Trodat Stempelhanger t.b.v. 16 stempels

Houd controle over uw stempelcollectie met deze handige hanger voor 16 stempels. Het strakke ontwerp en de eenvoudige installatie maken het mogelijk om vandaag nog uw stempelruimte te organiseren. Neem de eerste stap naar een geordende werkruimte!

18,50 Excl. btw
22,39 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de Trodat stempelhanger (16 stempels) - Georganiseerde opbergruimte voor uw stempels!

Bent u op zoek naar een slimme oplossing om uw groeiende stempelcollectie netjes te organiseren? De Trodat Stempelhanger met ruimte voor 16 stempels is precies wat u nodig hebt voor een gestructureerde en georganiseerde werkruimte.

Kenmerken en voordelen:

 • Efficiënte opslag: Deze stempelhanger biedt voldoende opbergruimte voor 16 stempels, waardoor u ze gemakkelijk binnen handbereik hebt zonder dat dit veel ruimte in beslag neemt.
 • Duurzaam design: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, garandeert de Trodat Stempelhanger een langdurige en betrouwbare opslagoplossing. Het robuuste frame beschermt uw stempels op een stijlvolle manier.
 • Compact en handig: Het compacte ontwerp maakt het mogelijk om de hanger eenvoudig aan de muur te bevestigen, waardoor u kostbare werkruimte wordt gemaximaliseerd.
 • Gebruiksvriendelijk: De stempelhanger is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het bevestigen en verwijderen van stempels verloopt soepel, waardoor u snel de juiste stempel kunt vinden.
 • Toepasbaarheid: Of u nu stempels gebruikt voor zakelijke documenten, creatieve projecten of persoonlijke hobby's, deze hanger past zich aan aan diverse behoeften.

Waarom de Trodat stempelhanger?

 • Verhoogde productiviteit: Houd uw stempels georganiseerd en bespaar kostbare tijd die anders zou worden besteed aan het zoeken naar specifieke stempels.
 • Professionele uitstraling: Geef uw werkruimte een professionele uitstraling met een geordende stempelcollectie, wat indruk maakt op klanten en collega's.
 • Bescherming van stempels: Door stempels veilig op te bergen, verlengt u hun levensduur en voorkomt u onnodige slijtage.

Bestel de Trodat stempelhanger vandaag nog!

Optimaliseer uw werkruimte met de Trodat Stempelhanger (16 Stempels). Bestel vandaag en ontdek de perfecte mix van stijl en functionaliteit voor een georganiseerde stempelopslag.

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.