Trodat Printy 4907

Trodat Printy 4907

Trodat Printy 4907 zelfinktende stempel. Max 2 regels tekst en/of logo. Kleinste Trodat stempel.

Afdrukformaat: 13 x 6mm

17,78 Excl. btw
21,51 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Trodat Printy 4907 - Uw All-in-One Stempeloplossing

Met de Trodat Printy 4907 haalt u de ideale stempel in huis voor zowel uw zakelijke als persoonlijke wensen. Deze veelzijdige stempel biedt een maximale afdrukafmeting van 13x6mm.

 

Hier zijn enkele redenen waarom de Trodat Printy 4907 uw beste keuze is:

Voordelen van de Trodat 4907 

  • Robuust en Compact Ontwerp: De Trodat Printy 4907 is ontworpen om langdurig mee te gaan dankzij hoogwaardige materialen en een stevig ontwerp. Het compacte formaat maakt het handig in gebruik en voor opslag.
  • Ingebouwd Stempelkussentje: Met het ingebouwde stempelkussentje kunt u duizenden afdrukken maken voordat vervanging noodzakelijk is. Mocht het tijd zijn voor een nieuw kussentje, dan is dit altijd beschikbaar als een extra optie.
  • Milieuvriendelijke Watergedragen Inkt: De inkt in de Trodat Printy 4907 is op waterbasis, wat betekent dat deze geschikt is voor gebruik op de meeste soorten papier, vooral op niet-glad papier.
  • Eenvoudig Vervangen van Tekstplaatje: Als uw tekst verandert, is het eenvoudig om een nieuw tekstplaatje te bestellen. Vergeet niet om ook het inktkussentje te vernieuwen, aangezien het oude kussentje mogelijk is ingedrukt door de oude tekst. stempelplaatje trodat printy 4907
  • Ontdek Diverse Inktkleuren: De Trodat Printy 4907 biedt verschillende inktkleuropties, zoals zwart, blauw, rood en groen. U kunt de kleur kiezen die het beste bij uw behoeften past.

 

Printy 4907 - Precisie en Snelheid 

De Trodat Printy 4907 wordt geleverd met indicatoren en een transparant frame voor nauwkeurige afdrukken en een precieze uitlijning. Of u nu zakelijke documenten van een stempel voorziet of een persoonlijk accent aan uw post wilt geven, deze stempel zorgt altijd voor scherpe en heldere afdrukken.

 

Bestel Vandaag Nog Uw Trodat Printy 4907 Aarzel niet langer om te voorzien in uw stempelbehoeften. Met de Trodat Printy 4907 bespaart u tijd en moeite terwijl u uw documenten een professionele uitstraling geeft. Met snelle levertijden en de handige optie om zowel het tekstplaatje als het inktkussentje te vervangen, bent u altijd klaar om te stempelen.

 

Let op: De Trodat Printy 4907 is vergelijkbaar met de Colop Printer 05

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.