Trodat Professional

Waarom mag een Trodat Professional stempel niet in uw kantoor ontbreken?

De zelfinktende Trodat Professional stempels zijn ideaal voor dagelijks gebruik op kantoor. De stempels zijn namelijk ontzettend stevig en gaan erg lang mee. Bovendien zorgen ze voor een scherpe afdruk en worden ze op een zeer duurzame manier geproduceerd.

Twijfel dan ook niet bestel nu uw Trodat stempel bij Bureaustempels!

Incl. logo en/of tekst Voor frequent gebruik Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 1. Trodat Professional 5203

  Trodat 5203 zelfinktende stempel. Max. 7 regels met tekst en/of logo. Zeer stevige stempel.

  Afdrukformaat: 49 x 28mm

  51,78 Excl. btw 62,65 Incl. btw
 2. Trodat Professional 5204

  Trodat 5204 zelfinktende stempel. Max. 6 regels met tekst en/of logo. Zeer stevige stempel.

  Afdrukformaat: 56 x 26mm

  59,88 Excl. btw 72,45 Incl. btw
 3. Trodat Professional 5205
  Trodat Professional 5205

  Trodat 5205 zelfinktende stempel. Max. 6 regels met tekst en/of logo. Zeer stevige stempel.

  Afdrukformaat: 68 x 24mm

  65,18 Excl. btw 78,87 Incl. btw
 4. Trodat Professional 5206

  Trodat 5206 zelfinktende stempel. Max. 7 regels met tekst en/of logo. Zeer stevige stempel.

  Afdrukformaat: 56 x 33mm

  72,51 Excl. btw 87,74 Incl. btw
 5. Trodat Professional 5274
  Trodat Professional 5274

  Trodat 5274 zelfinktende stempel. Max. 8 regels met tekst en/of logo. Zeer stevige stempel.

  Afdrukformaat: 60 x 40mm

  77,75 Excl. btw 94,08 Incl. btw
 6. Trodat Professional 5208

  Trodat 5208 zelfinktende stempel. Max. 10 regels met tekst en/of logo. Zeer stevige stempel.

  Afdrukformaat: 68 x 47mm

  101,23 Excl. btw 122,49 Incl. btw
 7. Trodat Professional 5211
  Trodat Professional 5211

  Trodat 5211 zelfinktende stempel. Max. 11 regels met tekst en/of logo. Zeer stevige stempel.

  Afdrukformaat: 85 x 55mm

  115,51 Excl. btw 139,77 Incl. btw
 8. Trodat Professional 5212
  Trodat Professional 5212

  Trodat 5212 zelfinktende stempel. Max. 14 regels met tekst en/of logo. Zeer stevige stempel.

  Afdrukformaat: 116 x 70mm

  120,08 Excl. btw 145,30 Incl. btw
 9. Trodat Professional 52045
  Trodat Professional 52045

  Trodat 52045 zelfinktende stempel met tekst en/of logo. Zeer stevige stempel. 

  Afdrukformaat: Ø45mm

  74,32 Excl. btw 89,93 Incl. btw
 10. Trodat Professional 54120
  Trodat Professional 54120

  Zelfinktende robuuste stempel van het A-merk Trodat. Maximaal 10 regels eigen tekst/logo plus datum.

  132,90 Excl. btw 160,81 Incl. btw

Trodat Professional

Waarom mag een Trodat Professional stempel niet in uw kantoor ontbreken?

De zelfinktende Trodat Professional stempels zijn ideaal voor dagelijks gebruik op kantoor. De stempels zijn namelijk ontzettend stevig en gaan erg lang mee. Bovendien zorgen ze voor een scherpe afdruk en worden ze op een zeer duurzame manier geproduceerd.

Twijfel dan ook niet bestel nu uw Trodat stempel bij Bureaustempels!

Incl. logo en/of tekst Voor frequent gebruik Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)

DE TRODAT PROFESSIONAL LINE

Trodat heeft diverse collecties zelfinktende stempels ontworpen, waarvan de Trodat Printy en de Professional Line de bekendste zijn. De Professional stempels zijn het resultaat van de nieuwste technologie van Trodat en staan voor een groot gebruiksgemak, scherpe afdrukken en een lange levensduur. Het montuur van de stempels bestaat uit roestvrij staal met kunststof elementen. Deze robuuste behuizing wordt bovendien gecombineerd met een ergonomische handgreep en de stempels voelen dan ook erg aangenaam aan.

Bovendien zorgt het sterke montuur voor erg stabiele stempels die steeds voor een scherpe en duidelijke afdruk zorgen. De stempels zien er verder ook erg modern uit en passen in elke omgeving. Het ingebouwde stempelkussen gaat tenslotte erg lang mee en is eenvoudig te vervangen. De Trodat Professional stempels zijn dan ook van een uitstekende kwaliteit en zorgen ervoor dat het dagelijks kantoorwerk heel wat vlotter verloopt.

 

TRODAT: EEN TOONAANGEVENDE STEMPELFABRIEK

Trodat staat wereldwijd bekend als één van de beste en meest innovatieve stempelfabrieken. Dit Oostenrijks bedrijf, opgericht in 1912, bracht in 1976 de eerste zelfinktende stempel in plastic uit en is ondertussen uitgegroeid tot een internationale marktleider op het gebied van stempels en aanverwante producten.

Trodat wil steeds een toegevoegde waarde creëren en hun assortiment omvat dan ook stempels voor alle mogelijke doeleinden, gaande van kleine adresstempels tot grote en indrukwekkende beroepenstempels met datum. De Trodat stempels vallen op door de combinatie van een zeer hoge kwaliteit met een moderne en stijlvolle design en ze worden dan ook zowel voor zakelijk gebruik als in het dagelijks leven ingezet.

 

DUURZAMEN EN ECOLOGISCHE STEMPELS

Duurzaamheid staat centraal bij Trodat en ze zorgen er dan ook voor dat al hun stempels CO2-neutraal zijn. Dankzij innovatieve technologische ontwikkelingen stoot Trodat tijdens de productie erg weinig CO2 uit. Bovendien compenseren ze de onvermijdelijke CO2-uitstoot door in klimaatbeschermende projecten van het WWF te investeren. Op deze manier zorgen ze ervoor dat hun stempels volledig klimaatneutraal zijn.

Tenslotte gebruiken ze enkel schone grondstoffen, groene stroom en maken ze zoveel mogelijk gebruik van gerecycleerd materiaal. Trodat voldoet dan ook aan de strenge Oostenrijkse milieuwetgeving en bereikt voortdurend alle vooropgestelde duurzaamheidsdoelstellingen.

 

EEN TRODAT PROFESSIONAL STEMPEL EN DE VOORDELEN

De stabiele Professional Line stempels zijn erg licht en liggen goed in de hand. Verder werken de stempels geluidloos en zijn ze dan ook erg aangenaam om te gebruiken. De stempels zijn tenslotte bestand tegen intensief gebruik en ze zijn dan ook niet meer uit kantoren weg te denken.

Elke stempel kan tenslotte eenvoudig gepersonaliseerd worden met uw bedrijfslogo, uw bedrijfsnaam of uw bedrijfsgegevens. Met de Trodat stempels kan u dan ook alle zakelijke correspondentie op een unieke manier ondertekenen en bouwt u zo bovendien een uiterst professioneel imago.

 

EEN TRODAT PROFESSIONAL STEMPELAUTOMAAT VINDT U BIJ BUREAUSTEMPELS.NL

Bij Bureaustempels beschikken we over Trodat Professional stempels in alle uitvoeringen en formaten. Bij ons hebt u de keuze uit een rond of een vierkant stempelplaatje. De ronde stempels zijn verkrijgbaar met een doorsnee van 40 of 45 mm en hebben ruimte voor vier tot zeven regels tekst.

De Professional stempels met vierkante plaatjes zijn in zeer uiteenlopende formaten beschikbaar. De kleinste stempel heeft een afmeting van 41 x 24 mm met zes regels tekst, terwijl het grootste exemplaar 116 x 70 mm meet met plek voor wel 14 regels tekst en een bedrijfslogo.

 

VERVANGBAAR STEMPELPLAATJES EN INKTKUSSENTJE

De Professional stempels hebben een ingebouwde stempelkussen van een hoge kwaliteit dat erg lang meegaat. De Trodat reserve inktkussens zijn namelijk goed voor 4000 tot 7000 afdrukken. De kussentjes zijn bovendien met een eenvoudig kliksysteem in de stempels bevestigd en kunnen dan ook op elk moment vervangen worden.
Trodat biedt u ook de mogelijkheid om de tekstplaatjes te wisselen. U trekt het oude plaatje van de Trodat Professional stempel en plakt het nieuwe er vervolgens gewoon op. Op deze manier kan u één Trodat Professional stempel dan ook voor diverse ontwerpen en verschillende afdrukken gebruiken.

 

BUREAUSTEMPELS.BE: EEN EXPERT IN STEMPELS OP MAAT

Elke Professional Line stempel kan u op maat laten maken. In onze webshop kiest u het gewenste model uit en vervolgens stuurt u ons het gewenste ontwerp via onze online creator toe. Eens u het ontwerp nagekeken en goedgekeurd heeft, bewerken we de stempel in onze eigen stempelfabriek en leveren we het zo snel mogelijk op. Orders die voor 15:00 geplaatst worden, sturen we dezelfde dag nog op.
Bent u geïnteresseerd in een Trodat stempel of hebt u vragen over een bepaald model? Neem dan meteen contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder en zorgen ervoor dat u zeker een juiste stempel uitkiest.