkussen te controleren en indien nodig te vervangen. Oude afdrukken kunnen in het inktkussen worden ingedrukt, waardoor de nieuwe tekst mogelijk niet overal inkt kan vasthouden. Door zowel het plaatje als het inktkussen te vernieuwen, bent u verzekerd van consistente en hoogwaardige afdrukken.

 

Verfris uw stempel met een nieuw tekstplaatje Printer 54

Geef uw vertrouwde Colop Printer 54 een facelift met een nieuw stempelplaatje. Met een eenvoudige installatie en verbeterde functionaliteit kunt u weer genieten van professionele afdrukken voor al uw documenten.

Vergeet niet om ook een reservekussentje voor de Colop Printer 54 aan te schaffen, zodat uw stempel altijd klaar is voor gebruik. E/54

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.