Trodat Vintage, Gelukswensen

Trodat Vintage, Gelukswensen

De Trodat Vintage, Gelukswensen biedt met zijn 6 unieke teksten een passende keuze voor elke gelegenheid.

Afdrukformaat: 45 x 15 mm

15,00 Excl. btw
18,15 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Stel je voor: één stempel, met talloze mogelijkheden. De Trodat Vintage, Gelukswensen biedt met zijn zes unieke motieven een goede manier om je geschenken te verfraaien. Met een afdrukformaat van 45x15mm kun je jouw boodschap op een stijlvolle manier presenteren.

Inbegrepen bij de set zijn twaalf zelfklevende en waterdichte etiketten, waardoor je gemakkelijk een persoonlijk tintje aan je creatie toe kunt voegen. Met het stempelkussen in drie kleuren, is het eenvoudig om heldere afdrukken te creëren die indruk maken. Of je nu een verjaardagskaart wilt versieren of het toevoegen van een speciaal element aan een uitnodiging, deze stempelset voegt een persoonlijk accent aan elk project.

Ontdek de veelzijdigheid van de Trodat Vintage, Gelukswensen vandaag nog en laat je creativiteit in de vrije loop.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.