Trodat Printy 4817

Trodat Printy 4817

Zelfinktende woord/datumstempel met 12 verschillende woorden.

21,07 Excl. btw
25,49 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De veelzijdige Trodat Printy 4817

Met de Trodat Printy 4817 woord-datumstempel krijgt u toegang tot een betrouwbare en veelzijdige tool voor diverse administratieve doeleinden. Deze stempel, met een afdrukhoogte van 4 mm, biedt maar liefst 12 verschillende en draaibare teksten, waaronder "VERZONDEN", "INGEKOMEN", "BEANTWOORD", "GECONTROLEERD", "BEHANDELD", "ONTVANGEN", "CREDIT-NOTA", "GEBOEKT", "BETALLD P.BANK", "BETAALD P. KAS", "AANGEMAAND", en "E-MAIL". Hiermee kunt u moeiteloos en efficiënt verschillende documenten markeren en ordenen.

 

Functionaliteiten van de Printy 4817:

  1. 12 Verschillende teksten: Met een breed scala aan vooraf ingestelde teksten kunt u snel en gemakkelijk belangrijke acties aanduiden, zoals het verzenden, ontvangen, beantwoorden en controleren van documenten.
  2. Doordraaibare datumfunctie: De stempel is uitgerust met een handige doordraaibare datumfunctie, waarmee u eenvoudig de juiste datum kunt instellen voor elk document dat u stempelt. Dit zorgt voor consistentie en nauwkeurigheid in uw administratieve taken.
  3. Afdruk van 4 mm hoog: De duidelijke afdruk van 4 mm hoog garandeert leesbare en professionele resultaten bij elke stempel. Hierdoor blijven uw documenten overzichtelijk en goed georganiseerd.
  4. Zelf-inktende stempel: Dankzij de zelf-inktende functie van de Printy 4817 hoeft u zich geen zorgen te maken over het apart in-inkten van de stempel voor elke afdruk. Dit bespaart tijd en verhoogt de efficiëntie van uw werkproces.
  5. Verkrijgbaar in verschillende kleuren: Het inktkussentje van de Printy 4817 is verkrijgbaar in vier kleuren - zwart, blauw, rood en groen. Hierdoor kunt u de kleur kiezen die het beste past bij uw specifieke behoeften of voorkeuren.

 

Of u nu documenten moet markeren als "VERZONDEN", "ONTVANGEN" of "GEBOEKT", de Trodat Printy 4817 biedt de veelzijdigheid en efficiëntie die u nodig heeft om uw administratieve taken gemakkelijk te beheren. Met zijn gebruiksgemak en nauwkeurige functionaliteiten is deze stempel een waardevolle toevoeging aan elke kantooromgeving.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.