Trodat 1117

Trodat 1117

Trodat 1117 is een handstempel met 12 woorden + datum. Schrifthoogte 4 mm.

15,97 Excl. btw
19,32 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Trodat 1117 met datum en 12 teksten

 

De Trodat 1117 staat bekend als een veelzijdige datumstempel die zich onderscheidt door zijn gebruiksgemak en diverse functionaliteiten. Met zijn handmatig instelbare datumfunctie stelt deze stempel gebruikers in staat om moeiteloos de juiste datum te kiezen voor hun stempelafdrukken. De draaibare band van de Trodat 1117 biedt maar liefst twaalf verschillende tekstopties, waardoor gebruikers de mogelijkheid hebben om nauwkeurig aan te geven welke actie er met het betreffende document is ondernomen.

 

De belangrijkste kenmerken en voordelen van de Trodat 1117 zijn:

Veelzijdigheid: De Trodat 1117 biedt niet alleen de mogelijkheid om datums te stempelen, maar ook om een verscheidenheid aan tekstopties te selecteren, waaronder "VERZONDEN", "BEANTWOORD", "GECONTROLEERD", "BEHANDELD", "INGEKOMEN", "ONTVANGEN", "CREDIT-NOTA", "Betaald p. Giro", "Betaald p. bank", "Betaald p. Kas", "AANGEMAAND", en "AFGEGEVEN".

 

Handmatig instelbare datumfunctie: Met de Trodat 1117 kunnen gebruikers eenvoudig de datum handmatig instellen, waardoor ze altijd de juiste datum kunnen selecteren voor hun stempelafdrukken.

 

Duidelijke afdrukken: Dankzij de afdrukhoogte van 4 mm produceert de Trodat 1117 heldere en scherpe stempelafdrukken die gemakkelijk te lezen zijn op verschillende soorten papier.

 

Duurzaamheid en betrouwbaarheid: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, staat de Trodat 1117 garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs bij intensief gebruik over een langere periode.

 

Compact en draagbaar: Ondanks zijn robuuste constructie blijft de Trodat 1117 compact en draagbaar, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is en weinig ruimte inneemt op het bureau.

 

Brede toepassingsmogelijkheden: Of het nu gaat om zakelijk gebruik voor administratieve taken of persoonlijk gebruik voor het organiseren van documenten, de Trodat 1117 past zich moeiteloos aan verschillende behoeften aan.

 

Efficiënte documentmarkering: Met zijn veelzijdige functies en gebruiksgemak zorgt de Trodat 1117 voor een efficiënte documentmarkering, waardoor gebruikers hun workflow kunnen optimaliseren en tijd kunnen besparen.

 

Kortom, de Trodat 1117 is een krachtig hulpmiddel dat niet alleen datums kan stempelen, maar ook een breed scala aan tekstopties biedt voor nauwkeurige documentmarkering. Met zijn duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak is het een onmisbaar instrument voor diverse professionele en persoonlijke toepassingen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.