Textiel stempel

Gaat u stempelen op textiel? Met onze speciale en gewone textiel stempels gaat dat heel gemakkelijk. 

Onderaan deze pagina vindt u de mogelijkheden. Stempel nooit met gewone inkt op textiel maar gebruik altijd speciale textielinkt. U kunt stempelen op gewone kleding b.v. spijkerbroeken, een label in de kleding van uw kind voorzien van naam, bedrijfskleding voorzien van een tekst en zo zijn er toepassingen genoeg te bedenken voor deze textiel stempels. Hieronder staan een paar houten handstempel maar wilt u alle beschikbare formaten zien kijk dan hier op houten stempels of op Woodies.

  • Ontwerp je eigen stempel met losse letters
  • Of upload een afbeelding
  • Of ontwerp je stempel online
  • Levertijd 1 à 2 wekdagen
  • Vele mogelijkheden

Alle andere stempels voor op papier

Textiel stempel

Kwaliteitsvol stempelen met onze textiel stempel

Bij Bureaustempels vindt u textiel stempels van hoge kwaliteit. Wanneer u bedrijfskledij zoals schorten voor de horeca, kleding voor verplegend personeel of kledij voor sportverenigingen met een naam wilt markeren, dan wilt u dat dit permanent is. Onze diverse soorten textiel stempels, samen met onze inkten van hoge kwaliteit zorgen hiervoor. U kunt bij ons uw eigen textiel stempels maken en op die manier uw kleding voor 100% personaliseren.

 

Kies de juiste textiel stempel

Textiel stempelen vraagt het juiste materiaal. Misschien wilt u een stempel in hemden zetten en kan dit enkel op een klein plekje in de kraag. Of u wilt op de borstzak van schorten een eigen stempel aanbrengen die duidelijk zichtbaar is. In functie van de stof en de ruimte die u heeft om uw stempel aan te brengen, kiest u voor een bepaald type en afmeting van textiel stempel. U kiest ook het soort van textiel stempel: een zelfinktende textiel stempel of een handstempel met een stempelkussen met textiel inkt. Ronde of rechthoekige, grote of zeer kleine stempeltjes, we hebben ze in ons gamma. Ook onze Woodies zijn zeer praktisch om textiel te markeren met een stempel. Kinderen zijn er dol op en gaan er graag mee aan de slag. Wij leveren immers ook aan particulieren. Vraag ons advies als u twijfelt of als u nog meer informatie wenst. Wij kiezen samen met u de juiste stempel.

 

Wij bieden textiel inkt van hoge kwaliteit

Bij textiel stempelen gebruikt u geen gewone inkt. De inkt die voor textiel bedoeld is, is om te beginnen snel droog. En u wilt het kledingstuk kunnen wassen zonder dat de textiel inkt verdwijnt. Het zou immers jammer zijn dat al uw werk om textiel te stempelen verloren zou gaan bij het wassen. 

Daarom kiezen wij voor ons gamma uitsluitend textielinkt van gerenommeerde merken. Bij de specificaties van de textiel inkt leest u precies hoe u de inkt moet gebruiken en voor welke stoffen de inkt geschikt is. Voor de textiel inkt hebben wij ook speciale inktkussentjes die geschikt zijn voor sneldrogende inkt. Als u nog twijfelt, stel dan uw vragen via chat of via mail. Wij antwoorden u graag. 

 

UW EIGEN TEXTIEL STEMPELS MAKEN

Wat is er professioneler en leuker dan uw eigen gepersonaliseerde textiel stempels te maken? Bij Bureaustempels gaat dit snel en zeer eenvoudig. Met de creator op onze website maakt u zelf het ontwerp. U kiest het type van stempel en bepaalt zelf uw ontwerp. U vindt een aantal standaard afbeeldingen die u kunt gebruiken. Of u gebruikt uw eigen afbeelding die u oplaadt. Als u er een naam, een tekst of bijvoorbeeld uw bedrijfsgegevens wilt aan toevoegen, dan kan dit perfect. U krijgt op het scherm te zien hoe uw stempel er zal uitzien. Op dat moment kunt u nog altijd wijzigingen aanbrengen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

UW TEXTIEL STEMPEL AANKOPEN BIJ BUREAUSTEMPELS

Wilt u binnenkort al textiel stempelen? Geen nood, een textiel stempel maken duurt bij ons niet lang. U stuurt uw bestelling door voor 15:00 uur en uw stempel wordt dezelfde dag al verstuurd. Zo kunt u snel aan de slag gaan met textiel te stempelen. Binnen een paar dagen zijn al een heel aantal van uw kledingstukken gepersonaliseerd met een mooie stempel!