Trodat Printy 4908

Trodat Printy 4908

Trodat Printy 4908 zelfinktende stempel. Max. 2 regels tekst en/of logo. Kleine Trodat stempel (topkwaliteit).

Afdrukformaat: 15 x 7mm

17,88 Excl. btw
21,63 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de Trodat Printy 4908: Een Zelfinktende Stempel met Veelzijdigheid

De Trodat Printy 4908 is een zelfinktende stempel die uitblinkt in veelzijdigheid en duurzaamheid. Met een maximaal afdrukformaat van 15x7mm (of maximaal 2 regels) biedt deze stempel een reeks voordelen die perfect passen bij diverse toepassingen.

 

Voordelen van de Trodat Printy 4908

Keuze uit Vier Inktkleuren: De Trodat Printy 4908 is verkrijgbaar in vier verschillende inktkleuren: zwart, blauw, rood en groen. De inkt is op waterbasis en voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798. (6/4908)

Geschikt voor Diverse Papiersoorten: Deze stempel is geschikt voor alle niet-gladde papiersoorten, of het nu gewoon papier, karton of enveloppen betreft. U kunt altijd rekenen op scherpe afdrukken.

Eenvoudig Tekstplaatje Vervangen: Wanneer de tekst op de stempel niet meer juist is, kunt u het tekstplaatje eenvoudig vervangen. Dit zorgt voor een langdurig gebruik van de stempel zonder de noodzaak van een volledige vervanging. (stempelplaatje Trodat Printy 4908)

Duurzaam Ontwerp: De Trodat Printy 4908 is ontworpen met duurzame materialen en heeft een compact, stevig ontwerp. Hierdoor is de stempel zowel sterk als duurzaam, ideaal voor intensief gebruik.

Nauwkeurige Afdrukken: Dankzij de indicatoren en het transparante frame kan deze stempel nauwkeurige afdrukken en een accurate uitlijning produceren, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling.

 

Printy 4908: Hoogwaardige Componenten

De Trodat Printy 4908 maakt gebruik van hoogwaardige componenten en is ontworpen om duizenden afdrukken te kunnen maken zonder problemen. Het ingebouwde stempelkussentje is duurzaam en zorgt voor langdurig gebruik. Als het kussentje uiteindelijk versleten is, kunt u eenvoudig een nieuw/extra inktkussentje (6/4908) bestellen.

 

Gemakkelijk Bestellen

Het bestellen van de Trodat Printy 4908 is uiterst eenvoudig dankzij de handige opmaakmodule. Hiermee kunt u uw stempel zelf vormgeven en een drukproef bekijken voordat u de stempel definitief bestelt. Deze functie zorgt ervoor dat u precies krijgt wat u wenst en bespaart u tijd en moeite.

 

Trodat 4908: Milieubewustheid

Een ander positief aspect van de Trodat Printy 4908 is dat alle Trodat bestsellers klimaatneutraal zijn. Dit betekent dat u niet alleen een hoogwaardige stempel krijgt, maar ook bijdraagt aan milieubewuste praktijken.

 

Kortom, de Trodat Printy 4908 is een veelzijdige en duurzame stempeloptie die geschikt is voor diverse toepassingen. Met keuze uit vier inktkleuren, geschiktheid voor diverse papiersoorten en de mogelijkheid om eenvoudig het tekstplaatje te vervangen, biedt deze stempel de perfecte oplossing voor al uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.