Colop Classic tekst / cijfers

Deze zelfinktende Colop Classic nummerstempels hebben allemaal een 6, 8 of 10 met de hand instelbare cijfers en de mogelijkheid voor een eigen tekst. Kies de stempel uit die u wilt en begin met het ontwerpen van deze speciale stempel met behulp van onze "creator".

 

Incl. logo en tekst Stempel hier online ontwerpen Nummerstempels
 1. Colop Classic 2010/P
  Colop Classic 2010/P

  Colop Classic 2010/P is een cijferbandstempel met 10 cijfers. Max. 4 regels met tekst mogelijk rondom de cijfers.

  Afdrukformaat: 58 x 30mm

  81,64 Excl. btw 98,78 Incl. btw
 2. Colop Classic 2008/P
  Colop Classic 2008/P

  Colop Classic 2008/P is een cijferbandstempel met 8 cijfers. Max. 4 regels met tekst mogelijk rondom de cijfers.

  Afdrukformaat: 58 x 30mm

  81,20 Excl. btw 98,25 Incl. btw
 3. Colop Classic 2106/P
  Colop Classic 2106/P

  Colop Classic 2106/P is een cijferbandstempel met 6 cijfers. Max. 2 regels met tekst mogelijk rondom de cijfers.

  Afdrukformaat: 41 x 24mm

  65,97 Excl. btw 79,82 Incl. btw

Colop Classic tekst / cijfers

Deze zelfinktende Colop Classic nummerstempels hebben allemaal een 6, 8 of 10 met de hand instelbare cijfers en de mogelijkheid voor een eigen tekst. Kies de stempel uit die u wilt en begin met het ontwerpen van deze speciale stempel met behulp van onze "creator".

 

Incl. logo en tekst Stempel hier online ontwerpen Nummerstempels

EEN HANDIGE COLOP CLASSIC STEMPEL MET CIJFERS EN TEKST VOOR EEN STEMPELAFDRUK MET ONTZETTEND VEEL INFORMATIE

Colop Classic stempels met tekst en cijfers zijn onmisbaar op uw boekhoudkundige of administratieve afdelingen. Facturen betalen, bestellingen controleren of dossiers goedkeuren wordt namelijk een pak eenvoudiger met deze stempels.

Bij Bureaustempels hebben we daarom diverse Colop Classic stempels met cijfers en tekst in ons assortiment opgenomen. We beschikken over verschillende oplossingen waarmee uw administratieve medewerkers georganiseerd, snel en foutloos kunnen werken!


COLOP CLASSIC STEMPELS MET TEKST EN CIJFERS

De Colop Classic Line bestaat uit stevige en duurzame stempels voor intensief gebruik. Elke stempel bestaat uit een sterk montuur, een ingebouwd, en vervangbaar, stempelkussen en een mooi design. Het zijn bovendien erg stabiele en betrouwbare stempels die voor een duidelijke afdruk zorgen.

Het Colop Classic assortiment omvat stempels met enkel een tekst, cijferbandstempels of stempels met cijfers én tekst. De Colop Classic stempels met tekst en cijfers herkent u aan de doordraaibare cijferband en aan de open ruimte voor een eigen tekst. Meestal staan de cijfers in het midden van de afdruk, al is het bij sommige exemplaren ook mogelijk om de cijfers boven, onder of naast de tekst te plaatsen.


WAARVOOR WORDEN STEMPELS MET TEKST EN CIJFERS GEBRUIKT?

Stempels met cijfers en tekst zijn essentieel voor een duidelijke en correcte administratie. Meestal worden de stempels gebruikt voor woorden zoals ‘Betaald’ of ‘Goedgekeurd’ in combinatie met een bepaalde code. Op deze manier werkt u erg georganiseerd en is uw administratie dan ook steeds overzichtelijk. Verder is het ook mogelijk om het bedrijfslogo of uw bedrijfsgegevens op de stempel te plaatsen. Zeker voor correspondentie met uw zakelijke relaties is dit een uitstekend idee.

De stempels worden zo namelijk omgevormd tot een handig marketinginstrument waarmee u uw naamsbekendheid eenvoudig mee vergroot. Tenslotte worden de stempels vaak gebruikt door leveranciers. Met de stempels kan u namelijk het tijdstip van ontvangst op aankoopbonnen plaatsen, zodat hier later geen discussie over kan ontstaan.


EEN COLOP CLASSIC STEMPEL MET NUMMERS EN TEKST CINDT U BIJ BUREAUSTEMPELS.BE

In het assortiment van Bureaustempels vindt u diverse Colop Classic stempels met cijfers en tekst terug. We beschikken over modellen met zes, acht of tien cijfers. Op het exemplaar met zes cijfers kan u maximaal twee regels tekst plaatsen.

De andere twee uitvoeringen hebben ruimte voor wel vier regels tekst. Alle stempels zijn verkrijgbaar met zwarte, rode, blauwe of groene inkt. U kan zelf een eigen tekst uploaden of u kan kiezen voor één van onze templates.


Laat nu uw stempel op maat maken bij Bureaustempels

Voor stempels op maat moet u bij Bureaustempels zijn. We beschikken namelijk over onze eigen stempelfabriek en we bewerken de stempels dan ook zelf. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van onze producten voortdurend controleren en zorgen we steeds voor een optimaal resultaat. Bovendien verlenen we ook een uitstekende dienstverlening.

Onze klantendienst staat namelijk zeven dagen per week voor u klaar om u meer persoonlijk en professioneel advies bij te staan!

Zoekt u een kwaliteitsstempel zoals de Colop Classic zonder de nummers en met alleen maar zelf te bepalen tekst of logo. Klik dan op Colop Classic.