Stempelplaatje Colop Printer 60

Stempelplaatje Colop Printer 60. Ontwerp hier uw nieuw tekstplaatje. Vervang ook uw inktkussen.

Afdrukformaat: 76 x 37mm

21,72 Excl. btw
26,28 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Op maat gemaakte stempelplaatjes voor Colop Printer 60: perfectie in elk detail

  • Maatwerkoplossing: Als uw bedrijfsgegevens veranderen, hoeft u niet langer compromissen te sluiten over de kwaliteit van uw stempelafdrukken. Onze op maat gemaakte stempelplaatjes bieden een perfecte pasvorm voor uw Colop Printer 60, waardoor u elke keer weer haarscherpe resultaten krijgt.
  • Gebruiksvriendelijk ontwerp: Met onze gebruiksvriendelijke ontwerptool kunt u moeiteloos uw eigen stempelafdruk ontwerpen. Kies uit verschillende lettertypes, formaten en lay-outs om een afdruk te creëren die perfect bij uw behoeften past. En met onze snelle drukproefservice kunt u er zeker van zijn dat uw ontwerp er precies zo uit zal zien als u verwacht.
  • Eenvoudige installatie: Dankzij het hoogwaardige dubbelzijdige kleefband is het installeren van uw nieuwe stempelplaatje een fluitje van een cent. Verwijder gewoon het schutvel, positioneer het plaatje op uw stempel en druk stevig aan. Gebruik vervolgens de handige zijslotjes om de stempel te vergrendelen voor een stevige bevestiging. Binnen enkele minuten is uw stempel klaar voor gebruik.
  • Belang van inktkussentje vervanging: Bij het vervangen van het stempelplaatje is het cruciaal om ook het inktkussentje te vernieuwen. Door oude afdrukken kunnen inktresten achterblijven op het kussentje, wat kan leiden tot vlekkerige of ongelijkmatige afdrukken. Zorg ervoor dat uw stempel altijd topprestaties levert door regelmatig het inktkussentje te vervangen.
  • Duurzame optie: Door alleen het stempelplaatje te vervangen, verlengt u de levensduur van uw Colop Printer en vermindert u de hoeveelheid afval. Kies voor een duurzame oplossing die niet alleen goed is voor uw bedrijf, maar ook voor het milieu.

 

Stempelplaatjes op maat voor Colop Printer 60

Ontdek onze hoogwaardige reservekussentjes voor de Colop Printer 60: Bestel hier uw reservekussentje E/60 Colop. Vergeet niet om ook dot reservekussentje voor de Colop Printer 60 aan te schaffen, zodat uw stempel altijd klaar is voor gebruik.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.