Colop eXpert

De stevige Colop Expert stempels voor intensief gebruik. De Colop Expert Line bestaat uit duurzame zelfinktende stempelautomaten met een ontzettend stevig metalen montuur. De stempels gaan erg lang mee en worden als de beste stempels van het bekende merk Colop beschouwd. Bij Bureaustempels kan u diverse Expert stempels op maat laten maken, zodat u een bijzondere en unieke afdruk creëert.

Incl. logo en/of tekst Stempel hier online ontwerpen Voor frequent gebruik
 1. Colop eXpert 3100
  Colop eXpert 3100

  Colop eXpert 3100 zelfinktende stempel. Max. 6 regels tekst en/of logo. Zeer stevige metalen stempel.

  Afdrukformaat: 41 x 24mm

  57,36 Excl. btw 69,41 Incl. btw
 2. colop eXpert 3300
  Colop eXpert 3300

  Colop eXpert 3300 zelfinktende stempel. Max. 7 regels tekst en/of logo. Zeer stevige metalen stempel.

  Afdrukformaat: 45 x 30mm

  59,57 Excl. btw 72,08 Incl. btw
 3. Colop eXpert 3400
  Colop eXpert 3400

  Colop eXpert 3400 zelfinktende stempel. Max. 6 regels tekst en/of logo. Zeer stevige metalen stempel.

  Afdrukformaat: 58 x 27mm

  69,50 Excl. btw 84,10 Incl. btw
 4. Colop eXpert 3600
  Colop eXpert 3600

  Colop eXpert 3600 zelfinktende stempel. Max. 8 regels tekst en/of logo. Zeer stevige metalen stempel.

  Afdrukformaat: 58 x 37mm

  78,33 Excl. btw 94,78 Incl. btw
 5. Colop eXpert 3700
  Colop eXpert 3700

  Colop eXpert 3700 zelfinktende stempel. Max. 7 regels tekst en/of logo. Zeer stevige metalen stempel.

  Afdrukformaat: 79 x 34 mm

  92,66 Excl. btw 112,12 Incl. btw
 6. colop eXpert 3800
  Colop eXpert 3800

  Colop eXpert 3800 zelfinktende stempel. Max. 10 regels tekst en/of logo. Zeer stevige metalen stempel.

  Afdrukformaat: 68 x 49mm

  103,70 Excl. btw 125,48 Incl. btw
 7. Colop eXpert 3900
  Colop eXpert 3900

  Colop eXpert 3900 zelfinktende stempel. Max. 12 regels tekst en/of logo. Zeer stevige metalen stempel.

  Afdrukformaat: 106 x 55mm

  124,67 Excl. btw 150,85 Incl. btw
 8. Colop eXpert Line R3040
  Colop eXpert R3040

  Colop eXpert R3040 zelfinktende stempel. Max. 5 regels tekst en/of logo. Zeer stevige metalen stempel.

  Afdrukformaat: Ø40mm

  76,13 Excl. btw 92,12 Incl. btw

Colop eXpert

De stevige Colop Expert stempels voor intensief gebruik. De Colop Expert Line bestaat uit duurzame zelfinktende stempelautomaten met een ontzettend stevig metalen montuur. De stempels gaan erg lang mee en worden als de beste stempels van het bekende merk Colop beschouwd. Bij Bureaustempels kan u diverse Expert stempels op maat laten maken, zodat u een bijzondere en unieke afdruk creëert.

Incl. logo en/of tekst Stempel hier online ontwerpen Voor frequent gebruik

EEN COLOP STEMPEL MAG NIET IN UW COLLECTIE ONTBREKEN


Colop is één van de belangrijkste en bekendste merken als het over stempels gaat. Ze ontwerpen namelijk innovatieve en unieke stempels van de allerbeste kwaliteit. Bovendien staat duurzaamheid centraal bij hen en zorgen ze steeds voor een modern en aantrekkelijk design. Colop is dan ook een betrouwbare partner die steeds hoogwaardige producten aflevert.

Colop beschikt zowel over handmatige als over zelfinktende stempels. De Colop handstempels zijn voornamelijk doordraaibare cijferbandstempels of datumstempels. De zelfinktende Colop stempels zijn dan weer in verschillende collecties onderverdeeld, zoals de Colop Classic Line, de Colop Printer Line en de Colop Expert Line. Elke serie heeft zijn eigen karakteristieken en is dan ook op een specifieke toepassing gericht.

 

DE COLOP EXPERT LINE

De Expert Line bestaat uit robuuste zelfinktende stempels met een groot indexvenster. De stempels bestaan voor 80% uit staal en zijn dan ook ontzettend stevig en erg duurzaam. Het metalen montuur lijkt wel onverwoestbaar en zorgt, in combinatie met het hoge gewicht van de stempels, voor een uitstekende stabiliteit.

Verder voelt de handgreep erg comfortabel aan en een Expert stempel is dan ook erg aangenaam om te gebruiken. Tenslotte kan u het stempelplaatje van de Colop Expert stempels eenvoudig vervangen, zeer handig als uw bedrijfsgegevens ooit veranderen of als u met verschillende afdrukken werkt

 

HANDIGE STEMPELAUTOMATEN

Alle Colop Expert stempels zijn zogenaamde zelfinktende stempelautomaten. Een stempelautomaat bestaat uit een montuur met het stempelplaatje en een ingebouwd inktkussen. In ruststand duwt het stempelplaatje tegen het stempelkussen aan.

Tijdens het stempelen drukt u het montuur naar beneden, waardoor het plaatje 180 graden draait en zo op het papier terecht komt. Een stempelautomaat is dan ook erg eenvoudig en vlot te gebruiken. Bovendien is de afdruk steeds van de allerbeste kwaliteit. Het stempelplaatje wordt namelijk voortdurend beïnkt en zorgt dan ook voor een scherp en duidelijk resultaat.

 

WAARVOOR WORDT EEN STEMPELAUTOMAAT GEBRUIKT?

Colop Expert stempels zijn stevige stempels die geschikt zijn voor zwaar en intensief gebruik. Deze robuuste stempels worden meestal gepersonaliseerd met een bedrijfslogo, een bedrijfsnaam of bedrijfsgegevens. Ze worden dan ook vaak op administratieve afdelingen gebruikt om facturen goed te keuren of om dossiers af te werken.

Verder worden ze ook vaak in drukke magazijnen of in winkels ingezet om orders te ontvangen of om goederen af te leveren. Tenslotte kan de stempel ook als controlestempel in een productiehal gebruikt worden. Zoals u ziet, zijn de mogelijkheden van deze handige stempelautomaten eindeloos en kan u de stempel dan ook voor enorm veel toepassingen gebruiken.

EEN RUIME COLLECTIE MET STEMPELS IN VERSCHILLENDE FORMATEN EN UITVOERINGEN

Bij Bureaustempels hebben we een zeer ruim assortiment aan Colop Expert stempels samengesteld. We beschikken zowel over stempels met een vierkant stempelplaatje als over stempels met een rond plaatje. Alle stempels hebben een ander formaat en zijn voor een bepaalde tekst lengte geschikt.

Ons assortiment omvat de volgende stempels:

Stempels met een rechthoekig stempelplaatjes

- Colop Expert 3100: afdruk 41 x 24 mm emax. zes regels tekst of logo

- Colop Expert 3400 : afdruk 58 x 27 mm en max. zes regels tekst of logo

- Colop Expert 3900 : afdruk 106 x 55 mm en max. twaalf regels tekst of logo

- Colop Expert 3300: afdruk 45 x 30 mm en max. zeven regels tekst of logo

- Colop Expert 3600 : afdruk 58 x 37 mm en max. acht regels tekst of logo

- Colop Expert 3700 : afdruk 97 x 34 mm en max. zeven regels tekst of logo

- Colop Expert 3800 : afdruk 68 x 49 mm en max. tien regels tekst of logo

Stempels met een rond stempelplaatje:

- Colop Expert R3040 : doorsnede 40 mm en max. vijf regels tekst of logo

 

VERVANGBAAR STEMPELKUSSEN EN STEMPELPLAATJE

De stempelautomaten hebben een ingebouwd stempelkussen dat eenvoudig te vervangen is. Alle stempels werken met inkt op waterbasis. Het is dan ook belangrijk dat u hier rekening mee houdt wanneer u het inktkussen gaat vervangen.

Ook de stempelplaatjes kan u eenvoudig omwisselen. Een nieuw stempelplaatje kan u bij Bureaustempels bovendien eenvoudig op maat laten maken. Eerst en vooral gaat u in onze webshop op zoek naar het juiste formaat en vervolgens stuurt u ons de gewenste tekst of afbeelding toe. Op deze manier kan u uw stempel recyclen en dat is dan weer beter voor het milieu

 

EEN COLOP STEMPELAUTOMAAT KOOPT U BIJ BUREAUSTEMPELS

Bureaustempels is een gevestigde naam als het over stempels gaat en dit is ook aan ons assortiment te merken. We werken namelijk alleen met producten van de beste kwaliteit en in onze collectie vindt u dan ook diverse stempels van bekende merken, zoals Colop of Trodat terug. We bewerken al onze stempels in onze eigen stempelfabriek, waardoor we de kwaliteit van onze producten dan ook voortdurend kunnen controleren. Een stempel van Bureaustempels gaat dan ook erg lang mee en zorgt steeds voor een scherp en duidelijk resultaat.