Horeca stempels

Een horeca stempel is het ideale entreebewijs!
Een horeca stempel is erg praktisch als entreebewijs voor festivals of concerten. Met deze stempels kan u namelijk duidelijk aangeven wie ouder dan 16 of 18 is. Bij Bureaustempels vindt u festival stempels van de beste kwaliteit. Bovendien beschikken we over speciale inkt die goed op de huid hecht, zodat de afbeelding gedurende het hele evenement zichtbaar blijft.

 1. Horeca Handstempel
  Horeca Handstempel

  Afdrukformaat: Ø35mm

  29,79 Excl. btw 36,05 Incl. btw
 2. StazOn stempelinkt
  Stempelinkt StazOn

  Stempelinkt alleen voor de StazOn stempelkussens.

  5,19 Excl. btw 6,28 Incl. btw
 3. Noris 110UV stempelinkt
  Noris 110UV

  Noris 110UV stempelinkt voor o.a. discotheken.

  5,85 Excl. btw 7,08 Incl. btw
 4. StazOn Cleaner
  Cleaner StazOn

  Deze Cleaner is speciaal om uw stempels op een goede manier te reinigen.

  6,03 Excl. btw 7,30 Incl. btw
 5. StazOn stempelkussen
  StazOn Stempelkussen

  StazOn stempelkussen op alcohol basis. Ook te gebruiken op gladdere oppervlaktes.

  Afdrukformaat: 75 x 45mm

  9,87 Excl. btw 11,94 Incl. btw

Horeca stempels

Een horeca stempel is het ideale entreebewijs!
Een horeca stempel is erg praktisch als entreebewijs voor festivals of concerten. Met deze stempels kan u namelijk duidelijk aangeven wie ouder dan 16 of 18 is. Bij Bureaustempels vindt u festival stempels van de beste kwaliteit. Bovendien beschikken we over speciale inkt die goed op de huid hecht, zodat de afbeelding gedurende het hele evenement zichtbaar blijft.

WAT IS EEN HORECA STEMPEL JUIST?

Een horeca stempel wordt ook vaak een festival stempel genoemd. De stempels worden namelijk vaak gebruikt om de toegang tot een bepaald festival of evenement te controleren. De meeste stempels zijn handstempels die met een sneldrogende en niet vlekkende inkt gebruikt worden. Vroeger werden er vaak zelfinktende stempels als controlestempel gebruikt. Dit soort stempel wordt echter steeds in combinatie met inkt op waterbasis gebruikt, waardoor de stempelafdruk dan ook snel uitveegt en niet lang genoeg zichtbaar blijft.


WAARVOOR WORDT EEN FESTIVAL STEMPEL GEBRUIKT?

Stempels als entreebewijs zijn een uitstekend alternatief voor de alom bekende polsbandjes. Het grote voordeel van de stempels is echter dat ze niet doorgegeven kan worden, waardoor het erg moeilijk wordt om de toegangscontrole te omzeilen. Verder worden de stempels vaak gebruikt om meerderjarigen te herkennen. In België mag er namelijk geen alcohol verkocht worden aan personen onder de 16 jaar en mogen tieners tussen de 16 en de 18 enkel gegiste dranken, zoals wijn of bier, drinken.

Om het alcoholverbruik te controleren, is het dan ook erg belangrijk dat het steeds duidelijk is hoe oud elke bezoeker is. Dankzij onze festival stempels weten de medewerkers meteen aan wie ze alcohol mogen serveren en kan hier op geen enkel moment verwarring over ontstaan. Tenslotte kunnen de stempels ook gebruikt worden als er een VIP area op het evenement aanwezig is. De speciale gasten krijgen in dit geval een bijzondere stempelafdruk, waar de andere bezoekers alleen maar jaloers op kunnen zijn.


EEN UNIEKE CONTROLE STEMPEL KOOPT U BIJ BUREAUSTEMPELS.BE

Bij Bureaustempels beschikken we over verschillende handmatige horeca stempels. Alle stempels hebben een prachtig beukenhouten montuur dat erg aangenaam aanvoelt. Het tekstplaatje is vervaardigd uit 100% rubber en kan volledig gepersonaliseerd worden. U kan een eigen afbeelding of één van onze vooropgestelde templates op de stempel laten drukken. We hebben namelijk voor een mooi overzicht van de meest gebruikte ontwerpen gezorgd.

In onze online creator kan u dit voorbeeld eenvoudig aanpassen. Op deze manier moet u geen eigen ontwerp creëren en bespaart u dan ook heel wat tijd. Bovendien bent u er ook meteen zeker van dat de tekst mooi op de stempel past en dat het resultaat zeker aan uw verwachtingen voldoet.

SNELDROGENDE INKT IN COMBINATIE MET EEN HANDSTEMPEL

Dit soort stempel kan natuurlijk alleen maar gebruikt worden met inkt die geschikt is voor op de huid. De inkt mag namelijk niet giftig zijn, moet snel drogen en moet lang zichtbaar blijven. Bij Bureaustempels raden we daarom het StazOn stempelkussen aan. StazOn inkt is inkt op alcoholbasis en droogt dan ook meteen op.

Bovendien beschikken we over een speciale StazOn cleaner, waarmee u uw stempel snel en grondig schoon kan maken.
Voor de discotheken hebben we dan weer de speciale Norris 110UV stempelinkt. Deze inkt is alleen onder een speciale Uv-lamp zichtbaar en heeft een indrukwekkende droogtijd van slechts tien seconden.


ERG PRAKTISCHE STEMPEL VOOR DE HORECA

Horeca stempels zijn een mooi voorbeeld van een beroepenstempel. Bij Bureaustempels hebben we namelijk een ruim assortiment aan beroepenstempels in ons aanbod opgenomen. Deze stempels zijn voor een bepaalde branche ontworpen en voldoen aan alle specifieke eisen of bepaalde karakteristieken die binnen dit vakgebied gelden. We hebben verschillende templates opgesteld die aan alle vooropgestelde richtlijnen voldoen.
Naast horeca stempels beschikken we bijvoorbeeld ook over vertalers stempels, garage stempels en stempels voor verpakkingen. Met een beroepen stempel creëert u dan ook op een eenvoudige manier een unieke stempelafdruk die volledig op uw bedrijfstak gericht is.


ALTIJD EEN STEMPEL OP MAAT

Bureaustempels is een expert in stempels op maat. We beschikken over een eigen stempelfabriek waarin we alle stempels met geavanceerde lasermachines kunnen bewerken. Op deze manier zorgen we niet alleen voor een uitstekend resultaat, maar kunnen we ook steeds erg snel leveren. Orders die voor 15:00 bevestigd worden, ontvangt u de volgende dag al.
Hebt u vragen over onze stempels of bent u naar een bepaald product op zoek? Aarzel dan niet langer en neem meteen contact met ons op. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies en zoeken samen met u een gepaste stempel uit!