Trodat Vintage, Fait maison

Trodat Vintage, Fait maison

Met zijn 6 originele teksten biedt de Trodat Vintage, Fait maison stempel een geschikte optie voor verschillende gelegenheden.

Afdrukformaat: 45 x 15 mm

15,00 Excl. btw
18,15 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de Trodat Vintage, Fait maison stempelset. De set bevat een stempel met een afdrukformaat van 45x15mm en maar liefst 6 verschillende teksten. Kies uit de teksten ''Fait main'', ''Pour toi'', ''Santé'', ''Tout juste sorti du four'', ''De mon jardin'' en ''Fait amec amour''.

Naast de stempel ontvang je een stempelkussen met 3 verschillende kleuren inkt, waardoor je de afdrukken aan kunt passen op de gelegenheid. Bovendien bevat de set 12 zelfklevende en waterbestendige etiketten, met de keuze uit 3 designs.

Met de Trodat Vintage, Fait maison kun je dus een leuk element toevoegen aan je kaarten brieven en nog veel meer. Geef elke geschenk een creatieve tint met deze stempelset.

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.