Trodat Professional 5117

Trodat Professional 5117

Zelfinktende datumstempel met 12 standaard woorden. Co2 neutrale stempel. (Topkwaliteit)

47,95 Excl. btw
58,02 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de efficiëntie van de Trodat Professional 5117 woord-datumstempel

In een snel veranderende kantooromgeving is het essentieel om tijd te besparen en efficiënt te werken. De Trodat Professional 5117 Woord-Datumstempel is een waardevol hulpmiddel dat je helpt om je workflow te stroomlijnen en je administratieve taken moeiteloos uit te voeren.

 

Kenmerken van de Trodat 5117:

  • Veelzijdige teksten: Met 12 verschillende en draaibare teksten, waaronder "GEFAXT", "TER INFORMATIE", "E/MAIL", "AANGEMAAND", "BEANTWOORD", "VERZONDEN", "ONTVANGEN", "GEBOEKT", "BESTELD", "Betaald p. bank", "INGEKOMEN" en "Betaald p. kas", biedt de Trodat Professional 5117 een breed scala aan communicatiemogelijkheden met slechts één stempel.
  • Datummarkering: Elk van deze teksten wordt vergezeld door een roteerbare datumfunctie, waardoor je gemakkelijk belangrijke data kunt toevoegen aan je berichten. Dit helpt je bij het organiseren van je documenten en het bijhouden van deadlines.
  • Zelf-Inktend mechanisme: Dankzij het zelf-inktende mechanisme hoef je je geen zorgen te maken over rommelige inktkussentjes. Elke afdruk is consistent en professioneel, zonder gedoe.
  • Keuze uit inkten: De Trodat 5117 is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, blauw, rood en groen. Hierdoor kun je de stempel aanpassen aan je persoonlijke voorkeur of bedrijfskleuren.
  • Efficiëntie verhogend: Door gebruik te maken van de Trodat Professional 5117 optimaliseer je je kantoorworkflow aanzienlijk. Je bespaart tijd en moeite bij het afhandelen van dagelijkse taken, waardoor je meer kunt focussen op belangrijkere aspecten van je werk.
  • Professionele uitstraling: Met zijn heldere en leesbare afdrukken zorgt de Trodat 5117 voor een professionele uitstraling op al je documenten. Of het nu gaat om interne memo's of uitgaande post, elke afdruk maakt indruk.
  • Duurzaamheid: De Trodat Professional 5117 is gebouwd om lang mee te gaan. Met hoogwaardige materialen en een robuuste constructie kun je erop vertrouwen dat deze stempel je langdurig van dienst zal zijn.

 

Of je nu een klein bedrijf runt of deel uitmaakt van een groot kantoor, de Trodat Professional 5117 is de perfecte metgezel om je te helpen bij het beheren van je dagelijkse taken. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van de Trodat Professional 5117!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.