Trodat Printy 4916

Trodat Printy 4916 zelfinktende stempel. Max. 3 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: 70 x 10mm

24,61 Excl. btw
29,78 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De Verbluffende Trodat Printy 4916: Uw Allround Stempeloplossing

Bent u op zoek naar een stempel die aan al uw wensen voldoet en tegelijkertijd betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is? Maak kennis met de Trodat Printy 4916, een veelzijdige stempel die geschikt is voor diverse toepassingen. In dit artikel zullen we de uitstekende eigenschappen van deze stempel in detail bespreken, van het royale maximale afdrukformaat tot de keuze uit verschillende inktkleuren, de duurzaamheid van het inktkussen en de handige mogelijkheid om het tekstplaatje moeiteloos te vervangen. Ontdek waarom de Trodat Printy 4916 een onmisbaar hulpmiddel is, of u nu zakelijk of privé stempels nodig heeft.

 

Trodat 4916 Maximale Afdrukformaat: 70x10mm

De Trodat Printy 4916 biedt u de mogelijkheid om afdrukken te maken met een maximaal formaat van 70x10mm, wat overeenkomt met drie regels tekst. Dit ruime afdrukformaat stelt u in staat om verschillende soorten informatie, zoals adressen, datums of persoonlijke boodschappen, op een efficiënte manier weer te geven.

 

Kleuren inkt

Deze stempel wordt geleverd met inkt in vier verschillende kleuren: zwart, blauw, rood en groen. U kunt dus de inktkleur kiezen die het beste bij uw specifieke behoeften past. De inkt is op waterbasis, wat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook geschikt voor dagelijks gebruik.

 

Duurzaam Inktkussen

Het inktkussen van de Trodat Printy 4916 is opvallend duurzaam en kan, afhankelijk van uw afdrukvolume, tussen de 4.000 en 7.000 afdrukken maken voordat vervanging noodzakelijk is. Dit zorgt ervoor dat u langdurig gebruik kunt maken van deze stempel voordat enige vorm van onderhoud vereist is.

 

Geschikt voor Diverse Papiersoorten

De inkt in Trodat Printy stempels is geschikt voor de meeste papiersoorten, met uitzondering van glad papier. Voor dit type glad papier, zoals vaak gebruikt wordt voor folders en stempelkaarten, is een sneldrogende inkt vereist. Deze sneldrogende inkt kan gebruikt worden in combinatie met handstempels of houten stempels, samen met bijvoorbeeld het StazOn stempelkussen.

 

Gemakkelijk Vervangbaar Tekstplaatje Printy 4916

Indien de tekst op uw stempel niet langer actueel is of aangepast moet worden, kunt u eenvoudig het tekstplaatje vervangen. Wij voorzien u altijd van nieuwe stempelplaatjes met dubbelzijdig kleefband aan de achterzijde, waardoor het wisselen een moeiteloze taak is die u zelf kunt uitvoeren. Dit verlengt de levensduur van uw stempel en maakt het eenvoudig om de stempel aan te passen aan veranderende behoeften.

 

De Trodat Printy 4916 is een betrouwbare en veelzijdige stempel die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Of u nu op zoek bent naar een stempel voor zakelijk gebruik, thuiskantoororganisatie of speciale gelegenheden, deze stempel zal aan uw verwachtingen voldoen.

Of u nu een bedrijf beheert, uw thuiskantoor organiseert of uw persoonlijke documenten ordent, de Trodat Printy 4916 is de perfecte metgezel voor al uw stempelbehoeften. Bestel de uwe vandaag nog en ontdek de voordelen van deze hoogwaardige stempel.

 

Reserve inktkussen E/4916

Stempelplaatje Trodat Printy 4916

Groter model Trodat Printy 4925

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.