Trodat Printy 4817/B

Zelfinktende stempel met verschillende woorden die doordraaibaar zijn.

21,07 Excl. btw
25,49 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Trodat Printy 4817/B maandag t/m zondag

De Trodat Printy 4817/B is een waardevolle aanwinst voor elke georganiseerde werkruimte. Deze stempel biedt een eenvoudige manier om documenten te voorzien van de juiste dag en datum, met een indrukwekkende precisie en gebruiksgemak.

 

Kenmerken van Trodat Printy 4817/B

Veelzijdige tekstmogelijkheden: Met zeven verschillende tekstopties, inclusief de dag van de week in hoofdletters gevolgd door de datum, biedt de Trodat Printy 4817/B een brede functionaliteit voor diverse behoeften.

Draaibare opties: Dankzij de eenvoudige draaibeweging kunt u moeiteloos de gewenste dag en datum selecteren voor uw afdruk, wat zorgt voor een vlotte workflow.

Duidelijke afdrukken: Met een afdrukhoogte van 3.8mm levert de Trodat Printy 4817/B heldere en professionele resultaten, waardoor uw documenten er netjes en georganiseerd uitzien.

Zelf-inktend systeem: Deze stempel is zelf-inktend, waardoor u geen apart inktkussen nodig heeft. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat uw werkruimte schoon blijft.

Keuze in inktkleuren: Het inktkussentje is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: zwart, blauw, rood en groen. Hierdoor kunt u de stempel aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur of kleurcoderingssysteem.

 

Toepassingen van de Trodat Printy 4817/B

Kantoorwerk: Vereenvoudig het proces van documentatie en formulieren bijhouden door snel en nauwkeurig de dag en datum te stempelen, wat de workflow verbetert.

Thuisadministratie: Organiseer uw persoonlijke papierwerk met consistente en duidelijke dateerstempels, waardoor u gemakkelijk belangrijke informatie kunt terugvinden.

Professionele Omgevingen: Verhoog de efficiëntie en professionaliteit van uw werkruimte door gebruik te maken van de Trodat Printy 4817/B, waardoor u tijd bespaart en fouten minimaliseert.

 

Dagen van de week met de datum erachter

  • MAANDAG
  • DINSDAG
  • WOENSDAG
  • DONDERDAG
  • VRIJDAG
  • ZATERDAG
  • ZONDAG

 

Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en veelzijdige functionaliteit is de Trodat Printy 4817/B de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en nauwkeurige manier om documenten te voorzien van datums.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.