Trodat Professional 5200

Trodat 5200 zelfinktende stempel. Max. 6 regels met tekst en/of logo. Zeer stevige stempel.

Afdrukformaat: 41 x 24mm

51,32 Excl. btw
62,10 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 

Trodat Professional 5200 - De Ultieme Stempelervaring

De Trodat Professional 5200 is de kleinste zelfinktende stempel van de Professional serie. Deze duurzame stempel heeft een afdrukformaat van 41x24 mm. Deze stempel kunt u zelf via onze ontwerp module eenvoudig samen stellen naar eigen wens. Denk hierbij aan een logo maar ook tekst behoort zeker tot de mogelijkheden. Dit stempelautomaat gaat vele jaren mee. Het inktkussen gaat enkele duizenden afdrukken mee en kan worden vervangen indien dit nodig is. Levertijd slechts 1 werkdag.

 

Veelzijdige Functionaliteiten van de Trodat Professional 5200

Vervangbaar stempelplaatje: Met de moeiteloze vervanging van het stempelplaatje past u snel en gemakkelijk de tekst aan naar uw wensen.

Inktkussentjes op maat (E/5200): Verleng de levensduur van uw stempel door afzonderlijke inktkussentjes aan te schaffen, wat flexibiliteit en kostenefficiëntie garandeert.

Geschikt voor diverse papiersoorten: De op water gebaseerde inkt maakt de Trodat Professional 5200 ideaal voor gebruik op alle (niet gladde) papiersoorten zonder glanzende coating.

 

Ontwerp naar Eigen Inzicht met Trodat 5200

Geef uw creativiteit de vrije loop met de intuïtieve online ontwerpmogelijkheden van de Trodat 5200. Beoordeel uw ontwerp met een drukproef op ware grootte, en na goedkeuring plaatst u eenvoudig uw bestelling.

 

Ongekende Duurzaamheid van Professional 5200

Compact en Stevig Ontwerp: Het robuuste en compacte ontwerp, vervaardigd uit duurzame materialen, staat garant voor een langdurig en betrouwbaar stempelgebruik.

Precieze Positionering: Het transparante vlak onderaan de stempel biedt nauwkeurige positionering, waardoor u elke afdruk perfect plaatst.

Ecologisch Verantwoord: Als onderdeel van de CO2-neutrale Trodat bestsellers draagt de Professional 5200 bij aan een milieubewuste keuze.

 

Innovatieve Inktkenmerken

De op water gebaseerde inkt van de Trodat Professional 5200 is verkrijgbaar in zwart, blauw, rood, of groen. Geschikt voor diverse papiersoorten, maar voor glad papier adviseren we een handstempel met sneldrogende inkt, zoals het StazOn inktkussen.

Kortom, de Trodat Professional 5200 gaat verder dan een gewone stempel. Met aanpasbare functionaliteiten, eenvoudig ontwerpbeheer en ongeëvenaarde duurzaamheid biedt deze stempel een alles-in-één oplossing voor uw stempelbehoeften. Maak indruk met de veelzijdigheid van de Trodat 5200 - uw partner in stempelinnovatie.

 

Één model kleiner 41x24mm: Colop Classic 2100

Één model groter 56x26mm: Trodat Professional 5204

Houten stempels en StazOn stempelkussen

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.