Trodat Professional 5212

Trodat Professional 5212

Trodat 5212 zelfinktende stempel. Max. 14 regels met tekst en/of logo. Zeer stevige stempel.

Afdrukformaat: 116 x 70mm

120,08 Excl. btw
145,30 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Duurzaamheid van de Trodat Professional 5212

Deze Trodat stempel is de grootste van de Trodat Professional serie. Beschikbaar in verschillende kleuren inkt. Geschikt als grote logo stempel met gegevens of als boekhoudstempel. Max. afdrukformaat van deze stempel is 116 x 70 mm.

Ontwerp uw eigen Trodat Professional 5212 stempel online voor een unieke uitstraling die past bij uw bedrijf. Met onze gebruiksvriendelijke ontwerpmodule kunt u gemakkelijk tekst en logo's toevoegen. Na het ontwerpen kunt u een digitale proefdruk bekijken om er zeker van te zijn dat het resultaat aan uw verwachtingen voldoet.

 

Milieuvriendelijkheid van de Trodat 5212

De Trodat 5212 is niet alleen een stempel van hoge kwaliteit, maar ook milieuvriendelijk. Trodat streeft naar CO2-neutraliteit en maakt gebruik van watergedragen inkt die voldoet aan strenge milieunormen. Zo kunt u met een gerust hart stempelen, wetende dat u bijdraagt aan een schonere planeet.

 

Efficiënt en ergonomisch ontwerp

Dankzij zijn stevige constructie en ergonomisch ontwerp biedt de Trodat Professional 5212 een moeiteloze stempelervaring. Het transparante venster aan de onderkant zorgt voor nauwkeurige plaatsing van de afdruk, wat resulteert in consistente en professionele resultaten.

 

Veelzijdigheid voor diverse toepassingen

De Trodat Professional 5212 is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van het stempelen van documenten tot het markeren van enveloppen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren inkt om uw stempel aan te passen aan uw specifieke behoeften.

 

Gemakkelijk onderhoud voor langdurig gebruik

Het onderhoud van de Trodat Professional 5212 is eenvoudig en probleemloos. Inktkussentjes kunnen snel worden vervangen zonder geknoei, terwijl het stempelplaatje indien nodig ook kan worden vervangen. Met zijn duurzame materialen en hoogwaardige constructie gaat deze stempel lang mee, zelfs bij intensief gebruik.

Kies voor de Trodat Professional 5212 voor een stempel die niet alleen aan uw ontwerpeisen voldoet, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld.

 

Stempelplaatje Trodat Professional 5212

Inktkussentje ter vervanging van de oude 6/512

Trodat Professional 5211 is een kleiner model dan de Trodat Professional 5212

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.